- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Gökçe isminin hep çok güzel kalmasıBu şarkıyı dinleye dinleye kızının adını Gökçe koyan kayın şoku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gökçe isminin hep çok güzel kalmasıBu şarkıyı dinleye dinleye kızının adını Gökçe koyan kayın şoku.
Kaşını, endamını, oturuşunu gördük ama şu gül yüzünü görmedik ulenLila aşkınaEki Görüntüle 3236919
Nevreste ben tatlımi yaptım,çok kötü oldu
Tamam canım olur öyle kazalar Kesin tarifte sıkıntı vardırNevreste ben tatlımi yaptım,çok kötü oldu
Hiç pofuduk olmadi
Yarın inşallah kızımın 23 nisan gösterisi var eve geçince yapcam
Tamam canım nasıl istersenYarın inşallah kızımın 23 nisan gösterisi var eve geçince yapcam
Bu aralar bayram çok zor geçiyor
Kaynana görümceyle köyde geçirdik
Ama konuşmadık
Umrumda degil
Takmasam iyiyim sonra Allahtan eşim 5 te aldı eve biraktı en az 3 saat durduk iyi oldu
Nasılsın aşkom?Tamam canım nasıl istersen
Allah kolaylık versin
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınNasılsın aşkom?
Çok şükür aşkom, iyiyim ben deİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Allah iyilik versin aşkomÇok şükür aşkom, iyiyim ben de
Bizde bayram yok
Haklısın ne diyebilirim ki aklıma geldikçe ben bile perişan oluyorum burada, kendimi hayal ediyorum acaba nasıl olurdum bu bayram, nasıl geçirirdim.. sonra nasıl yardımcı olabilirim diyorum ama aklıma da yapacak bir şey de gelmiyor..Bizde bayram yok
Nasip canımHaklısın ne diyebilirim ki aklıma geldikçe ben bile perişan oluyorum burada, kendimi hayal ediyorum acaba nasıl olurdum bu bayram, nasıl geçirirdim.. sonra nasıl yardımcı olabilirim diyorum ama aklıma da yapacak bir şey de gelmiyor..
AminnnnnNasip canım
Her şeyin bir sebebi vardır
Rabbim sonunu güzel eylesin
İyiler canım ama kızlar üzülüyorlar. Çevreleri, arkadaşları, düzenleri artık yok. Burada ortam edinemediler. Derslere bir ay ara verdiler. Gittikleri kurs ayt yi bitirdi. Bunlar bitiremedi. Motivasyon bayağı düştü. Ama yapacak bir şey yokAminnnnn
Her şey sınav tabii önemli olan o sınavı bile Allah'tan geldi diyip en doğru şekilde verebilmek.
Çocuklar falan nasıllar? Eşin uzaktaydı sanırım gelebildi mi izinli olarak?
Çocuklar için yeni çevreye alışmak daha zordur tabii. Arkadaş edinmek öyle kolay değil kiİyiler canım ama kızlar üzülüyorlar. Çevreleri, arkadaşları, düzenleri artık yok. Burada ortam edinemediler. Derslere bir ay ara verdiler. Gittikleri kurs ayt yi bitirdi. Bunlar bitiremedi. Motivasyon bayağı düştü. Ama yapacak bir şey yok
Eşim iki gün önce geldibir hafta izinli sonra tekrar dönecek:)
Hayat devam ediyor. Elbet bu zorluğun bir mükafatı olacak
Canım başlarda çok üzülüyordum. Ama şimdi evim yıkılmış, eşyam gitmiş hiç umrumda değilTek derdim eşimin bizimle olmaması, kalacak yerinin olmaması ve aile birliğimizin bozulmuş olmasıOndan eşimin yanımızda olması beni çok mutlu ettiÇocuklar için yeni çevreye alışmak daha zordur tabii. Arkadaş edinmek öyle kolay değil ki
En güzel mükafatı alın, aklıma geldikçe dua ediyorum sana ve herkese.
Dediğin gibi hayat devam ediyor insan bir şekilde bir yerden tutunmali.
Eşinin gelmesi seni nasıl mutlu etmiş, sanki bahsederken gözlerin ışıldıyormuş gibi okudum cümleni haha
Amin aşkom ,cümlemizeAllah iyilik versin aşkom
İyi canım ,evdeyim genelde senin nasıl geçti çeteyle ?