Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bayramlar cancağızımİyi bayramlar ahali
Ellerini uzat Cancağzım, harçlıksız kaldım.İyi bayramlar cancağızım
nasilsin yavrumİyi bayramlar ahali
Gel cancağızım, konum atayımEllerini uzat Cancağzım, harçlıksız kaldım.
Hayırlı Bayramlarİyi bayramlar ahali
Bitmiyor du du duSanki bir yıldır bayrammış gibi
Bugün bayram bitti artık kimse gelmez diyordum ama akşama iki ayrı misafirlerimiz gelecekmişler bu mutluluk anlatılmaz yaşanır.Bitmiyor du du du
Ah bebeğimBugün bayram bitti artık kimse gelmez diyordum ama akşama iki ayrı misafirlerimiz gelecekmişler bu mutluluk anlatılmaz yaşanır.
Çokzel bir gün olmuş,kamu spotu gibi,bebelerle plan yapmayınızBizde çocukları dışarıya çıkartalım yorulsunlar dedik, yağmur yağınca migrosa gidelim orada scooterlarini sürsünler dedik, içeride de arabalı market arabaları olmasın mı.... onların tekerler de zaten Allah'a emanet.
Göya onlar yorulacaklardı ikimiz bitmiş bir vaziyette eve geldik. Bir de oyuncaklarda indirim varmış, şimdi başımızda tepine tepine yeni gürültülü oyuncaklarıyla oynuyorlar...
Ahaha elinde 2 tane olunca plan yapmaya gerek kalmıyor evde de oluyor olan inan banaÇokzel bir gün olmuş,kamu spotu gibi,bebelerle plan yapmayınız
Mafya anacım bunlar ahahahahaAhaha elinde 2 tane olunca plan yapmaya gerek kalmıyor evde de oluyor olan inan bana
Şimdi küçüğü uyuttum büyükle oturup kahve içeceğiz sonra sıra ona da gelecekkkkk haah
Çok şükür canım, iyiyim. Arkadaşlarımla buluşmak için çıkacağım birazdan.nasilsin yavrum