• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kola İçince İlk Bir Saat İçinde Vücudumuzda Olanlar...

eskiden çok severdim ama şimdi hiç sevmiyorum kolayı

onun yerinemeyveli soda içerim ama o da çok nadir

Kolayı çok severim ama uzun süre içmemek konusunda kendime hakim olmuştum. 2 yıl kadar içmedim. Şimdi hamileyim ve çok zararlı olduğunu bildiğim halde canım inanılmaz kola içmek istiyor. Ben de bazen dayanamayıp sadece 1 - 2 yudum içiyorum.

Eskiden her öğle yemeğinin yanında bir bardak kola içerdim...
Uzun zamandır içmiyorum..
Gereksiz yere mideme asit girmesin diye vazgeçtim koladan..
Hiç aklıma da gelmiyor artık..

yaklaşık 2 aydır eve sokmuyorum bende eşim neredeyse su niyetine içiyordu kolayı ama artık içmiyoruuuzz...

ben yıllardır kola içmemeye özen gösteriyorum.Zararlarını okuduktan sonra daha da dikkat etmeye başladım.Ama arada bir içiyorum çok canım çekiyo,bikaç şeyin yanında sadece:)Eşim çok içerdi. O da azalttı ama benim zorumla yane:)Taktik geliştirdim diyorumki ' bak ben içmek istemiyorum ama sen içince canım çekiyo, sende içme de bana sebep olma 'kaydirigubbakcemile4 O da saolsun içmiyo artık fazla.

bende gazlı olduğu için ve zararlarından dolayı zaten çok sevmezdim ama bazen içerdimmm eskiden fakat şu hergün aldığım mailler de artık üretiminide görünce vazgeçtim gitti yaniii

evimize asla kola girmez onun yerıne meyve suyu alıyoruz.. ama mısafır geldıgınde cesit olsun diye alınır onun dısında kullanmayız..misafirden sonra artan kolayıda lavaboya dokuyorum içmemek için :))

eskiden bende çok içerdim ama son 1 yıldır ağzıma almıyorum ve hiç canım da istemiyor gereksiz bir içecek

offfffffff ya içmedigim bi gün bile yok malesef dayanamıyorummmmm vallahi..önceden gece uyanınca içerdimmm kalkıp şimdii içmiyorum zorla olsada..amagünde iki bardak kesin içiyorum:(:(:(:(

eskiden çok içerdim ama dişlerim çürümeye başlayınca doktorum kalsiyum eksikliği var dedi arkadaşın da yazdığı gibi kalsiyum dışarı atılıyormuş zaten.şimdi ayran içiyorum ama kolayı da canım istemiyor değil

daha yeni içtim başlığı gördüm okuyayım dedim..ne zamandır içmiyordum zararlı diye şimdi alışkanlık yaptı canım hep istiyor

haftada birkaç bardak içerim.. abartmamak gerek sonuçta guclubacismile

gazlı içeçeklerden hiç hoşlanmazdım bunu okuyunca iyice düşman oldum
anneler özellikle eve sokmayınki bebeleriniz alışmasın

ÖNCEDEN BıR BARDAK ıÇERDıM KESıN SELÜLıT yaptığını duyana kadar kilo aldırdığda cabası artık sadece hamburger yersem ki nadir onun yanında içiyorum artık içmemeye özen göstereceğim

bende içmeden duramıyorum kızlar, bazen canım öyle çekiyor ki, her ne pahasına olursa olsun içicem diyorum.. Şimdi meyve suları ve meyveli sodalar ile bırakmaya çalışacağım.

Back