- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.523
Kaos yok, alışveriş muhabbeti yok, oy yok. Nasıl topik buDans mı edelim djlflflföflfheıdkdkd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaos yok, alışveriş muhabbeti yok, oy yok. Nasıl topik buDans mı edelim djlflflföflfheıdkdkd
Güldüm çok Allah affetsin sevindim de aynı zamanda ,duygularım karışık ahahahahaAynen valla ağzım kapanmıyordu artık kapanıyor.ajsjsnd
Günayzın kuşum.
Sabahları şişliği biraz fazla oluyor ya hemen fotoğrafını çekip gruplara atıyorum azıcık nazlasınlar diye ama herkeş dalga geçiyo. Evdekilere de sürekli uçuğumu gösteriyorum çay içerken yemek yerken sanki çok acıyomuş gibi yüzümü buruşturuyorum.sksjsjd Kimse de inanmıyo e haklılar yani.skskdjdGüldüm çok Allah affetsin sevindim de aynı zamanda ,duygularım karışık ahahahaha
TelefonAcaba anneler gününde kendime ne alsam…
Daha annesel bir şey olsun yav onu zaten alırız. Ben karşı değilim anneye tabak çanak alınmasına sajjsjsjTelefon
O hiç anneler gününde annesine hediye almamış ki nerden bilsin...Daha annesel bir şey olsun yav onu zaten alırız. Ben karşı değilim anneye tabak çanak alınmasına sajjsjsj
Kocaya zoğum günüsünde hediye almak mı öff çok sıkıcıOhaaa bi dk kuşum kocamın zoğum günü geliyor, asıl ona almam lazım bir şey ahsjsj
Bize at,biz abartiriz ,nazlandiririzSabahları şişliği biraz fazla oluyor ya hemen fotoğrafını çekip gruplara atıyorum azıcık nazlasınlar diye ama herkeş dalga geçiyo. Evdekilere de sürekli uçuğumu gösteriyorum çay içerken yemek yerken sanki çok acıyomuş gibi yüzümü buruşturuyorum.sksjsjd Kimse de inanmıyo e haklılar yani.skskdjd
Sen varsın hayatında,o yetsin onaOhaaa bi dk kuşum kocamın zoğum günü geliyor, asıl ona almam lazım bir şey ahsjsj
Ciddi ciddi galerimden size atmalık fotoğraf baktım.Bize at,biz abartiriz ,nazlandiririz
GünaydınGünaydın sıkıcılar Eki Görüntüle 3239268
E yok mu ?Ciddi ciddi galerimden size atmalık fotoğraf baktım.
Kıpppppkırrrrrmızı dudaklarıma nazar değer olmaz.E yok mu ?
Kazen abinin kedisi evden kaçmış otursun da sizin yarışmanızın bildirimi için mi şey yapsın!Günaydın
Hani bildirim niye yok
Senin yüzünden zoğukana sardım zeli zolu geziyorum sjjsksksksGünayzın kuşum.
Hee öylelii,tamamKıpppppkırrrrrmızı dudaklarıma nazar değer olmaz.