Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı TarifiKolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri
Miniğim benim kz diyor ki normal ben olsam kesin birinci olmuştum ama niye dedim beğeni dilenirdim vermeyene beddua yazardım bu kız hiç kinseyi tanımadığı okulda nasıl okul başkanı olmuş anladım
Miniğim benim kz diyor ki normal ben olsam kesin birinci olmuştum ama niye dedim beğeni dilenirdim vermeyene beddua yazardım bu kız hiç kinseyi tanımadığı okulda nasıl okul başkanı olmuş anladım
Değil yay burcu okul başkan seçiminde buraya havuz yaptıracağım demiş temiz tuvalet her vatandaşın hakkı gibi şeyler siyasetçi olacak sanırım 100 de 80 oyla birinci olmuştu