Tatlı Tarifi Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Şerbetli Tatlı Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    503
  • Anket Kapalı .
Değil yay burcu okul başkan seçiminde buraya havuz yaptıracağım demiş temiz tuvalet her vatandaşın hakkı gibi şeyler siyasetçi olacak sanırım 100 de 80 oyla birinci olmuştu
Ahhahahahahahahahha ay çok güldüm

Zevkler tartışılmaz zerre 🤣🤣
Benim kocam da kalem ve ayraç almış kutulu, üzerine de isimlerimizi yazdırmış, açıkçası ben kendi ismim soy ismim tek olur sandım. Görünce bir hayal kırıklığı yaşamıştım, niye kullanmıyorsun diye soruyor bir de

Benim kocam da kalem ve ayraç almış kutulu, üzerine de isimlerimizi yazdırmış, açıkçası ben kendi ismim soy ismim tek olur sandım. Görünce bir hayal kırıklığı yaşamıştım, niye kullanmıyorsun diye soruyor bir de
Hani evlisiniz ya belki ondan şey etmiştir ajsjsjsj

Bana da bıçak almıştı eşim üzerinde ikimizin isimleri ve mutfağı yazıyordu neyseki özel gün hediyesi değıldı

Hani evlisiniz ya belki ondan şey etmiştir ajsjsjsj
En çok kullandığım iki şeye de yazdırmış, kalem ve ayraç. Mesaj veriyor yani, hep beni düşün kitap okurken ders çalısırken bile skskdodjdkdldödödld

Karcı kocanın birbirine zoğum günü hediyesi alması yasaklansın!

Kazen Kazen Abicim nasılsın :)
Dumanı buldunuz mu🥺
Yoğun ve sıkıntılısın galiba😥

Uygun zamanda bizim yarışma için bildirim gönderebilir misin🙈🤗

Canımız çok sıkkın, dumandan maalesef haber yok. Bu sebeple siteye hiç bakamadım. Bildirimi yolladım.

Canımız çok sıkkın, dumandan maalesef haber yok. Bu sebeple siteye hiç bakamadım. Bildirimi yolladım.
Ne desem bilmiyorum abicim 🥺Umarım bulursunuz. Oda evinizin bir bireyi 😥Çok zor olur.
Çok teşekkür ederiz.

Back