SS'ciğim ne kadar bilinçlisin keşke herkes senin gibi olsa, bence kendinle gurur duymalısın. İnşallah bu ay çalışmalarınız tutmuştur.
sagol tatlım benim... kendimle gurur duysam da esimin alay konusu olmaktan kacamıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yahu diyo ortada fol yok yumurta yok hele bi tutsun o zaman yaparsın diyokaydirigubbakcemile3
amin bitanem amin!!
senin guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz!!! var mı belirtin?
Nibocum ss2302 cim inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin için dua ediyorum. Ben ilk gün moralimi bozdum ama şimdi iyim sizleri seviyorum muckssss
Merhaba arkadaşlar.Ben de geçen yıl haziran ayında bu monitör sayesinde hamile kalanlardanım.Şu anda bebişim kollarımda 38 günlük.Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda tattırmayı nasip etsin inşallah.Kafaya takmadığınız stres yapmadığınız bir anda bebişiniz sürpriz yapıp geliverecek göreceksiniz hayırlısıyla.
Daliacım hatırlamışsındır beni.Sen de bebişine kavuşmuşsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamileliğin ardından kuzucuğunu kollarına alırsın.Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin.
günaydın hayırlı haftalar.
daliacım nalancım yğenlerimiz nasıl siz nasılsınız güzel anneler öpüyorum sizi
ss2302, nibocum hayırlı haberlerinizi bekliyorum :Saruboceq:
Merhaba şekerler,
Dün gece regl oldum bilmiyorumkismile
Şimdi bomba haberi veriyorum. Biliyorsunuz eşim zaman zaman işi dolayısıyla yurtiçi/dışına sık sık gidiyor. Yumurtlama zamanım genelde de ayın ilk haftasına denk geliyor. Bilin bakalım eşim o tarihte ne yapacak?! İstanbul'a fuar için gitmesi gerekecek. Sinir oldum ama eşimle konuştuk bu sabah bu sefer ben de gidiyorum onunla... Değişik ortam ve hava değişimi belki işe yarar kızlar :kedi:
günaydın hayırlı haftalar.
daliacım nalancım yğenlerimiz nasıl siz nasılsınız güzel anneler öpüyorum sizi
ss2302, nibocum hayırlı haberlerinizi bekliyorum :Saruboceq:
Merhaba şekerler,
Şimdi bomba haberi veriyorum. Biliyorsunuz eşim zaman zaman işi dolayısıyla yurtiçi/dışına sık sık gidiyor. Yumurtlama zamanım genelde de ayın ilk haftasına denk geliyor. Bilin bakalım eşim o tarihte ne yapacak?! İstanbul'a fuar için gitmesi gerekecek. Sinir oldum ama eşimle konuştuk bu sabah bu sefer ben de gidiyorum onunla... Değişik ortam ve hava değişimi belki işe yarar kızlar :kedi:
Merhaba şekerler,
gunaydin canim ben iyiyim cok sukur artik eski uykucu halim pek kalmadi biraz daha iyiyim
bebiste iyidir herhalde cuma gunu randevum var doktorda ozaman gorucem iyi olup olmadigini
sen nasilsin kacinci gunundesin ?
selam tatlım!
bugun 21. gunum akıntım devam ediyor... dun biraz belim regl olur gibi agrıdı... son 5 gunum insallah hayırlısı :Saruboceq:
Canım sende dalia gibi çok çabalamışsın inşallah önce senin hamile haberini alırız bu ay Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Sonrada nibo , ben ve diğer isteyenler. Ben 2 ay daha deneyip sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz
hayirlisi olsun nibocum yeni ay yeni umut demek zemuszemus
istanbula seninde gitmen cok iyi bir fikir :lepi:
selam tatlım!
bugun 21. gunum akıntım devam ediyor... dun biraz belim regl olur gibi agrıdı... son 5 gunum insallah hayırlısı :Saruboceq:
canım umutlar bu aya kaldı!!
ohh essiz Istanbul manzaraları romantizmin dorugunda olur insallah belli mi olur siz de Okan Bayulgen gibi kızınızın adını Istanbul koyarsınız sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benim varya yazıyı okurken sende gitsene yazıcaktım aaaaaa bir baktım zaten sende öyle yazmışsın belki istanbul bebeği olur :lepi: hayırlısı bitanem sakın adet oldum diye üzülme herşeyin hayırlısı bizim bebekler pek nazlı gelmiyorlar bir türlü
selam tatlım!
Canım sende dalia gibi çok çabalamışsın inşallah önce senin hamile haberini alırız bu ay Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Sonrada nibo , ben ve diğer isteyenler. Ben 2 ay daha deneyip sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz
Canım ya denemelerinizi 6 aya tamamlayıp ondan sonra geçseniz tüp bebeğe... Hani kullanma kılavuzunda öyle diyor ya onun için dedim. Tabii yine de siz daha iyi bilirsiniz.
selam tatlım!
ay canım benim inan gozlerim doldu :gitme: Allah hepimize hayırlısı oldugunda yollayacak insallah canparelerimiziii:Saruboceq:
Kızlar bu arada Clearblue'nun digital gebelik testini aldım internetten kutudan 2 tane çıkıyor. Bizim buradaki eczanelerde hep predictor satılıyor. Hem çok pahalı hem de araştırmalarıma göre güvenilirliliği tartışılır durumda.
Siz genelde hangi marka alıyorsunuz? O marka kötü bu marka iyi diye birşey söyleyebiliyor musunuz?
Bu arada daha önce preseed aldığımdan bahsetmiştim onun yanında da one step pregnancy test gelmişti ama ambalaj ve stick o kadar uyduruk ki insana güven vermiyor.
tatlım ben de onu cok merak ediyorum ya.. acaba hangisi daha once gosteriyor?
ben bu zamana kadar fortel alıyordum 4 gun evvel yapıyordum ve her seferinde dogru cıkıyordu sonuc.. tabi olan 20 tl me oluyordu cok gereksizce..
ben artık vazgectim test yapmaktan 4-5 liralık olanlarsa icime guven vermiyor en iyisi gunumu beklemek.. ama o ucuzlukta hassas test varsa hemen alırım o ayrıaklinialirimsmile
bu ctesi beklenmeyen adet gunum 24 nisan..az kaldıı..:Saruboceq:
ay canım benim inan gozlerim doldu :gitme: Allah hepimize hayırlısı oldugunda yollayacak insallah canparelerimiziii:Saruboceq:
tatlım ben de onu cok merak ediyorum ya.. acaba hangisi daha once gosteriyor?
ben bu zamana kadar fortel alıyordum 4 gun evvel yapıyordum ve her seferinde dogru cıkıyordu sonuc.. tabi olan 20 tl me oluyordu cok gereksizce..
ben artık vazgectim test yapmaktan 4-5 liralık olanlarsa icime guven vermiyor en iyisi gunumu beklemek.. ama o ucuzlukta hassas test varsa hemen alırım o ayrıaklinialirimsmile
bu ctesi beklenmeyen adet gunum 24 nisan..az kaldıı..:Saruboceq:
Bu test çok hassas eğer hamileysen kaç haftalık olduğunu da söylüyor. Ancak özellikle adet tarihi geçtiyse %99 doğru diyor eğer adet tarihin gelmeden yaparsan %92'lik bir doğruluk oranı vermiş. Clearblue olduğu için aldım ben de zaten... Fortel'i duymuştum o da doğruymuş ama başka topiclerde 20 lira test alacağına kan testi yaptır diyorlar ama kan testi için 12 gün beklemek gerekiyor diye biliyorum. Fortel bizim gibi tezcanlılar için sanırım kaydirigubbakcemile2
Canım ben kaybettiğim gebeliğimde fortel testi yapmıştım çıkmamıştı. Gerçekten çok pahalı. şimdi evde prediktör ve clearblue olmak üzere toplam 2 tane test var ama daha yapmak kısmet olmadı. ama duyduğum ve burda okuduğum kadarıyla adete 4 gün kala 5 tl lik testlerdede silikte olsa çıkıyormuş. valla bende çok tez canlıyım nibocum geçen ay test yapcaktım sen 28. günü bekle dedin ondan durdum sonrada ateşim düştü adetimin geleceğinin en ii belirtisi ateş aslında.
Canım ya denemelerinizi 6 aya tamamlayıp ondan sonra geçseniz tüp bebeğe... Hani kullanma kılavuzunda öyle diyor ya onun için dedim. Tabii yine de siz daha iyi bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?