- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.720
Asko kuskam hediyelik seciyordun ne yaptınHani evlisiniz ya belki ondan şey etmiştir ajsjsjsj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asko kuskam hediyelik seciyordun ne yaptınHani evlisiniz ya belki ondan şey etmiştir ajsjsjsj
Kim için olanı soruyorsunAsko kuskam hediyelik seciyordun ne yaptın
İnşallah sağ salim bulunur.Canımız çok sıkkın, dumandan maalesef haber yok. Bu sebeple siteye hiç bakamadım. Bildirimi yolladım.
UmayKim için olanı soruyorsun
Nevos o zaman başlamamıştı amaAynen etiket bile yaptım
Kendim çokzel bir şey yapacağım.
Bana anlatmak ister misin bebekim askorellamKendim çokzel bir şey yapacağım.
Mika kutularda draje çikolatalar olacak. Kendim süsleyeceğim çikorellam. ☺Bana anlatmak ister misin bebekim askorellam
Ay o mika kutularla yapılan süsler çokzel oluyorlar.Mika kutularda draje çikolatalar olacak. Kendim süsleyeceğim çikorellam. ☺
Yaaaaaa mutlaka bizede göster lütfen çok tatlı askorellamMika kutularda draje çikolatalar olacak. Kendim süsleyeceğim çikorellam. ☺
Oğlana da bunları yapmıştım.Yaaaaaa mutlaka bizede göster lütfen çok tatlı askorellam
Harika çok zarif kuzuOğlana da bunları yapmıştım.
Ben aslında yoğum yoğummmmm.Çilekliler arası bir rekabet söz konusu
Varlığın yeter fasülye de olsak insan bir merak ediyorBen aslında yoğum yoğummmmm.
Sana ben alayım mı? Ama ne istediğini söylemelisin.Acaba anneler gününde kendime ne alsam…
Ama oylar nası güzel artıyor.Varlığın yeter fasülye de olsak insan bir merak ediyor
Tamam bir düşüneyim skskskksSana ben alayım mı? Ama ne istediğini söylemelisin.
Nevoş bundan sonra çileği yasak eder artık skskskskVarlığın yeter fasülye de olsak insan bir merak ediyor