aynen öle cnm allahın işine karışılmaz dediğin gibi daha 3. seviyeler var hem olacaksa 1. seviyede bile olur sen merak etme
ya bi şi sorcam ss cim doktorundan memnunmusun? eğer değilsen benim prof. çok ii ben onun sayesinde hemen hamile kaldım belki 1 kerede olsa bi görünmek istersin die sordum yani 2. bi dr. her zaman ii dir ben anadolu yakasındayım dr.um da öle sen ne taraftasın bilmiyorum ama istersen adını verebilirim
tüp bebek, infertilite, kistler ve daha bi sürü şey üzerine uzman bi prof. ne dersin
sagol tatlım benim tavsiyem icin, ben doktorumdan simdilik memnunum biraz beni telkin de ediyor, zaten bu 3. doktorum :)
cok ince eledim sık dokudum.. bir prof a ben de gittim hem de cok unlu bir hastanenin tup bebek bolum baskanı, bana "sizin cocugunuz boyle olmaz acık ameliyat sonrası yasınız genc direkt tup bebege gecin " dedi dusun ben nasıl yıkıldım..
tavsiyeler uzerine bu doktorumu buldum hatrı sayılır baska bir prof. tanıdıgımız araclıgıyla..
beni laparoskopiyle ameliyat etti ve yumurtaliklarimin zarar gormesini engelledi kamera goruntulerini bile izledim ameliyatımın.. cok profesyonelceydi..
simdi bu adamın bana yaklasımı o kadar pozitif ki.. ilk odasına girdigimde o bakısını unutamam.. sunu yazarken bile gozlerim doluyor.. o sakinlestirici bakısını unutamıyorum.. resmen bir abi bir baba sefkati gordum..
bana dedi ki "su masanın karsısında oturup bir doktorun agzının icine bakmanın nasıl bir duygu oldugunu cok iyi bilirim" dedi.. "o yuzden seni uzmus olanlara inat bu isi cozecegiz sen merak etme" dedi..
yani bakma oole hırt tırt konusuyor ama ben ona cok guveniyorum tatlim..
yine de cok tesekkur ederim guzelim (bu arada ben avrupa yakasında oturuyorum)
Allah hakkımızda hayırlısını versin...:Saruboceq::Saruboceq:
3.seviyeden bir gün önce yapmamak daha iyimiş sanırım... Bu sefer hergün yaparsanız da eşin yorulur, yine sperm kalitesi ciuvvv aşağılara.... Ayy kısır döngü gibi çok yaparsın düşwer yapmazsın yine düşer... Bunların spermleri de amma nazlıymış... kaydirigubbakcemile3
dun aksam calısma oldu kızlar aklinialirimsmile sansıma bu sabah yine 2. seviyeydim cok sevindim... cunku artık yarın sabah 3. seviye olurum ohh hem de cumartesi sabahtan rahat rahat işe gelmiyorum dinlenirim :kedi:
arada bir gun gecmis olur spermler de toparlanı super oldu... kaydirigubbakcemile3
spermleri nazlı bebekler de onlardan geldigi icin ekstradan nazlı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3