• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Bu test çok hassas eğer hamileysen kaç haftalık olduğunu da söylüyor. Ancak özellikle adet tarihi geçtiyse %99 doğru diyor eğer adet tarihin gelmeden yaparsan %92'lik bir doğruluk oranı vermiş. Clearblue olduğu için aldım ben de zaten... Fortel'i duymuştum o da doğruymuş ama başka topiclerde 20 lira test alacağına kan testi yaptır diyorlar ama kan testi için 12 gün beklemek gerekiyor diye biliyorum. Fortel bizim gibi tezcanlılar için sanırım kaydirigubbakcemile2

vallahi bi yandan test alsam mı diye dusunuyorum bi yandan da almamaya karar veriyorum.. gelgitlerdeyim anlayacaginiz.. kan testi yaptırmak istemiyorum.. kendi kendime gelin guvey olup baskasını da (laborantlar) bu kotu habere ortak istemiyorum.. hatta testlerimi bile aynı eczaneden almamaya ozen gosteriyorum.. adam veya kadın icinden "bu da amma ugrastı kac aydır hala olmadı mı?" bakısından korkuyorum.. kısacası deliriyorum galiba lülülülülülülülülülülülükaydirigubbakcemile3

canlar ben kullandım preseed i.. ne yalan soyleyeyim sonuc ortada..
yani bunun kayganlastırıcı ile sperm oldurmeme ozelligiyle pek alakası oldugunu dusunmuyorum acıkcası.. yani aşılama yontemi ile veya tup bebek yontemi ile hamile kalanların kayganlıga veya sperm oldurmeyen mukozaya mı ihtiyacı oluyor?? yada oyle bir sey var da ben mi bilmiyorum canlar??:kedi:

vallahi bi yandan test alsam mı diye dusunuyorum bi yandan da almamaya karar veriyorum.. gelgitlerdeyim anlayacaginiz.. kan testi yaptırmak istemiyorum.. kendi kendime gelin guvey olup baskasını da (laborantlar) bu kotu habere ortak istemiyorum.. hatta testlerimi bile aynı eczaneden almamaya ozen gosteriyorum.. adam veya kadın icinden "bu da amma ugrastı kac aydır hala olmadı mı?" bakısından korkuyorum.. kısacası deliriyorum galiba lülülülülülülülülülülülükaydirigubbakcemile3

canlar ben kullandım preseed i.. ne yalan soyleyeyim sonuc ortada..
yani bunun kayganlastırıcı ile sperm oldurmeme ozelligiyle pek alakası oldugunu dusunmuyorum acıkcası.. yani aşılama yontemi ile veya tup bebek yontemi ile hamile kalanların kayganlıga veya sperm oldurmeyen mukozaya mı ihtiyacı oluyor?? yada oyle bir sey var da ben mi bilmiyorum canlar??:kedi:

çok alemsin ya valla çok güldüm çok tatlısın, insanların ne düşündüğüne bu kadar takılmamalısın yine de naniknanik

aa sen de mi kullandın bilmiyordum...

Kızlar selam,

Bu aleti bu ay 2.kez kullanıyorum. geçen ay 17.günde 3.seviyeyi görmüştüm. bu ay 15.gündeyim ve hala 1.seviyedim. alette mi bir tuhaflık var, bende mi anlamadım? :(

kızlar cok sessiz kalmış topic ne bu haftasonu moduna mi girdiniz yoksa kocişlerle sıkı calısmalardan oturu buralara mı giremiyorsunuzz?? kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

ben kendimden soz edeyim o zaman...
bugun 23. gunum kızlar adetime 3 gun kaldı.. bu sabah biraz beyaz kıvamlı akıntım oldu ondan sonra da bir sey olmadı..
kasık bolgemde aşırı bir baskı hissediyorum kalkarken ve otururken , bir de gobegimde sert bir şişlik oluştu yada kilo mu aldım acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bugun dayanamadım iki tane test aldım yarın sabah ilkini yapacagım... regl olmayı bekleyemem en azından negatif cıkınca regl olacagımı biliyorum ve bir seferde uzuluyorum direkt kısa keseyim dedim.. eyvahedigeldismile

yarın sabah haber verecegim bakalım hayırlısı.. yarın sabah 2 gun kalmıs olacak.. bence sonuc cıkar artık, gec dollenme falan bizim monitörculerde soz konusu deil yani mumkun de regl mizi 3. seviyeye gore hesapladigimiz icin ben gebelik testinin dogru cıkacagını tahmin ediyorum.. 4 tl lik olanlardan aldım bu arada...

hepinizi opuyorum fıstıklar!! kaydirigubbakcemile5

canım inanmıyorum kalp kalbe karsıymıs 2 dakika arayla mesaj atmısız opuyorumnanaktan

valla öle cnm, demek yarın sabah büyük gün, inş. çift çizgi çıkar ama çıkmazsada hemen üzülmek yok tamam mı, ben adet dönemimi 3 gün geçtikten sonra yapmıştım testi ona rağmen 2. çizgi silik çıkmıştı,

2.testi sakla adetin geçtikten 2-3 gün sonra yaparsın cnm... sabredebilirsen tabi...opuyorumnanaktan

valla öle cnm, demek yarın sabah büyük gün, inş. çift çizgi çıkar ama çıkmazsada hemen üzülmek yok tamam mı, ben adet dönemimi 3 gün geçtikten sonra yapmıştım testi ona rağmen 2. çizgi silik çıkmıştı,

2.testi sakla adetin geçtikten 2-3 gün sonra yaparsın cnm... sabredebilirsen tabi...opuyorumnanaktan

canim su anda evden yaziyorum elimde bembeyaz bir T bolgesiyle :)) bu sefer de olmadi tatlim, adet gunun gecsin diyeceksin biliyorum tatlim ama ben vucudumu iyi taniyorum yine olmadi anlayacagin;) neyse kismetse insallah bu ay olsun YaRabbim!

canim su anda evden yaziyorum elimde bembeyaz bir T bolgesiyle :)) bu sefer de olmadi tatlim, adet gunun gecsin diyeceksin biliyorum tatlim ama ben vucudumu iyi taniyorum yine olmadi anlayacagin;) neyse kismetse insallah bu ay olsun YaRabbim!

canım belki daha erken yapmışsındır 2-3 gün sonra yine yaparsın olmazsada canını sıkma ne olur herşeyin hayırlısı zamanı daha gelmemiştir hepimiz anne olacağız tüm kalbimle inanyorum

canım belki daha erken yapmışsındır 2-3 gün sonra yine yaparsın olmazsada canını sıkma ne olur herşeyin hayırlısı zamanı daha gelmemiştir hepimiz anne olacağız tüm kalbimle inanyorum

insallah tatlim..insallah:Saruboceq:
az evvel ic camasırımda boyle milimetrik cok acık kahverengi bir çizgi gordum buyuk ihtimalle regl'm yaklasıyor.. iki gun icinde olurum sanırım..

ya bir de bi sey soracagım kızlar bu klomen insanda sinir yapıyor mu? ben bu aralar acayip sinirliyim eşimle hep tartısıyoruz da acaba hormonlarla mı alakalı?:teytey:

kısmet ne zamansa o zaman olsun cnm, sakın kendini üzme, eşinlede tartışma belki klomendendir ama gebelik olmadığı içinde olabilir bende öle oluyordu, ağzınızın tadını bozmayın, bak hava ne güzel, bu akşam bi yerlere gidin açık havada yemek yiyin yada sinemaya gidin havanız değişsin, yazık adamların bi suçu yok ki, bizde hemen onlara yükleniyoruz...

hayatın tadını çıkarın birlikte...Şeniz

kısmet ne zamansa o zaman olsun cnm, sakın kendini üzme, eşinlede tartışma belki klomendendir ama gebelik olmadığı içinde olabilir bende öle oluyordu, ağzınızın tadını bozmayın, bak hava ne güzel, bu akşam bi yerlere gidin açık havada yemek yiyin yada sinemaya gidin havanız değişsin, yazık adamların bi suçu yok ki, bizde hemen onlara yükleniyoruz...

hayatın tadını çıkarın birlikte...Şeniz

aynen öyle cok tartıştık dün saçma sapan bir seyden.. en sonunda bana durdu
"ya acaba bu ilaç mı seni boyle sinirli yaptı "dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de koptum sonra barıştık zaten kaydirigubbakcemile5
dogru soyluyorsun tatlım.. hayatı yakalıyorum bak bu aksam itibariyle kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok? bebiş napiyor?

aynen öyle cok tartıştık dün saçma sapan bir seyden.. en sonunda bana durdu
"ya acaba bu ilaç mı seni boyle sinirli yaptı "dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de koptum sonra barıştık zaten kaydirigubbakcemile5
dogru soyluyorsun tatlım.. hayatı yakalıyorum bak bu aksam itibariyle kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok? bebiş napiyor?

heh şöle çıkın gezin tozun arkadaşlarınıza gidin keyfinize bakın ya, kırmayın birbirinizi,

valla biz ii yiz şimdilik cnm, geçen hafta migrenim tuttu 3 gün süründüm sonra çıkartınca geçti, sonra bulantılarım nüksetti, bi de sürekli kötü koku alıyorum ya çok feci...

son durumlar böle cnm haftaya c.tesi 2 li test yapılacak bakalım bebiş ne durumda, onu haftaya tam 1 aydır görmemiş olucam ss cim, çok özledim onu valla...Şeniz

Selam kızlar nasılsınız özledim sizleri gelip bi hal hatır sorim dedim....

Merhaba canım iyi yaptın... Bnm de reglimin 4.günü bugün... Yumurtlama zamanı İstanbul'da olacağım Allah'tan bir mani çıkmazsa...

Geçenlerde bu migren için artık tedavisi var diyorlardı doktorlar... Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın

Canım benim geçen gün bu arı sütü ve polen için yumurtlamayı kolaylaştırıyor sperm kalitesini artırıyor diyordu. Acaba onlardan mı kullansak diyorum :1rolleyes:

Back