- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Cep telefonu ile kontrol özelliği de yokmuşBencede. Karıştırma olayında bildirim vermiyormuş misal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cep telefonu ile kontrol özelliği de yokmuşBencede. Karıştırma olayında bildirim vermiyormuş misal.
yok yine ben philips bakacağım. avanceNööeeeeyyy 9 lt diyor. Olumsuz yorumları da önemli detaylar ama, yabana atma.
seninki de avance değil mi canım?Cep telefonu ile kontrol özelliği de yokmuş
Benimki bu Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 L Fritöz Fiyatı, Yorumları - Trendyolseninki de avance değil mi canım?
Senin tatlı ne zaman geliyoBu kadar tantanaya almazsan olmaz zaten
Nevoş kalbime indireceksin gece gece ayy
Bu soğuk baklava beni öldüreceknshsjdkd, hayatımda 1 dilimden fazla baklava yiyemeyen ben buna bayılıyorummmmYa ben baklava ya da türevlerini yapıyorum. Üstüne şekerli şerbet, kakao ve çikolata serpiyorum.
1.5 bardak şekere, 2 bardak süt koyup şeker eriyen kadar pişiriyorum soğutup bir tepsiye döküyorum.
Dikdörtgen borcama iyi oluyor.
Şimdi bizim fırın minik 1.5 süt, 1 şeker yeter:)
Aslında bu şerbete krema da konuyor. Ama ben her seferinde koymuyorum. Benimkiler bayılıyor:)
Bu şekil yaptım bu sefer:)
Eki Görüntüle 3236050
Nevoş kalbime indireceksin gece gece ayy
Ona kim bayılmazBu soğuk baklava beni öldüreceknshsjdkd, hayatımda 1 dilimden fazla baklava yiyemeyen ben buna bayılıyorummmm
Oy ellerine sağlık ne hamarat hatunsun be maşallahOna kim bayılmaz
Hemde el açması
Sağ ol canım benimOy ellerine sağlık ne hamarat hatunsun be maşallah
Kim dedin canımSenin tatlı ne zaman geliyo
Çokzel olmuş ellerine sağlık afiyetle yiyin İnşallah
Sağ ol canım benimÇokzel olmuş ellerine sağlık afiyetle yiyin İnşallah
Yaş kocişine tatlı mı yapdığnn çok tatlısın. İnşallah sağ salim kavuşursunuz.Sağ ol canım benim
Bugün eşim gelecek inşallah Ondan erkenden şerbet ile buluşturdum
İnşallah canım benimYaş kocişine tatlı mı yapdığnn çok tatlısın. İnşallah sağ salim kavuşursunuz.
Bugün yapacaktım fırsat bulamadım, eşim de köye götüreceksin zaten köyde yap bari dedi shsjskdSağ ol canım benim
Senin tatlını bekliyorum