- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Gülsek de, hayata dönsek de, bu acının bir parçasıyız, bu yas hepimizin. Normal günlerde bu kadar acı vermiyor belki ama, bayramda seyranda çok yakıyor yüreği.bayram, bayram gibi değil...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülsek de, hayata dönsek de, bu acının bir parçasıyız, bu yas hepimizin. Normal günlerde bu kadar acı vermiyor belki ama, bayramda seyranda çok yakıyor yüreği.bayram, bayram gibi değil...
evet o da doğru tabi. akrabalar olunca iyi oluyor. yoksa insanlar artık eskisi gibi pek bayram ziyaretine gidip gelmiyor garip kalınıyor bizimkiler de şehir dışına gittiler. bugün komşulardan gelen oldu o kadar. gerisiyle telefonlaştık, mesajlaştık yarın da iki kapıya gideriz sonra zaten valiz hazırlayacağız.Kalabalıktayken oyalanıyorsun yine, yalnız kalınca çok kötü hissediyor insan.
Gülsek de, hayata dönsek de, bu acının bir parçasıyız, bu yas hepimizin. Normal günlerde bu kadar acı vermiyor belki ama, bayramda seyranda çok yakıyor yüreği.
hiç sorma oturdum instagramdan ben de o videoları izledim. hele adıyamanda bir anneni videosu. sanırım biri kız bir erkek iki çocuğu ve eşinin mezarlarıydı. hem ağlıyor hem de onlara aldığı siyah bayramlıkları baş uçlarındaki tahtalara geçirmeye çalışıyor ( gözlerim dolduÖlenlerin mezarına gitmek istedim ama videoda görünce bile dayanamıyorum, dua ediyorum böyle uzaktan Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin..
Ayy ofhiç sorma oturdum instagramdan ben de o videoları izledim. hele adıyamanda bir anneni videosu. sanırım biri kız bir erkek iki çocuğu ve eşinin mezarlarıydı. hem ağlıyor hem de onlara aldığı siyah bayramlıkları baş uçlarındaki tahtalara geçirmeye çalışıyor ( gözlerim doldu
Bugün eşimin halasını aradım. Halasının oğlu, eşi, iki çocuğu enkazda kaldılar. Yani ne desem bilemedim, bayram kutlaması yapamadım. Biraz konuştum kapattım. Kiminle konuşsam cenaze ziyaretine gidiyoruz dediler. İlk bayramları herkesinhiç sorma oturdum instagramdan ben de o videoları izledim. hele adıyamanda bir anneni videosu. sanırım biri kız bir erkek iki çocuğu ve eşinin mezarlarıydı. hem ağlıyor hem de onlara aldığı siyah bayramlıkları baş uçlarındaki tahtalara geçirmeye çalışıyor ( gözlerim doldu
haztalıkSiz niye böyle konuşuyorsunuz
Zarkettim zennahaztalık
Gezmiş olsun ZanomZarkettim zenna
ZağolazıınGezmiş olsun Zanom
Zende zağol beybiźumZağolazıın
Z zehirlenmeZiZende zağol beybiźum
ZahahahahahzoğruZ zehirlenmeZi
AşkomHayırlı günler