dalianında dediği gibi adet gelmedikce umut var demektir zaten monitörü yeni almışsın cnm bu ay olmazsa üzülme belkide bir dahaki ay olur çalışmalara devam edin...:kedi:
bende aynı senin gibiydim adet olunca üzülürdüm hep, bide yaş geçiyo menopoza gircem die daha bi panik olmuştum, ama veren allah her yaşta veriyo işte sakın üzülme cnm, biz dalia ile elimizden geldiği kadar uğramaya çalışıyoruz yeterki siz ii olun biz hep uğrarız nolcek...opuyorumnanaktan
Canım isşte bendede bu düşünceler var. Nalancım sigarayı nasıl bıraktın yazılarında okudumda zor oldumu ben bir türlü bırakamadım çokda üzülüyorum bu konuya
ben gebelik testini yaptığım gün bıraktım cnm, hiç kasma kendini bırakmak için ben kasmadım, zaten çift çizgiyi görünce için el vermez içmeye kıyamazsın yavruna, ben 20 seneden beri içiyordum hemen bıraktım hiç zorlanmadım, merak etme sende bırakırsın
Arkadaşlar hastalandım herşeyin hayırlısı umarım diğer arkadaşlardan hayırlı haberler alırız
hayırlısı olsun cnm inşallah bir dahaki ay tutar sen dr. a gittin mi ne dio dr.?
Canım ben 20 haftada bebeğimi kaybetmiştim geçen haziranda almışlardı kızımı , bir kerede dış gebelik yaşadım.. bir kere aşılama yaptırdım olmadı. yumurta rezervimde azalma varmış. 1.5 senelik evliyim 37 yaşındayım panik oluyorum fsh 5.5 amh 0.7. bir ay daha monütörü kullanıp olmazsa tüp bebek yapalım die düşünüyorum hayırlısı kafam durmuş vaziyette yani ne kadar daha monütör kullansam bilmiyorum . sakin olmak lazım tabi ama yaşdan ve yumurta rezervinden dolayı arada panik oluyorum. sigarayıda çok içiyorum doktor sigaradn dolayı azaltmışsın dedi rezervini. önceki hamilelğimde bırakmıştım sonra yine başladım
Çok geçmiş olsun cnm bayada büyükmüş bebişin, allah bundan sonra sağlıklı evlatlar versin inşallah cnm
valla ben daha öncede anlatmıştım dr. um sayesinde hemen hamile kaldım o olmasa bize infertilite teşhisi konulmuştu ve tüp bebek denemelerine başlamıştık şimdi, her şey dr. da bitiyo valla
yaşıt sayılırız seninle cnm yaşını sorun etme bence hala doğal yolla hamiş kalabilirsin gayet gençsin..
tabi sigarayı bırakabilsen daha ii ama olmuyorsada zorlama yapılcak bi şi yok hamiş kalınca bırakırsın nasılsa, bizim hem yaşımızdan hemde sigaradan dolayı rezervler azalıyo tabi ama bu hamile kalamıyacağımız anlamını taşımıyo cnm rahat ol sen ...opuyorumnanaktan
cANIM doktorun kim hangi hastanede sana farklı bir tedavimi uyguladı ne çok soru sordum :)
Ben Anadolu yakasındayım cnm dr.um, Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu Marmara Ün. Anabilimdalı Başkanı, kendisi hem Marmara Devlet Has., hem Academic Hospital da çalışıyor, hemde kendi muayenehanesi var caddede hafta sonlarıda açık.
Benim kürtaj sonrası iltihap oluşmuş, iltihap kurumuş ve rahim komple tıkanmış, 2.5 sene boyunca toplamda 4 dr. a gittim, durumun ne olduğunu anlamayıp infertilite teşhisi koydular bize, nerdeyse tüp bebek yapıcaktık, sonra hocamı buldum, hocam ilk muayenede ultrasonda rahimde bi sorun olduğunu söledi ve rahim filmi istedi, rahim filmi çekilirken enjekte edilen sıvı rahimden girmedi düşün o kadar tıkanmıştı, sıkıyolar dışarı akıyo hep, hocam hemen ameliyat dedi ilaç tedavisiyle vakit kaybetmeye gerek yok dedi, kasımda ameliyat oldum, aralıkta adet olduğumda çalışma yapmadık dinlendim ocak ayında hamiş kaldım çok şükür hocam bile şaşırdı neticeye...internet sayfası var ordan incele istersen...
Kendisi çok deneyimli birisi cnm, babasıda kadın doğum uzmanıymış aileden tecrübeli bi de, yani kaybedecek bi şi yok nasılsa, eğer imkanın varsa bi git görün derim, hocam seni en doğru şekilde yönlendirir...
Merhaba arkadaşlar.Ben de geçen yıl haziran ayında bu monitör sayesinde hamile kalanlardanım.Şu anda bebişim kollarımda 38 günlük.Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda tattırmayı nasip etsin inşallah.Kafaya takmadığınız stres yapmadığınız bir anda bebişiniz sürpriz yapıp geliverecek göreceksiniz hayırlısıyla.
Daliacım hatırlamışsındır beni.Sen de bebişine kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamileliğin ardından kuzucuğunu kollarına alırsın.Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin.
Canım Allah bağışlasınKaç ay kullanmıştın monütörü ekstra başka kür falan uygulamışmıydın
Çok sağol bitanem Allah razı olsun ben şimdi internetten bakarım
Merhaba arkadaşlar.Ben de geçen yıl haziran ayında bu monitör sayesinde hamile kalanlardanım.Şu anda bebişim kollarımda 38 günlük.Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda tattırmayı nasip etsin inşallah.Kafaya takmadığınız stres yapmadığınız bir anda bebişiniz sürpriz yapıp geliverecek göreceksiniz hayırlısıyla.
Daliacım hatırlamışsındır beni.Sen de bebişine kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamileliğin ardından kuzucuğunu kollarına alırsın.Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin.
2. ayımda hamile kaldım.Evet canım sen sorunca hatırladım bal tarçın çörek otu karışımı kullanmıştım.Her sabah aç karnına 1 kaşık yemiştim.Adetin 1. günü başladım 12. gün de kullanıp bıraktım öyle hatırlıyorum.Ama gerçekten faydasına inanarak yedim.Zaten çörek otu mucizevi bişey.Deneyin bence.Allah yardımcınız olsun.
Nibocummmm gene kayıp :) ii haberlerle döner inşallah :Saruboceq: ss2302 cim sende durumlar nasıl kaçıncı günündesin seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz
dilrubacıgımn hatırladın mı beni?? ben de o donemlerdendim..
hayırlı olsun tatlım bebişini Allah bagıslasın cok sevindim:ecrin_bebek:
ben agustos ayında kk dan uzaklastım stres yaapmayayım diye ama maalesef yine olmadı, ustelik cikolata kisti cıktı, aralıkta da laparoskopi gecirdim..
ameliyattan sonra 3 ay denedik olmadi , bu ay klomen tedavisine basladım..
Allah hayırlısını kısmet etsin insallah..Opuyorum seni de bebişini de!
Hatırlamaz mıyım canım benim.Birlikte çok şey paylaştık 2 ayda.Güzel dileklerin için sağolasın.Allah bu duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin herkese.Canım zamanı gelmedikçe malesef biz ne yaparsak yapalım isteklerimiz gerçekleşmiyo.En iyisi zor da olsa oluruna bırakmak hayatı.İnanıyorum bu duyguyu en kısa zamanda sen de tadacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?