Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa o konuyu hiç sorma. inan çok sinir bir durum. fena taktım zaten airfry a. tam da tatile gidecek vakti buldum.Aldım dediğini de duyar mıyız acaba.
eline sağlıkBayram hazırlıkları ile meşguldüm Eki Görüntüle 3235988 Eki Görüntüle 3235989
Ben airfry imi çok da lazım bir ihtiyaç değilmiş diyip karnıma verdim, sayılır mı?aynen airfry almayanı aramıza almayacağız artık
bu arada ben de inşallah alacağım. tam da tatile gidecek vakti buldum
Iyi aksamlar jennamYakşamlar
ahahhah niye verdin gerçekten. işe yarar bir makine bence. güzle pratik tarifler şip şak yapılıyor.Ben airfry imi çok da lazım bir ihtiyaç değilmiş diyip karnıma verdim, sayılır mı?
Iyi aksamlar jennam
Iyi akşamlar canımBen airfry imi çok da lazım bir ihtiyaç değilmiş diyip karnıma verdim, sayılır mı?
Iyi aksamlar jennam
Iyi çıkmayan fotoyu eklemişim benim yarışmalardan uzak durmam yada fotoları kızıma çektirmem lazım gelmiş anne bilmiyorsan bilene bırak bu işleri diyorBayram hazırlıkları ile meşguldüm Eki Görüntüle 3235988 Eki Görüntüle 3235989
Ellerine sağlık canımBayram hazırlıkları ile meşguldüm Eki Görüntüle 3235988 Eki Görüntüle 3235989
eline sağlık
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım
Vuuuu tatlici mı baban seninBayram hazırlıkları ile meşguldüm Eki Görüntüle 3235988 Eki Görüntüle 3235989
Mikrodalga fırın gibi ya olsa da olur olmasada olsa kolaylık tabii çalışanlar için daha da öyledir ama bana fazla geldiahahhah niye verdin gerçekten. işe yarar bir makine bence. güzle pratik tarifler şip şak yapılıyor.
Kocam iyi tatlı yer ondan sanırımVuuuu tatlici mı baban senin
Alın,aldırın almayan pişman oluraynen airfry almayanı aramıza almayacağız artık
bu arada ben de inşallah alacağım. tam da tatile gidecek vakti buldum
Hamaratsın maşallah ikisi de çok güzel ellerine sağlıkBayram hazırlıkları ile meşguldüm Eki Görüntüle 3235988 Eki Görüntüle 3235989
Bende yaptım ama bayrama kalmadıVuuuu tatlici mı baban senin
Anneme de anneler günü hediyesi alacağım. Şu retro geçsin, ilk işim o. Kız retro zımbırtısı ne zaman bitiyor? JOYzAlın,aldırın almayan pişman pişman olur
Şu saçma şeylere itibar etmeyin yaaAnneme de anneler günü hediyesi alacağım. Şu retro geçsin, ilk işim o. Kız retro zımbırtısı ne zaman bitiyor? JOYz
15 MayıstaAnneme de anneler günü hediyesi alacağım. Şu retro geçsin, ilk işim o. Kız retro zımbırtısı ne zaman bitiyor? JOYz