bizimki de gorev gibi oluyor bazen gulmekten yerlere yatıyoruz esimle uykulu uykulu olunca ohaoldumsmile ama artık o da alıstı tatlım..gırgır oluyor artık.. yahu bebiş olsun da gorev gibi olsun umurumda degil!!
bu hikayeler o kadar cok var ki artik ben iyice şaşar oldum.. almanya'ya gitmeye bile gerek yok.. her gun gazetede 3-5 aylık o kadar hamile ünlü gelin haberi okuoyorum ki artık sinirim bozuluyor.. millet hamile kalıp evleniyor biz evlendikten sonra senelerce bekliyoruz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni olsun Allah'im bizi müfakatlandıracak ben buna eminim :Saruboceq:
sagol tatlim cevabin icin.. yahu boyle resmen üşütmüşüm gibi bir agrıydı herhalde klomen fazla yumurtlattı beni... Vallahi hele bi tutsun da binlerce kez o agrıyı cekmeye razıyım..kaydirigubbakcemile5
sagol tatlim benim .. bunlari hep biliyoruz ama Allah sabir etmeyi ogretiyor yavaş yavaş.. stres yapmayacagim dedim agustos ayinda forumdan koptum Dalia hatirlar, ondan sonra yine olmadi.. okumayacagim arastirmaaycagım diyorum yine okuyorum ediyorum.. stres sıkıntı.. ondan sonra gezecegim tozacagim diyorum, gezerken aklima gelmiyor ama aksaminda hemen aklimda.. yani anca zihin bosaltması lazım insanın onun da teknigibni bilemeycegimhihoyyythihoyyyt hayırlısı artık napalım:sm_cool:
bu arada evet olur da bu ay hami$ haberi verirsek 2011 annesi olacagiz.. vaay bu durumda da ben 29 yasinda olacagim , yaslanmısım artık kaydirigubbakcemile3:Saruboceq: