inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alırız cnm her şeyin hayırlısı, önemli olan hamiş kalmak değil zaten sağlıklı bi hamilelik geçirmek, bizim kasım annleri topiğinde bir sürü anne adayı maalesef bebişini kaybetti, hamile kalmak yetmiyo işte o hamileliği sağlık sürdürebilmek gerekiyo bunun içinde hem yumurtanın hemde spermin kaliteli olması gerekiyoki sağlıklı bi embryo oluşsun her şey nasip kısmet umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur kıssslllaarrr...
evet canim sonunda geldim simdi biraz daha iyiyim cok sukur
sen nasilsin uslu melegin nasil ?
benim ikili test gunum belli oldu 23 nisan seninki ne zaman ?
kesinlikle sana katiliyorum canim onemli olan hamile kalmak degil hamile kaldiktan sonra saglikli bir hamilelik gecirip saglikli bir bebege sahip olabilmek
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah
hoşgeldin cnm ya merak ettim seni ama ii olduğunu okuyunca çok sevindim valla
meleğim çok ii teyzesi hala aynı hiç üzmüyo beni saolsun, senin meleğin nasıl, sanki biraz üzüyomu seni annesini
ya ikili test tarihi 24 nisan - 7 mayıs arasında dediler haftaya arıyıp tam tarihi kesinleştiricem cnm sanada haber veririm bakalım netice ne çıkıcak çok merak ediyorum sen benden önce olucan bana anlatırsın artık nasıl olduğunu
nibocum yoktun merak ettim seni
inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alırız cnm her şeyin hayırlısı, önemli olan hamiş kalmak değil zaten sağlıklı bi hamilelik geçirmek, bizim kasım annleri topiğinde bir sürü anne adayı maalesef bebişini kaybetti, hamile kalmak yetmiyo işte o hamileliği sağlık sürdürebilmek gerekiyo bunun içinde hem yumurtanın hemde spermin kaliteli olması gerekiyoki sağlıklı bi embryo oluşsun her şey nasip kısmet umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur kıssslllaarrr...
kesinlikle sana katiliyorum canim onemli olan hamile kalmak degil hamile kaldiktan sonra saglikli bir hamilelik gecirip saglikli bir bebege sahip olabilmek
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah
Arkadaşlar benim 2 gündür ateşim 36,4 düştü heralde bugün yarın hasta olurum. hayırlısıyla monütörle 2. ay çalışmalara devam gibi gözüküyor.
adet gelmedikce umut devam ediyor demektir ama gelirsede uzulme sonucta bu ilk ayin Rabbim hayrilli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Arkadaşlar benim 2 gündür ateşim 36,4 düştü heralde bugün yarın hasta olurum. hayırlısıyla monütörle 2. ay çalışmalara devam gibi gözüküyor.
ayyy sorma benimki arada bir yaramazlik yapiyo ama ne yapalim cani sagolsun
insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz nalancim inan simdiden strese girdim hakkimizda hayirlisi
kızlar aminnn aminnnn amiiinnn insallah!! Allah her hami$in ve adaylarinin bebeklerini kucaginga gormeyi nasip etsinnn.:Saruboceq:
adet gelmedikce umut devam ediyor demektir ama gelirsede uzulme sonucta bu ilk ayin Rabbim hayrilli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
AMİNNNN.
Sağol bitanem herşeyin hayırlısını diliyorum ama her adet gelişinde üzülmüyorum desem yalan söylerim hayırlısı artık :Saruboceq: Nalanla birlikte bizi bırakmadınız bize destek oluyorsunuz ii ki varsınız a.s.
Selam kızlar,
Herkesin iyi olmasına sevindim. Eşim yurtdışındaydı ben de annemlerde kalıyordum değişiklik olsun diye. Onun için uğrayamadım.
Benim bugün 26. günüm beklemedeyiz hala :hulya:
Hayırlısı bakalım... Öpüyorum hepinizi mucx...
Selam kızlar,
Herkesin iyi olmasına sevindim. Eşim yurtdışındaydı ben de annemlerde kalıyordum değişiklik olsun diye. Onun için uğrayamadım.
Benim bugün 26. günüm beklemedeyiz hala :hulya:
Hayırlısı bakalım... Öpüyorum hepinizi mucx...
Canım ben bu ateş takibini hiç bilmiyorum. Ateş yüksek olduğunda mı hamilelik ihtimali oluyormuş?
dalianında dediği gibi adet gelmedikce umut var demektir zaten monitörü yeni almışsın cnm bu ay olmazsa üzülme belkide bir dahaki ay olur çalışmalara devam edin...:kedi:
bende aynı senin gibiydim adet olunca üzülürdüm hep, bide yaş geçiyo menopoza gircem die daha bi panik olmuştum, ama veren allah her yaşta veriyo işte sakın üzülme cnm, biz dalia ile elimizden geldiği kadar uğramaya çalışıyoruz yeterki siz ii olun biz hep uğrarız nolcek...opuyorumnanaktan
Canım isşte bendede bu düşünceler var. Nalancım sigarayı nasıl bıraktın yazılarında okudumda zor oldumu ben bir türlü bırakamadım çokda üzülüyorum bu konuya
Arkadaşlar hastalandım herşeyin hayırlısı umarım diğer arkadaşlardan hayırlı haberler alırız
hayırlısı olsun tatlım..!
umutlar bir dahaki aya kaldı..yılmak yok!kaydirigubbakcemile5
gelecek ay olursa , bebişin de kova burcu olur benim gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?