Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

hayırlısı olsun cnm inşallah bir dahaki ay tutar sen dr. a gittin mi ne dio dr.?

Canım ben 20 haftada bebeğimi kaybetmiştim geçen haziranda almışlardı kızımı , bir kerede dış gebelik yaşadım.. bir kere aşılama yaptırdım olmadı. yumurta rezervimde azalma varmış. 1.5 senelik evliyim 37 yaşındayım panik oluyorum fsh 5.5 amh 0.7. bir ay daha monütörü kullanıp olmazsa tüp bebek yapalım die düşünüyorum hayırlısı kafam durmuş vaziyette yani ne kadar daha monütör kullansam bilmiyorum . sakin olmak lazım tabi ama yaşdan ve yumurta rezervinden dolayı arada panik oluyorum. sigarayıda çok içiyorum doktor sigaradn dolayı azaltmışsın dedi rezervini. önceki hamilelğimde bırakmıştım sonra yine başladım

Çok geçmiş olsun cnm bayada büyükmüş bebişin, allah bundan sonra sağlıklı evlatlar versin inşallah cnm
valla ben daha öncede anlatmıştım dr. um sayesinde hemen hamile kaldım o olmasa bize infertilite teşhisi konulmuştu ve tüp bebek denemelerine başlamıştık şimdi, her şey dr. da bitiyo valla
yaşıt sayılırız seninle cnm yaşını sorun etme bence hala doğal yolla hamiş kalabilirsin gayet gençsin..
tabi sigarayı bırakabilsen daha ii ama olmuyorsada zorlama yapılcak bi şi yok hamiş kalınca bırakırsın nasılsa, bizim hem yaşımızdan hemde sigaradan dolayı rezervler azalıyo tabi ama bu hamile kalamıyacağımız anlamını taşımıyo cnm rahat ol sen ...opuyorumnanaktan

cANIM doktorun kim hangi hastanede sana farklı bir tedavimi uyguladı ne çok soru sordum :)

cANIM doktorun kim hangi hastanede sana farklı bir tedavimi uyguladı ne çok soru sordum :)

Ben Anadolu yakasındayım cnm dr.um, Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu Marmara Ün. Anabilimdalı Başkanı, kendisi hem Marmara Devlet Has., hem Academic Hospital da çalışıyor, hemde kendi muayenehanesi var caddede hafta sonlarıda açık.
Benim kürtaj sonrası iltihap oluşmuş, iltihap kurumuş ve rahim komple tıkanmış, 2.5 sene boyunca toplamda 4 dr. a gittim, durumun ne olduğunu anlamayıp infertilite teşhisi koydular bize, nerdeyse tüp bebek yapıcaktık, sonra hocamı buldum, hocam ilk muayenede ultrasonda rahimde bi sorun olduğunu söledi ve rahim filmi istedi, rahim filmi çekilirken enjekte edilen sıvı rahimden girmedi düşün o kadar tıkanmıştı, sıkıyolar dışarı akıyo hep, hocam hemen ameliyat dedi ilaç tedavisiyle vakit kaybetmeye gerek yok dedi, kasımda ameliyat oldum, aralıkta adet olduğumda çalışma yapmadık dinlendim ocak ayında hamiş kaldım çok şükür hocam bile şaşırdı neticeye...internet sayfası var ordan incele istersen...

Kendisi çok deneyimli birisi cnm, babasıda kadın doğum uzmanıymış aileden tecrübeli bi de, yani kaybedecek bi şi yok nasılsa, eğer imkanın varsa bi git görün derim, hocam seni en doğru şekilde yönlendirir...

Çok sağol bitanem Allah razı olsun ben şimdi internetten bakarım

Merhaba arkadaşlar.Ben de geçen yıl haziran ayında bu monitör sayesinde hamile kalanlardanım.Şu anda bebişim kollarımda 38 günlük.Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda tattırmayı nasip etsin inşallah.Kafaya takmadığınız stres yapmadığınız bir anda bebişiniz sürpriz yapıp geliverecek göreceksiniz hayırlısıyla.
Daliacım hatırlamışsındır beni.Sen de bebişine kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamileliğin ardından kuzucuğunu kollarına alırsın.Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin.

Canım Allah bağışlasın Kaç ay kullanmıştın monütörü ekstra başka kür falan uygulamışmıydın

Canım Allah bağışlasın Kaç ay kullanmıştın monütörü ekstra başka kür falan uygulamışmıydın

2. ayımda hamile kaldım.Evet canım sen sorunca hatırladım bal tarçın çörek otu karışımı kullanmıştım.Her sabah aç karnına 1 kaşık yemiştim.Adetin 1. günü başladım 12. gün de kullanıp bıraktım öyle hatırlıyorum.Ama gerçekten faydasına inanarak yedim.Zaten çörek otu mucizevi bişey.Deneyin bence.Allah yardımcınız olsun.

Çok sağol bitanem Allah razı olsun ben şimdi internetten bakarım

ne demek cnm inş. işe yarar ve memnun kalırsında sende en kısa zamanda hamiş kalırsın, ben normalde dr. lara pek güvenmem, ama hocamı görünce hazır ola geçiyorum valla tıp öğrencisi gibi olduk eşimle çok komik görünüyoruz...sırnaşık şey

gelişmeleri bana mutlaka yaz cnm merakta bırakma, he bu arada özel sigortan var mı bilmiyorum ama muayenehanesinde özel sigorta geçio haberin olsun...

hayırlı uğurlu olsun cnm allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, inş. darısı bizim başımıza bende 2. ayımda hamiş kaldım monitörle şu anda 10 haftalık hamişim inş. allahım tamamına erdirir.

dilrubacıgımn hatırladın mı beni?? ben de o donemlerdendim..
hayırlı olsun tatlım bebişini Allah bagıslasın cok sevindim :ecrin_bebek:
ben agustos ayında kk dan uzaklastım stres yaapmayayım diye ama maalesef yine olmadı, ustelik cikolata kisti cıktı, aralıkta da laparoskopi gecirdim..
ameliyattan sonra 3 ay denedik olmadi , bu ay klomen tedavisine basladım..
Allah hayırlısını kısmet etsin insallah..Opuyorum seni de bebişini de!

Sağol canım bilgilerin için bebişini bizim yerimize öp :) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah :Saruboceq:

Nibocummmm gene kayıp :) ii haberlerle döner inşallah :Saruboceq: ss2302 cim sende durumlar nasıl kaçıncı günündesin seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz

Nibocummmm gene kayıp :) ii haberlerle döner inşallah :Saruboceq: ss2302 cim sende durumlar nasıl kaçıncı günündesin seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım bende durumlar soyle, bugun 17. gunum, 3. seviyeden sonra 5. gunumdeyim..
beyazlı sarılı akıntım var yogun olarak ve 1 senedir her ay hissettigim kasık-karın bolgemdeki agırlıgı hissediyorum, artık psikolojik mi bilemem..
onun dısında hicbir seyim yok tatım..
beklenmeyen adet gunum 24 nisan yani daha 9 gun var.. dinlememeye calısıyorum kendimi..sadece usuttugumde ya da basım agrıdıgında falan ilaç almıyorum tutmussa zarar gelmesin diye..

vallahi bundan birkac ay evvel karninda bebegiyle lıkır lıkır bira (light bira ama yine de 3-4 tane icince alkol etkisini gosterir yani)+ sigara icen kadını gorunce cok kızdım kadına bir tokat atma hissi uyandi bende!!
kendime diyorum "sen daha tutmadan bunları yapıyorsun bir de millete bak!"

olsun , ben sanki icimdeymis gibi davranmaya alıstım, 1 senedir ne ilac alıyorum ne bir sey, kahveyi kafeinsiz iciyorum neskafe, alkol zaten cok nadir arada bir bi yerlere gittigimizde yok denecek kadar az, agır tasımıyorum, egilip kalkmıyorum, zayıflamak icin yosun sürdürüyorum bacaklarıma ondan sonra sıcak bir tuluma giriliyor ben tam girmiyorum yumurtaliklarima sıcak gelmesin diye, masaj yaptırıyorum ama oralarımı elletmiyorum hani tuttuysa bi sey olmasın diye, o kadar cok sey var ki sayabilecegim..
daha hamile olmadan bunları yapıyorum siz dusunun!! kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Hatırlamaz mıyım canım benim.Birlikte çok şey paylaştık 2 ayda.Güzel dileklerin için sağolasın.Allah bu duyguyu hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin herkese.Canım zamanı gelmedikçe malesef biz ne yaparsak yapalım isteklerimiz gerçekleşmiyo.En iyisi zor da olsa oluruna bırakmak hayatı.İnanıyorum bu duyguyu en kısa zamanda sen de tadacaksın.

amin tatlım insallahh!! insallahh!!
Allah bebegini sana bagıslasın tekrardan.. opuyorumm

Selam şekerler,

Eve döndüm artık buralardayım... Bugün 28. gün... Beklenmeyen tarih sınırlarına girmiş bulunuyorum.

Gül'cüğüm sakın sıkma canını tatlım bu ay monitörle ilk denemendi bak çoğu arkadaş 2.-3. aylarda hamile kalıyor. Moralini sakın bozma, çalışmalara devam opuyorumnanaktan

Nalan'cığım senin TSH değerler normale dönmüş çok sevindim arkadaşım inşallah böyle devam eder.

SS'ciğim ne kadar bilinçlisin keşke herkes senin gibi olsa, bence kendinle gurur duymalısın. İnşallah bu ay çalışmalarınız tutmuştur.

Oyyy yeni doğmuş minnacık, Allah nazarlardan saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…