Bu test çok hassas eğer hamileysen kaç haftalık olduğunu da söylüyor. Ancak özellikle adet tarihi geçtiyse %99 doğru diyor eğer adet tarihin gelmeden yaparsan %92'lik bir doğruluk oranı vermiş. Clearblue olduğu için aldım ben de zaten... Fortel'i duymuştum o da doğruymuş ama başka topiclerde 20 lira test alacağına kan testi yaptır diyorlar ama kan testi için 12 gün beklemek gerekiyor diye biliyorum. Fortel bizim gibi tezcanlılar için sanırım kaydirigubbakcemile2
vallahi bi yandan test alsam mı diye dusunuyorum bi yandan da almamaya karar veriyorum.. gelgitlerdeyim anlayacaginiz.. kan testi yaptırmak istemiyorum.. kendi kendime gelin guvey olup baskasını da (laborantlar) bu kotu habere ortak istemiyorum.. hatta testlerimi bile aynı eczaneden almamaya ozen gosteriyorum.. adam veya kadın icinden "bu da amma ugrastı kac aydır hala olmadı mı?" bakısından korkuyorum.. kısacası deliriyorum galiba lülülülülülülülülülülülükaydirigubbakcemile3
canlar ben kullandım preseed i.. ne yalan soyleyeyim sonuc ortada..
yani bunun kayganlastırıcı ile sperm oldurmeme ozelligiyle pek alakası oldugunu dusunmuyorum acıkcası.. yani aşılama yontemi ile veya
tup bebek yontemi ile hamile kalanların kayganlıga veya sperm oldurmeyen mukozaya mı ihtiyacı oluyor?? yada oyle bir sey var da ben mi bilmiyorum canlar??:kedi: