Kola İçince İlk Bir Saat İçinde Vücudumuzda Olanlar...

Ben şeker kullanmadığımdan kola içemiyorum tadını sevmiyorum arada bir 1 yudum içmişliğim oluyor sadece

Bir de ben çayı bırakmayı düşünüyorum kızlar, işyerinde oldukça fazla çay içiyorum..
Nasıl bıraksam acaba? :)

bende eve almıyorum artık müptelası olanlardandım kilo vermem için bırakmak zorundayım off oda zor ya neyse

Yaklaşık 5 senedir eve kola almıyorum ve içmiyorum.
Sadece bir kaç hafta önce ablam zorla içirdi, tadını özlemişim ama sonra yine içmedim...

ya kola benım acayıp ıstahımı kesıyo benım gıbı hısseden var mı acaba??ben rahat 4-5 saat bısey yemeden duruyorum kola ıctıkten sonra

ben de bu kadar zararlı olduğunu bile bile içmemeye çalışıyorum ama özellikle bazı yemeklerin yanında öyle güzel gidiyo ki!!

kola içmek bende bir bağımlılık haline geldi. günde en az 3 bardak içiyorum herhalde. nasıl bırakıcam bilmyorumbilmiyorumkismile

bırakmak lazım ya
ben şu ara diyette olduğum için içmiyorum sonrada saglıklı hayat için içmem inşşş:Saruboceq:
bazı yemeklerin yanına gerçekten güzel gidiyo ama arada bi yapmak lazım o kaçamağıda
yalnız çocuklardan falan kesinlikle uzak tutulmalı onlar zararlı şeyleri vakkumlarlar:ecrin_bebek:

Arada bir canım çok çekiyor yaa,sanki iyi bir şeymiş gibi.

Hele film izlerken baharatlı mısır cipsi yanında arkadaşların ve kola.Allaaahhhhh delikafadulden

Kola çok güzel yaaa, içmeden duramıyorum hem şekerli hem kafeinli offf, hele şu ara çok alıştım,
nefret ettiiğim bir şeydi ama seviyorum kilo yapıyor

kolayı hiç sevmem hayatımda sadece 1 2 kere az bişey tadına baktım benim için büyük bir artıymış iyiki sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…