Ben Anadolu yakasındayım cnm dr.um, Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu Marmara Ün. Anabilimdalı Başkanı, kendisi hem Marmara Devlet Has., hem Academic Hospital da çalışıyor, hemde kendi muayenehanesi var caddede hafta sonlarıda açık.
Benim kürtaj sonrası iltihap oluşmuş, iltihap kurumuş ve rahim komple tıkanmış, 2.5 sene boyunca toplamda 4 dr. a gittim, durumun ne olduğunu anlamayıp infertilite teşhisi koydular bize, nerdeyse tüp bebek yapıcaktık, sonra hocamı buldum, hocam ilk muayenede ultrasonda rahimde bi sorun olduğunu söledi ve rahim filmi istedi, rahim filmi çekilirken enjekte edilen sıvı rahimden girmedi düşün o kadar tıkanmıştı, sıkıyolar dışarı akıyo hep, hocam hemen ameliyat dedi ilaç tedavisiyle vakit kaybetmeye gerek yok dedi, kasımda ameliyat oldum, aralıkta adet olduğumda çalışma yapmadık dinlendim ocak ayında hamiş kaldım çok şükür hocam bile şaşırdı neticeye...internet sayfası var ordan incele istersen...
Kendisi çok deneyimli birisi cnm, babasıda kadın doğum uzmanıymış aileden tecrübeli bi de, yani kaybedecek bi şi yok nasılsa, eğer imkanın varsa bi git görün derim, hocam seni en doğru şekilde yönlendirir...