Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canım sağol hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim için hayırlısını dileyip dua edermisin :Saruboceq:

canım cok gecmis olsun kendine dikkat et bol bol bulabilirsen ihlamur ic limon sıkıp.. dikkat et prensese (icimden oole gecti)

sormayın ben de cumartesi klima yedim bi yerde bogazım deli gibi şişti ve cumartesi 3. seviyeyi gorduk sekerlerr kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

soyle oldu calismalar:
8 nisan persembe 2. seviye aksam
10 nisan cumartesi 3. seviye sabah ve aksam (dalia cıgım senin tavsiyene uydum)
11 nisan 3. seviye aksam

yalnız dun sabah resmen regl sancısı gibi bir sancı cektim kızlar acaba klomen mi yaptı diye merak ediyorum , sanırım 3. seviyemin 2. gunu oldugu icin catladi ve agrı yaptı, kafamdan mı uyduruyorum ama hic bu kadar agrım olmamıstı yumurtlama zamani:uhm:

Sen bilirsin ama yine de test yapmak için erken değil mi? Bence önce bir 28 günü doldur... Ondan sonra test yap derim. Yine de arkadaşlar ne der bilemiyorum...

Yumurtlama zamanından dolayıdır bence çünkü benim de 3.seviyemde regl sancısı gibi tüm gün ağrı oldu...

Yumurtlama zamanından dolayıdır bence çünkü benim de 3.seviyemde regl sancısı gibi tüm gün ağrı oldu...

sagol tatlim icim rahatladi.. bende ilk kez boyle bir sey oldu ve bu ay ilk kez klomen kullandim.. ben de ona yordum..

Canım ben yumurtlama zamanı kasık ağrısından nerdeyse kıvranıyorum yürürken bile zorluk çekiyorum

kesin yumurta çatlamıştır canım hayırlısı olsun inş. umarım bu ay tutmuştur çalışmalar gayet ii olmuş şimdi sıra geldi en zor kısıma beklemek...opuyorumnanaktan

Canım ben yumurtlama zamanı kasık ağrısından nerdeyse kıvranıyorum yürürken bile zorluk çekiyorum

aynen oyle bir sancıydı egilemiyordum bile ama aksamina gecti biz de esimle degerlendirdik..kaydirigubbakcemile

kesin yumurta çatlamıştır canım hayırlısı olsun inş. umarım bu ay tutmuştur çalışmalar gayet ii olmuş şimdi sıra geldi en zor kısıma beklemek...opuyorumnanaktan
ay inşallah tatlımmm:Saruboceq::Saruboceq:
dun aksam da calıstık 2. seviyeye dusmeme ragmen...:kedi:
eşim bugun de diyor ama bakalım artık bugun 1. seviyeyim zaten..hihoyyyt

ii yapmışsınız cnm bizde öle yapıyoduk 1.seviyeye düştüğü ilk gün bile çalışıyorduk nolur nolmaz die hadi inş. bu ay ii haberi alırız ss cim..:Saruboceq:

ii yapmışsınız cnm bizde öle yapıyoduk 1.seviyeye düştüğü ilk gün bile çalışıyorduk nolur nolmaz die hadi inş. bu ay ii haberi alırız ss cim..:Saruboceq:

hehe "asker görevde" misaline donustu zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen hami$ kaldıgın ay da oyle mi yaptın tatlım?

hehe "asker görevde" misaline donustu zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen hami$ kaldıgın ay da oyle mi yaptın tatlım?

evet cnm öle yaptık zaten toplamda 2 ay çalışabildik 2. ayda tuttu, benim hiç 2. seviyeyi göstermeden hemen 3. seviyeye çıkıyordu biz hemen o gün başlıyorduk ve 3 gün üst üste çalışma yapıyorduk 3. gün 2. seviyeye düşüyordu olsun nolur nolmaz die biz çalışıyorduk yinede

benim hamile kaldığım ay son gün ben hiç istemeden yaptım yani resmen görev gibiydi, misafirlikten geldik zaten geç olmuştu hiç halimde yoktu, eşim teşvik etti illa yapalım die bende öfleye pöfleye yaptım valla ne yalan sölim, şimdide bana bak ben zorlamasam olmayacaktı belki, sen istemedin ya kesin o gece oldu dio çatlak...:kedi:

valla sana bi şi sölimmi cnm her şey nasip kısmet, Allah isteyince oluyor işte, ben bi alman kanalında izledim bi hatun kocası korunduğu halde 2 kere kazaren hamile kalmış prezervatif yırtılmış ve bi bakmış hamile hemde hiç istemediği ve çift prezervatif kullandıkları halde, benim almanyada arkadaşım vardı hem doğum kontrol hapı kullanıyordu hemde erkek arkadaşı korunuyordu ona rağmen gebe kaldı kız şaşkınlık içerisindeydi, bazı tanıdıklarım çok alakasız hiç gebe kalamayacakları bi günde yaptıkları halde hamile kalmış çok tuhaf işler bunlar işte, Allah' ın işi...akannehir

Canım sağol hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim için hayırlısını dileyip dua edermisin :Saruboceq:

canim etmem mi hic ederim tabi Rabbim tez vakitte hayirlisini sagliklisini nasip etsin sizlerede bizlerede hayirli kolay dogumlar nasip etsin insallah

sagol canim cok sukur biraz daha iyiyim bol bol ihlamur ictim bol c vitamini aldim anca kendime gelebildim

bu arada senin calismalar masallah super olmus insallah sonucuda guzel olacak
canim o agri yumurtan catladigi icin olmustur dayanilmaz olusunun sebebi de birden fazla yumurta olustugu icindir muhtemelen

Hiç biriniz stres yapmayın kızlar, sölemesi kolay dieceksiniz ama stres yapıncada olmayacağı varsa olmuyo işte, burda çevre faktörü çok önemli tabi aile, akrabalar, konu komşu, arkadaşlar insan sosyal hayattan kopabiliyo bu yüzden, kendinde bi kusur var gibi geliyo, işte öle düşünmemek lazım ama toplum bizleri buna itiyo, ister istemez strese giriyoruz, her ay yine olmadı demek üzüyo insanı ama her şey vakti zamanı gelince oluyo işte napıcaksınız. Çabalamak bizden takdir Allah tan kızlar ama eninde sonunda olacak, sizlere biraz moral vermek istedim ondan yazdım bunları içimden geldi valla ne bilim.

Bu arada artık hamiş kalacaklar 2011 annesimi olcek?? Bakalım belki 2011 in ilk anneleri sizler olursunuz..opuyorumnanaktan

bizimki de gorev gibi oluyor bazen gulmekten yerlere yatıyoruz esimle uykulu uykulu olunca ohaoldumsmile ama artık o da alıstı tatlım..gırgır oluyor artık.. yahu bebiş olsun da gorev gibi olsun umurumda degil!!
bu hikayeler o kadar cok var ki artik ben iyice şaşar oldum.. almanya'ya gitmeye bile gerek yok.. her gun gazetede 3-5 aylık o kadar hamile ünlü gelin haberi okuoyorum ki artık sinirim bozuluyor.. millet hamile kalıp evleniyor biz evlendikten sonra senelerce bekliyoruz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni olsun Allah'im bizi müfakatlandıracak ben buna eminim :Saruboceq:

sagol tatlim cevabin icin.. yahu boyle resmen üşütmüşüm gibi bir agrıydı herhalde klomen fazla yumurtlattı beni... Vallahi hele bi tutsun da binlerce kez o agrıyı cekmeye razıyım..kaydirigubbakcemile5

sagol tatlim benim .. bunlari hep biliyoruz ama Allah sabir etmeyi ogretiyor yavaş yavaş.. stres yapmayacagim dedim agustos ayinda forumdan koptum Dalia hatirlar, ondan sonra yine olmadi.. okumayacagim arastirmaaycagım diyorum yine okuyorum ediyorum.. stres sıkıntı.. ondan sonra gezecegim tozacagim diyorum, gezerken aklima gelmiyor ama aksaminda hemen aklimda.. yani anca zihin bosaltması lazım insanın onun da teknigibni bilemeycegimhihoyyythihoyyyt hayırlısı artık napalım:sm_cool:
bu arada evet olur da bu ay hami$ haberi verirsek 2011 annesi olacagiz.. vaay bu durumda da ben 29 yasinda olacagim , yaslanmısım artık kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alırız cnm her şeyin hayırlısı, önemli olan hamiş kalmak değil zaten sağlıklı bi hamilelik geçirmek, bizim kasım annleri topiğinde bir sürü anne adayı maalesef bebişini kaybetti, hamile kalmak yetmiyo işte o hamileliği sağlık sürdürebilmek gerekiyo bunun içinde hem yumurtanın hemde spermin kaliteli olması gerekiyoki sağlıklı bi embryo oluşsun her şey nasip kısmet umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur kıssslllaarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…