- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.720
Ah,bana hiç böyle sana ne alayım diyen olmadı şöyle sevilmedim beeSana ben alayım mı? Ama ne istediğini söylemelisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah,bana hiç böyle sana ne alayım diyen olmadı şöyle sevilmedim beeSana ben alayım mı? Ama ne istediğini söylemelisin.
Biz de frambuaz kullanırızNevoş bundan sonra çileği yasak eder artık sksksksk
Cizkekte yasakti zatenNevoş bundan sonra çileği yasak eder artık sksksksk
Ama yapıldı. Yasaklar çiğnenmek içindir.Cizkekte yasakti zaten
Bir tas çilenkle katılsaydınız da kazanırmışsınız gibi.akskskdBiz de frambuaz kullanırız
Benlik bir şey yok. Daha önceki yarışmalarda denenmemiş bir süsleme yaptım ben.Şşş sus sus,nevos bizi kovacak biktirdik Nevreste
Hahahaahahahah çileğin ölüsü bile oyBir tas çilenkle katılsaydınız da kazanırmışsınız gibi.akskskd
BendeeBenlik bir şey yok. Daha önceki yarışmalarda denenmemiş bir süsleme yaptım ben.
HıhıBendee
Askorellam üçgen sayilmiyirdu
Tühh, keşke Afyon kaymağının üstüne çilek kondursaydımHahahaahahahah çileğin ölüsü bile oy
1 çilek=5 oy.Tühh, keşke Afyon kaymağının üstüne çilek kondursaydım
Yaptığım keklere şerbet döküp üstüne de çilenk koysaymışım ben de kazanırmışım di miii?1 çilek=5 oy.
Gel yürüyelimGideyim de biraz gezeyim tozayım fink atayım. Sizden hayır yok. Zaten 1. de belli oldu. Tam sıkıcısınızzzzzz.
Bir tas çilenkle katılsaydınız da kazanırmışsınız gibi.akskskd
Hahahaahahahah çileğin ölüsü bile oy
Ya da yanına bir tas çilek koysaydınız.akskskdO zaman benim tarifim neden az diyecektim de o da fena değil oyu. Dilimlesem daha çok oy alırdı demek ki