Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

SS'ciğim ne kadar bilinçlisin keşke herkes senin gibi olsa, bence kendinle gurur duymalısın. İnşallah bu ay çalışmalarınız tutmuştur.

sagol tatlım benim... kendimle gurur duysam da esimin alay konusu olmaktan kacamıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yahu diyo ortada fol yok yumurta yok hele bi tutsun o zaman yaparsın diyokaydirigubbakcemile3

amin bitanem amin!!

senin guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz!!! var mı belirtin?

Nibocum ss2302 cim inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin için dua ediyorum. Ben ilk gün moralimi bozdum ama şimdi iyim sizleri seviyorum muckssss

Şimdilik sadece regl olacak gibi göğüslerimde bir şişlik ve dokununca hassasiyet var. Bugün monitörde m işareti yanıp sönmeye başladı. Zaten gebelik belirtisinin ne olduğunu bir türlü anlayamadım reglden bir farkı var mı anlayamadım gitti. Onun için belirtileri dinlemiyorum. Sinir bozuyor.

Nibocum ss2302 cim inşallah güzel haberlerinizi alırız sizin için dua ediyorum. Ben ilk gün moralimi bozdum ama şimdi iyim sizleri seviyorum muckssss

Sağol canımcım... Hayırlısıyla gelsin de başka birşey istemiyoruz.

Dilrubacigim melegini kollarina almissin canim cok sevindim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
Masallah minige 38 gunluk olmus bile darisi bizlerin basina insallah
evet canim sonunda bende seytanin bacagini kirip nazli melegime kavustum insallah senin gibi kucagimiza da almak nasip olur
kendinede melegine de iyi bak canim ufakligi yerimize op opuyorumnanaktan

günaydın hayırlı haftalar.

daliacım nalancım yğenlerimiz nasıl siz nasılsınız güzel anneler öpüyorum sizi

ss2302, nibocum hayırlı haberlerinizi bekliyorum :Saruboceq:

Merhaba şekerler,

Dün gece regl oldum bilmiyorumkismile

Şimdi bomba haberi veriyorum. Biliyorsunuz eşim zaman zaman işi dolayısıyla yurtiçi/dışına sık sık gidiyor. Yumurtlama zamanım genelde de ayın ilk haftasına denk geliyor. Bilin bakalım eşim o tarihte ne yapacak?! İstanbul'a fuar için gitmesi gerekecek. Sinir oldum ama eşimle konuştuk bu sabah bu sefer ben de gidiyorum onunla... Değişik ortam ve hava değişimi belki işe yarar kızlar :kedi:

gunaydin canim ben iyiyim cok sukur artik eski uykucu halim pek kalmadi biraz daha iyiyim
bebiste iyidir herhalde cuma gunu randevum var doktorda ozaman gorucem iyi olup olmadigini

sen nasilsin kacinci gunundesin ?

hayirlisi olsun nibocum yeni ay yeni umut demek zemuszemus
istanbula seninde gitmen cok iyi bir fikir :lepi:

selam tatlım!
bugun 21. gunum akıntım devam ediyor... dun biraz belim regl olur gibi agrıdı... son 5 gunum insallah hayırlısı :Saruboceq:

canım umutlar bu aya kaldı!!
ohh essiz Istanbul manzaraları romantizmin dorugunda olur insallah belli mi olur siz de Okan Bayulgen gibi kızınızın adını Istanbul koyarsınız sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim varya yazıyı okurken sende gitsene yazıcaktım aaaaaa bir baktım zaten sende öyle yazmışsın belki istanbul bebeği olur :lepi: hayırlısı bitanem sakın adet oldum diye üzülme herşeyin hayırlısı bizim bebekler pek nazlı gelmiyorlar bir türlü

gunaydin canim ben iyiyim cok sukur artik eski uykucu halim pek kalmadi biraz daha iyiyim
bebiste iyidir herhalde cuma gunu randevum var doktorda ozaman gorucem iyi olup olmadigini

sen nasilsin kacinci gunundesin ?

Adetin beşinci son günü . daliacım hafta sonu dışarda bebişler o kadar çoktuki Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin pek bicirikler :))))

iyidir annesi ona ii bakıyodur ii düşün herşey ii olsun bitanem yazılarını okudum o kadar çabalamışsınki annesi doğup büyüdüğünde tek tek anlat yavruna :)

Son düzenleme:
hayirlisi olsun nibocum yeni ay yeni umut demek zemuszemus
istanbula seninde gitmen cok iyi bir fikir :lepi:

Sağol canım valla yeni ay yeni umut diye diye kendimizi teselli ediyoruz... İnşallah Mayıs'da gelir bu sefer bebek...

Canım inşallah senin bebiş haberlerini alacağız artık bu ay...

İstanbul bebeği olsun valla değil mi? Ama adını İstanbul değil ama herhalde Nazlı koyacağım...

Yok tatlım hiç üzülmedim... O geleceği zamanı biliyordur herhalde diye düşünüyorum.

Kızlar bu arada Clearblue'nun digital gebelik testini aldım internetten kutudan 2 tane çıkıyor. Bizim buradaki eczanelerde hep predictor satılıyor. Hem çok pahalı hem de araştırmalarıma göre güvenilirliliği tartışılır durumda.

Siz genelde hangi marka alıyorsunuz? O marka kötü bu marka iyi diye birşey söyleyebiliyor musunuz?

Bu arada daha önce preseed aldığımdan bahsetmiştim onun yanında da one step pregnancy test gelmişti ama ambalaj ve stick o kadar uyduruk ki insana güven vermiyor.

Canım ben kaybettiğim gebeliğimde fortel testi yapmıştım çıkmamıştı. Gerçekten çok pahalı. şimdi evde prediktör ve clearblue olmak üzere toplam 2 tane test var ama daha yapmak kısmet olmadı. ama duyduğum ve burda okuduğum kadarıyla adete 4 gün kala 5 tl lik testlerdede silikte olsa çıkıyormuş. valla bende çok tez canlıyım nibocum geçen ay test yapcaktım sen 28. günü bekle dedin ondan durdum sonrada ateşim düştü adetimin geleceğinin en ii belirtisi ateş aslında.

Canım ya denemelerinizi 6 aya tamamlayıp ondan sonra geçseniz tüp bebeğe... Hani kullanma kılavuzunda öyle diyor ya onun için dedim. Tabii yine de siz daha iyi bilirsiniz.[/QUOTE]

Canım ben 37 yaşındayım eşim 45 her geçen ay biraz daha olumsuzluğa kapılıyorum yumurta rezervimdede azalma var çok beklemek bizi psikolojik olarak yıpratıyor. Gerçi tüplede olacak diye birşey yok Allah hayırlısını kısmet eder inşallah hepimiz için

Allasen bu 5 TL'lik testler nerede satılıyor? Bu Ankara enteresan bir yer cidden... Benim oturduğum semtte Prediktörden başka test yok Ya da o pahalı olduğu için insanları onu almaya zorlamış oluyorlar. Hatırlarsan geçen ay benim adetim geciktiğinde eşim alacaktı testi dedim ki prediktör varsa boşuna alma boşver... eczacı yine prediktör çıkarmış zaten ertesi sabah kırmızıları görmüştüm...

Bu gidişle bu sefer ki çalışmada kullanacağım sanırım...

Canım ya denemelerinizi 6 aya tamamlayıp ondan sonra geçseniz tüp bebeğe... Hani kullanma kılavuzunda öyle diyor ya onun için dedim. Tabii yine de siz daha iyi bilirsiniz.

Canım ben 37 yaşındayım eşim 45 her geçen ay biraz daha olumsuzluğa kapılıyorum yumurta rezervimdede azalma var çok beklemek bizi psikolojik olarak yıpratıyor. Gerçi tüplede olacak diye birşey yok Allah hayırlısını kısmet eder inşallah hepimiz için[/QUOTE]

Haklısın bitanem işin zaten psikolojik boyutu olmasa sanırım şu an bu pozisyonda olmazdık. Zaten preseed makalesinde bile stresten bahsetmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…