selam tatlım!
bugun 21. gunum akıntım devam ediyor... dun biraz belim regl olur gibi agrıdı... son 5 gunum insallah hayırlısı :Saruboceq:
Canım sende dalia gibi çok çabalamışsın inşallah önce senin hamile haberini alırız bu ay Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Sonrada nibo , ben ve diğer isteyenler. Ben 2 ay daha deneyip sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz
ay canım benim inan gozlerim doldu :gitme: Allah hepimize hayırlısı oldugunda yollayacak insallah canparelerimiziii:Saruboceq:
Kızlar bu arada Clearblue'nun digital gebelik testini aldım internetten kutudan 2 tane çıkıyor. Bizim buradaki eczanelerde hep predictor satılıyor. Hem çok pahalı hem de araştırmalarıma göre güvenilirliliği tartışılır durumda.
Siz genelde hangi marka alıyorsunuz? O marka kötü bu marka iyi diye birşey söyleyebiliyor musunuz?
Bu arada daha önce preseed aldığımdan bahsetmiştim onun yanında da one step pregnancy test gelmişti ama ambalaj ve stick o kadar uyduruk ki insana güven vermiyor.
tatlım ben de onu cok merak ediyorum ya.. acaba hangisi daha once gosteriyor?
ben bu zamana kadar fortel alıyordum 4 gun evvel yapıyordum ve her seferinde dogru cıkıyordu sonuc.. tabi olan 20 tl me oluyordu cok gereksizce..
ben artık vazgectim test yapmaktan 4-5 liralık olanlarsa icime guven vermiyor en iyisi gunumu beklemek.. ama o ucuzlukta hassas test varsa hemen alırım o ayrıaklinialirimsmile
bu ctesi beklenmeyen adet gunum 24 nisan..az kaldıı..:Saruboceq: