- 30 Kasım 2014
- 28.458
- 125.423
hemen al mı diyorsun ☹Nisan ayı sonunda zam gelecekmiş, yeni bir vergisi daha olacakmış bu cihazların.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen al mı diyorsun ☹Nisan ayı sonunda zam gelecekmiş, yeni bir vergisi daha olacakmış bu cihazların.
İnsan inanamıyor gerçekten, ufacık tencereler hangi ara bu kadar pahalandı İnsanlar artık zincir marketlerden alıyor, geçenlerde genç bir kadın blender, çay makinesi, kahve makinesi, mikserden oluşan bir set almış geçiriyordu kasadan, daha ucuza geliyor insanlarında ihtiyacı var alıyorlar, dışarıdan markalı almaya kalksa pahalıya gelecek, kadın hepsine 2.500 lira gibi bir şey ödedi.Geçenlerde anneme küçük, artan yemekleri koyup ısıtmalık tencere bakayım dedim. Nenemin kullandığı o minik emayelerin üçlüsü 600 liraydı. Kapakları cam kulplu falan değil, düz plastik, saklama kabı kapağı.
aynen öyle. özellikle de A101 ve BİM e mikser rondo tabak çanak tencere gelirse millet oradan alıyor. ama haklılar ne yapsınlar. biz de evdekilerin kıymetini bilelimİnsan inanamıyor gerçekten, ufacık tencereler hangi ara bu kadar pahalandı İnsanlar artık zincir marketlerden alıyor, geçenlerde genç bir kadın blender, çay makinesi, kahve makinesi, mikserden oluşan bir set almış geçiriyordu kasadan, daha ucuza geliyor insanlarında ihtiyacı var alıyorlar, dışarıdan markalı almaya kalksa pahalıya gelecek, kadın hepsine 2.500 lira gibi bir şey ödedi.
Tövbe estağfurullah üzülürken güler hale geldik, eskiden böyle alışverişler için avm geziliyordu şimdi zincir marketler geziliyor, gıda reyonlarından ziyade ev tekstil, mutfak eşyası vs bölümleri rağbet görüyor marketlerde.
İnstagram’da görmüştüm. Balon haber mi bilemiyorum ama öyleyse hemen almak daha mantıklı.hemen al mı diyorsun ☹
Dogru vergi zammı ile nisan sonrası fiyatlar artacak elektronik eşyalardaİnstagram’da görmüştüm. Balon haber mi bilemiyorum ama öyleyse hemen almak daha mantıklı.
Test kitaplarının fotokopisi bile 80 ₺ olmuş, daha ucuz diye fotokopi çıkartıyorum o bile uçtuBu zamlar durmuyor ki her gün her ürüne zam geliyor Allah yardımcımız olsun
az önce netten baktım evet öyle bir söylenti varmış. aslı astarı var mı bilemem. ama bir an önce almakta fayda var.İnstagram’da görmüştüm. Balon haber mi bilemiyorum ama öyleyse hemen almak daha mantıklı.
Ben bir blender setine 2 bin verdim, ucuza almış ablamİnsan inanamıyor gerçekten, ufacık tencereler hangi ara bu kadar pahalandı İnsanlar artık zincir marketlerden alıyor, geçenlerde genç bir kadın blender, çay makinesi, kahve makinesi, mikserden oluşan bir set almış geçiriyordu kasadan, daha ucuza geliyor insanlarında ihtiyacı var alıyorlar, dışarıdan markalı almaya kalksa pahalıya gelecek, kadın hepsine 2.500 lira gibi bir şey ödedi.
Tövbe estağfurullah üzülürken güler hale geldik, eskiden böyle alışverişler için avm geziliyordu şimdi zincir marketler geziliyor, gıda reyonlarından ziyade ev tekstil, mutfak eşyası vs bölümleri rağbet görüyor marketlerde.
Doğrudur ablacım, 60kiloyum ’unda dediği gibi insanlar da ne yapsın, markalı alsa bir blender seti bile 2000 liraysa, çay makineleri de ortalama 2000’den başlıyor, 2.500‘e 4’lü seti görünce alıyorlar hemen.Ben bir blender setine 2 bin verdim, ucuza almış ablam
Bütçeye bağlı birazda. 17 bine de blender seti var, 750₺’da.Doğrudur ablacım, 60kiloyum ’unda dediği gibi insanlar da ne yapsın, markalı alsa bir blender seti bile 2000 liraysa, çay makineleri de ortalama 2000’den başlıyor, 2.500‘e 4’lü seti görünce alıyorlar hemen.
Bende numarası yok canım ,en son toparlanmaya çalışıyordu, insallah iyidirMerhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
C A N O
pearlshine
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
yasminsay
yorgun anneanne
Minnosprenses
Oriana
JOYz
HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
alsem sen nasılsın aklıma düştün
Baloncuktan kazen haber aldı canım evvayı bende merak ediyorum aklıma geliyor nick mi değiştirdi acaba NevresteMerhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
C A N O
pearlshine
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
yasminsay
yorgun anneanne
Minnosprenses
Oriana
JOYz
HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
alsem sen nasılsın aklıma düştün
Yok canım kendisi gelmiyor. Nick aynıBaloncuktan kazen haber aldı canım evvayı bende merak ediyorum aklıma geliyor nick mi değiştirdi acaba Nevreste
Haber alıyor musunuz abla iyi miYok canım kendisi gelmiyor. Nick aynı
Uzun süre oldu görüşemedik canım Çalışmaya başladı ondan gelmiyordu.Haber alıyor musunuz abla iyi mi
Anladım abla iyidir umarımUzun süre oldu görüşemedik canım Çalışmaya başladı ondan gelmiyordu.