- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom
Mekanları cennet olsun Rabbim sağ kalanlara yardım etsin. o bölge için gerçekten çok zor bir bayramBugün eşimin halasını aradım. Halasının oğlu, eşi, iki çocuğu enkazda kaldılar. Yani ne desem bilemedim, bayram kutlaması yapamadım. Biraz konuştum kapattım. Kiminle konuşsam cenaze ziyaretine gidiyoruz dediler. İlk bayramları herkesin
Teyzesi, teyzesinin oğlu;diğer teyzesinin torunları
Annemin eski evi yani benim gençliğimde oturduğumuz ev yıkıldı. Vefat eden komşularımız var. Bugün öğrendik. Meğer Elazığ depreminde orta hasarlıymışBile bile kendilerine mezar oldu
Mahallede kuaförümüz vardı. Kadın çok zor günler geçirmişti. Bir dönem yatalak kalmış. Depremde eşini ve bir çocuğunu kaybettiKendisi de tekrar yatağa düştüBöyle çok hikaye var
Kimseye bir şey diyemiyorsun
Bu şarkıyı dinleye dinleye kızının adını Gökçe koyan kayın şoku.Atımız akça olsun kızımız gökçe olsun heeyy!
Birazcık da ülkücülük.
Eniştemin arabasındayız şarkıyı o açtı kızının adı da GökçeBu şarkıyı dinleye dinleye kızının adını Gökçe koyan kayın şoku.
Lila aşkına
Halacım doğal yaşam deParka geldik yeğenime tavşanları göstereyim dedim. Tuttum elinden götürdüm ama tavşanların çiftleşesi tutmuş.
onlar hep o moddaParka geldik yeğenime tavşanları göstereyim dedim. Tuttum elinden götürdüm ama tavşanların çiftleşesi tutmuş.
Hayır hala değilim teyzeyimHalacım doğal yaşam de
O tür sunum yapılan tatlı kesin birinci oluyor. Ondan yasak:)Herkese kolay gelsin. Cheesecake tarzı süsleme neden yasak merak ettim :)
görsellik önemli ve çekici naparsınO tür sunum yapılan tatlı kesin birinci oluyor. Ondan yasak:)
Aynen öyle canımgörsellik önemli ve çekici naparsın