- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Yaaa tesekkür ederim canımHamaratsın maşallah ikisi de çok güzel ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa tesekkür ederim canımHamaratsın maşallah ikisi de çok güzel ellerine sağlık
Bende zaten şans yok, bir de bu çıkmasın başıma göz göre göre.Şu saçma şeylere itibar etmeyin yaa
İyi düşünmüşsün
Yarın almam lazım.15 Mayısta
15 mayıs ta bitiyor :))Anneme de anneler günü hediyesi alacağım. Şu retro geçsin, ilk işim o. Kız retro zımbırtısı ne zaman bitiyor? @JOYz
Boş ver ya cidden alma airfryer falan. Şu bir haftada yaşlanmış bile olabilirsin.ahshshdbenim kafa karıştı iyice
en son philips XXL avance modele karar vermiştim. ama sahur iftar yemekleri grubuna da yazmıştım. oradan bir arkadaş hutt markayı kullanıyormuş iki hazneli model. çok memnunum çevreme de aldırdım dedi.
alışveriş sitelerinde inceledim herkes çok memnun. iki hazneli oluşu da çok iyi. iki ayrı yiyecek farklı ısılarda ve sürelerde aynı anda kokuları-tatları birbirine karışmadan pişebiliyormuş. tek hazneden daha avantajlı diyorlar.
offffff şimdi de na takıldım. hangisi daha iyi olur ki
Düşün düşün saçına aklar düşecekbenim kafa karıştı iyice
en son philips XXL avance modele karar vermiştim. ama sahur iftar yemekleri grubuna da yazmıştım. oradan bir arkadaş hutt markayı kullanıyormuş iki hazneli model. çok memnunum çevreme de aldırdım dedi.
alışveriş sitelerinde inceledim herkes çok memnun. iki hazneli oluşu da çok iyi. iki ayrı yiyecek farklı ısılarda ve sürelerde aynı anda kokuları-tatları birbirine karışmadan pişebiliyormuş. temizliği de çok kolay diyorlar. tek hazneden daha avantajlı diyorlar.
Bu kadar tantanaya almazsan olmaz zatenneyse ben philips ten şaşmayayım bi de alaydım iyi olacaktı
en iyisi yazı tura atbenim kafa karıştı iyice
alışveriş sitelerinde inceledim herkes çok memnun. iki hazneli oluşu da çok iyi. iki ayrı yiyecek farklı ısılarda ve sürelerde aynı anda kokuları-tatları birbirine karışmadan pişebiliyormuş. temizliği de çok kolay diyorlar. tek hazneden daha avantajlı diyorlar.
Ellerine sağlık canımBayram hazırlıkları ile meşguldüm Eki Görüntüle 3235988 Eki Görüntüle 3235989
Pişince bize de göster.Ellerine sağlık canım
Bende şimdi yaptım pişiyor
Seninde ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminimEllerine sağlık canım
Tamam canım inşallahPişince bize de göster.
Sağ ol canım benimSeninde ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim
Ellerine sağlık NevoşumEllerine sağlık canım
Şimdi yazarken soğuk baklava mı yapacaksın diye soracaktım mesajını gördüm onun tarifini verir misin bir dahaki sefere bende deneyeyim. Şerbeti nasıl olacakTamam canım inşallah
Ben soğuk baklava yapacağım
Neeyy soğuk mu baklavaTamam canım inşallah
Ben soğuk baklava yapacağım
Baklavanın başkentinde oturuyor