• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alırız cnm her şeyin hayırlısı, önemli olan hamiş kalmak değil zaten sağlıklı bi hamilelik geçirmek, bizim kasım annleri topiğinde bir sürü anne adayı maalesef bebişini kaybetti, hamile kalmak yetmiyo işte o hamileliği sağlık sürdürebilmek gerekiyo bunun içinde hem yumurtanın hemde spermin kaliteli olması gerekiyoki sağlıklı bi embryo oluşsun her şey nasip kısmet umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur kıssslllaarrr...

kesinlikle sana katiliyorum canim onemli olan hamile kalmak degil hamile kaldiktan sonra saglikli bir hamilelik gecirip saglikli bir bebege sahip olabilmek
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah

evet canim sonunda geldim simdi biraz daha iyiyim cok sukur
sen nasilsin uslu melegin nasil ?
benim ikili test gunum belli oldu 23 nisan seninki ne zaman ?

hoşgeldin cnm ya merak ettim seni ama ii olduğunu okuyunca çok sevindim valla

meleğim çok ii teyzesi hala aynı hiç üzmüyo beni saolsun, senin meleğin nasıl, sanki biraz üzüyomu seni annesini

ya ikili test tarihi 24 nisan - 7 mayıs arasında dediler haftaya arıyıp tam tarihi kesinleştiricem cnm sanada haber veririm bakalım netice ne çıkıcak çok merak ediyorum sen benden önce olucan bana anlatırsın artık nasıl olduğunu

kesinlikle sana katiliyorum canim onemli olan hamile kalmak degil hamile kaldiktan sonra saglikli bir hamilelik gecirip saglikli bir bebege sahip olabilmek

Amin cnm hepimize inş. :Saruboceq: evet bunu hamile kaldıktan sonra daha ii annadım valla...

hoşgeldin cnm ya merak ettim seni ama ii olduğunu okuyunca çok sevindim valla

meleğim çok ii teyzesi hala aynı hiç üzmüyo beni saolsun, senin meleğin nasıl, sanki biraz üzüyomu seni annesini

ya ikili test tarihi 24 nisan - 7 mayıs arasında dediler haftaya arıyıp tam tarihi kesinleştiricem cnm sanada haber veririm bakalım netice ne çıkıcak çok merak ediyorum sen benden önce olucan bana anlatırsın artık nasıl olduğunu

ayyy sorma benimki arada bir yaramazlik yapiyo ama ne yapalim cani sagolsun

insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz nalancim inan simdiden strese girdim hakkimizda hayirlisi

inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alırız cnm her şeyin hayırlısı, önemli olan hamiş kalmak değil zaten sağlıklı bi hamilelik geçirmek, bizim kasım annleri topiğinde bir sürü anne adayı maalesef bebişini kaybetti, hamile kalmak yetmiyo işte o hamileliği sağlık sürdürebilmek gerekiyo bunun içinde hem yumurtanın hemde spermin kaliteli olması gerekiyoki sağlıklı bi embryo oluşsun her şey nasip kısmet umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur kıssslllaarrr...

kızlar aminnn aminnnn amiiinnn insallah!! Allah her hami$in ve adaylarinin bebeklerini kucaginga gormeyi nasip etsinnn.:Saruboceq:

Arkadaşlar benim 2 gündür ateşim 36,4 düştü heralde bugün yarın hasta olurum. hayırlısıyla monütörle 2. ay çalışmalara devam gibi gözüküyor.

Arkadaşlar benim 2 gündür ateşim 36,4 düştü heralde bugün yarın hasta olurum. hayırlısıyla monütörle 2. ay çalışmalara devam gibi gözüküyor.

adet gelmedikce umut devam ediyor demektir ama gelirsede uzulme sonucta bu ilk ayin Rabbim hayrilli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

adet gelmedikce umut devam ediyor demektir ama gelirsede uzulme sonucta bu ilk ayin Rabbim hayrilli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

AMıNNNN.

Sağol bitanem herşeyin hayırlısını diliyorum ama her adet gelişinde üzülmüyorum desem yalan söylerim hayırlısı artık :Saruboceq: Nalanla birlikte bizi bırakmadınız bize destek oluyorsunuz ii ki varsınız a.s.

Selam kızlar,

Herkesin iyi olmasına sevindim. Eşim yurtdışındaydı ben de annemlerde kalıyordum değişiklik olsun diye. Onun için uğrayamadım.

Benim bugün 26. günüm beklemedeyiz hala :hulya:

Hayırlısı bakalım... Öpüyorum hepinizi mucx...

Canım ben bu ateş takibini hiç bilmiyorum. Ateş yüksek olduğunda mı hamilelik ihtimali oluyormuş?

ayyy sorma benimki arada bir yaramazlik yapiyo ama ne yapalim cani sagolsun

insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz nalancim inan simdiden strese girdim hakkimizda hayirlisi

dediğin gibi onların canı sağolsun ne yapsalar hakları onların

ya ben hamileliğin başından beri her dr. a gittiğimde o endişeyi yaşıyorum tatlım ya, sanki kalbi yada gelişimi durmuş gibi geliyo hep, ekranda onun görüntüsünü ve kalp atışlarını görünce rahatlıyorum anca, bi dahaki randevuma daha 3 hafta var, oooffff zaman geçmek bilmio ya nasıl sabredecem ben bilmiyorum çok zormuş, bebişimi hep görüp onun ii olduğundan emin olmak istiyorum...boshayallersmile

dalianında dediği gibi adet gelmedikce umut var demektir zaten monitörü yeni almışsın cnm bu ay olmazsa üzülme belkide bir dahaki ay olur çalışmalara devam edin...:kedi:

Amin..:Saruboceq: sana tamamen katılıyorum cnm..

AMİNNNN.

Sağol bitanem herşeyin hayırlısını diliyorum ama her adet gelişinde üzülmüyorum desem yalan söylerim hayırlısı artık :Saruboceq: Nalanla birlikte bizi bırakmadınız bize destek oluyorsunuz ii ki varsınız a.s.

bende aynı senin gibiydim adet olunca üzülürdüm hep, bide yaş geçiyo menopoza gircem die daha bi panik olmuştum, ama veren allah her yaşta veriyo işte sakın üzülme cnm, biz dalia ile elimizden geldiği kadar uğramaya çalışıyoruz yeterki siz ii olun biz hep uğrarız nolcek...opuyorumnanaktan

Selam kızlar,

Herkesin iyi olmasına sevindim. Eşim yurtdışındaydı ben de annemlerde kalıyordum değişiklik olsun diye. Onun için uğrayamadım.

selam tatlım az kalmış seninde hadi bakalım hayırlısı olsun inş. haberlerini bekliyoruz fazla özletme kendini...kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar,

Canım inşallah ii haberlerini alırız hayırlısıyla öpüyorum

Canım ben bu ateş takibini hiç bilmiyorum. Ateş yüksek olduğunda mı hamilelik ihtimali oluyormuş?

canım ateş ölçme topiğinde okumuştum arda yazıyordu bendede doğru çıktı yumurtlama gününde ateşin düşüyor birde adet dönemine yakın ateşim benim 36,7 lerde eğer düşerse 36,4 benim düşme noktam ertesi gün adet oluyorum hamilelerin biliyorsun vücud sıcaklığı yüksek oluyor. İnşallah sen bu ay hayırlısıyla hamile olursun muckssss

dalianında dediği gibi adet gelmedikce umut var demektir zaten monitörü yeni almışsın cnm bu ay olmazsa üzülme belkide bir dahaki ay olur çalışmalara devam edin...:kedi:

bende aynı senin gibiydim adet olunca üzülürdüm hep, bide yaş geçiyo menopoza gircem die daha bi panik olmuştum, ama veren allah her yaşta veriyo işte sakın üzülme cnm, biz dalia ile elimizden geldiği kadar uğramaya çalışıyoruz yeterki siz ii olun biz hep uğrarız nolcek...opuyorumnanaktan

Canım isşte bendede bu düşünceler var. Nalancım sigarayı nasıl bıraktın yazılarında okudumda zor oldumu ben bir türlü bırakamadım çokda üzülüyorum bu konuya

Arkadaşlar hastalandım herşeyin hayırlısı umarım diğer arkadaşlardan hayırlı haberler alırız

hayırlısı olsun tatlım..!
umutlar bir dahaki aya kaldı..yılmak yok!kaydirigubbakcemile5
gelecek ay olursa , bebişin de kova burcu olur benim gibikaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun tatlım..!
umutlar bir dahaki aya kaldı..yılmak yok!kaydirigubbakcemile5
gelecek ay olursa , bebişin de kova burcu olur benim gibikaydirigubbakcemile3

İnşallah şimdi sizin için dua ediyorum inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bitanem banada moral olur :Saruboceq:

Back