- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
hızlandırarak izle nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hızlandırarak izle nolur
Yazık, bir küfretmediği kalmışBir de sinirleniyor, kusura bakmayın ama her yemekten sonra orası öyle temizlenmiyor diye.
hızlandırarak izle nolur
Olsun kız sen asıl doğum hediyesini düşün ordan kitlersin Allah’ın izni ileOna kocası zaten alınacak şeyi doğum günü hediyesi diye kitlemişşş.
Benimki çok pratikSabah bir video izledim temizliğiyle ilgili. Kadın isyan ediyordu, kullanmadığı kimyasal kalmadı. En sonunda hortum tuttu yıkadı içini.
Bana da sözde analar günü hediyesi olarak gelecek ama kısmetOna kocası zaten alınacak şeyi doğum günü hediyesi diye kitlemişşş.
Şaşırtmak bizim işimiz zati,genede çok teşekkürler sağol canım benimO profil pikçırınla hedef şaşırtıyorsun ama artık yemeyiz. Bir kere gördüm seni, maşallahın var.
O zaman herhangi bir ev eşyası kitleyemezzzzOlsun kız sen asıl doğum hediyesini düşün ordan kitlersin Allah’ın izni ile
Senin yine analar günü ve bilgin dahilinde, ben bilsem kabul eder miydim kız hahahahaha.Bana da sözde analar günü hediyesi olarak gelecek ama kısmet
İyiyim cancağızım Hadi gözün aydınRamazan koşturması Cancağzım, konuk işlerim dün gece 1 itibari ile bitti şükür.
Nasılsın?
MücevherO zaman herhangi bir ev eşyası kitleyemezzzz
Nasıl biliyorum amaYemek-sofra işleri yormaz bizi elticim
Dün yaptı herkesNiye tatlı yapmiyonuz
insanın gözünü korkutuyorlar değil mi. ben de biraz çekindim açıkçası temizliğinden ama bak böyle de oluyormuş.Yuhhh, ben spreyi beze sıkıp siliyorum, sonra duru bezle siliyorum bitti. Öyle fırçalamaya, içine su tutmaya ne gerek var, halı mı bu
en baştan her defasında mutlaka silersek sorun olmaz. böyle toptan harbe girmeye gerek kalmaz
aynen airfry almayanı aramıza almayacağız artıkHepiniz airfryerci oldunuz
Aldım dediğini de duyar mıyız acaba.aynen airfry almayanı aramıza almayacağız artık
bu arada ben de inşallah alacağım. tam da tatile gidecek vakti buldum