- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.323
Cunku pisicik kaçmışGünaydın
Hani bildirim niye yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cunku pisicik kaçmışGünaydın
Hani bildirim niye yok
Bu çok mantıklı. Tamam almıyorum sskskkskSen varsın hayatında,o yetsin ona
Bir gün herkes Zoğukancı olacak.Senin yüzünden zoğukana sardım zeli zolu geziyorum sjjsksksks
Dur tahmin edeyim kesin bulamamışsındır.Ciddi ciddi galerimden size atmalık fotoğraf baktım.
Miniğim benim kz diyor ki normal ben olsam kesin birinci olmuştum ama niye dedim beğeni dilenirdim vermeyene beddua yazardım bu kız hiç kinseyi tanımadığı okulda nasıl okul başkanı olmuş anladım
senin kiz nereli tekirdagli miMiniğim benim kz diyor ki normal ben olsam kesin birinci olmuştum ama niye dedim beğeni dilenirdim vermeyene beddua yazardım bu kız hiç kinseyi tanımadığı okulda nasıl okul başkanı olmuş anladım
Zerre'den bahsediyoruz, tabi ki bulamamıştırDur tahmin edeyim kesin bulamamışsındır.
Aslan burcu muMiniğim benim kz diyor ki normal ben olsam kesin birinci olmuştum ama niye dedim beğeni dilenirdim vermeyene beddua yazardım bu kız hiç kinseyi tanımadığı okulda nasıl okul başkanı olmuş anladım
Gel sana özelden atiimDur tahmin edeyim kesin bulamamışsındır.
Temem at bekliyorum.Gel sana özelden atiim
Ahahahahahaha ne kadar da komikZerre'den bahsediyoruz, tabi ki bulamamıştır
Hiç bana benzemeyen birkızım var sanırımsenin kiz nereli tekirdagli mi
Uçuğumun fotoğrafını atıcam?Temem at bekliyorum. Eki Görüntüle 3239286
Değil yay burcu okul başkan seçiminde buraya havuz yaptıracağım demiş temiz tuvalet her vatandaşın hakkı gibi şeyler siyasetçi olacak sanırım 100 de 80 oyla birinci olmuştuAslan burcu mu
Atma.Uçuğumun fotoğrafını atıcam?
Üzdün.
AaayyyyyKK’dan doğum günü hediyesi için fikir edineyim demişimdir….
Ne kadar da rezil kepaze bir fikirKK’dan doğum günü hediyesi için fikir edineyim demişimdir….
Çok şükür bugün de başkası adına utandık…Ne kadar da rezil kepaze bir fikir