Kola İçince İlk Bir Saat İçinde Vücudumuzda Olanlar...

Bu tam sentetik dünyada en çok biz büyük şehirlilere olan oluyor. İpek Hanımın Çiftliği türünden doğal üreticilerden birçok sebze meyve un bulgur vb. malzemeyi kargo ile getirtmek mümkün, ben uzun süredir böyle karşılıyorum ev ihtiyaçlarını, gerçek tereyağının zeytinyağının balın tahinin tadını az daha unutuyormuşuz.

Sadece yiyecek içeceklere değil kozmetiklere de dikkat etmek gerekiyor organik sertifikalı Organicare Baby Oil kutusunun üzerinde bakın ne yazıyor:

Bu ürün bir petrol türevi olan ve bebeklerin hassas cildindeki gözenekleri tıkayarak toksinlerin deri yoluyla atılmasını engelleyen , alerjen etkiye sahip sıvı parafin (mineral oil, petrolatum, paraffinum liquidum) içermez.

Hemen gittim banyoya önceden kullandığım bebe yağının içinde sıvı parafinden başka birşey yok !

Sadece bebeğimize sürmüyoruz neredeyse her banyodan sonra kendimize çocuğumuza da sürüyoruz aman allahım.. Bundan sonra organik yağlar sürüneceğim, herkese sağlıklı günler diliyorum kaydirigubbakcemile3

Paylaşım için teşekkürler.Bundan bir 3 sene önce çok içerdim kolayı hele 5-6 sene önce günde 1 litre tüketiyordum ama büyüdükçe ve bilinçlendikçe neredeyse hiç içmiyorum diyebilirim.

ben gazlı içecekleri ,çikolata gibi abur cubur yiyecekleri sevmiyorum ve yemiyorum.çocuklarıma da içirmiyorum.

Sağlam bi kola içicisiyiz eşimle hemde en sağlamından:lepi:
Bırakmamız gerek bizde biliyoruz kabul ediyoruz ancaqk uygulamaya geçemiyoruz bi türlü:gitme:

15 sene oldu hiç bir asitli-gazlı içeceği tüketmiyorum:1ninca:
Hazır meyve sularını da yılda 1 kere falan içerim mecbur kaldığım ortamlarda..
10 yaşımda okuduğum bir yazıdan sonra bu tarz içeceklerden vazgeçmiştim.Erken yaşta daha kolay oluyor vazgeçmek bu tarz besinlerden..

tebrik ederim , ben de senin gibi tüm gazlı içecekleri bırakabilseydim keşke, elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte

bu kola ve sentetik yiyecekler, içecekler başımıza büyük dert açıyor, komşunun 15 yaşında oğlu önce böbrek taşı düşürmeye başladı sonra anlaşıldı ki kemik erimesi gibi birşey var, oğlan basket oynayıp 1,5 lt kolayı deviriyormuş her gün ! Ağzında erimedik dişi yokmuş..

Canım bu İpek hn. çiftliğine senin mesajından sonra mail attım ilk kargom geldi SÜPER SÜPER SÜPER

nazilli yöresinin enfes izmir tulumları, eskiden yediğimiz tadını bile unuttuğumuz sele zeytinleri, inanılmaz kızılcık reçeli, benim ekmek makinesinde yaptığım bu çiftliğin unundan harika ekmeklere hepsine kavuştuk ailecek sayende !

burcunazerten bizden öyle bir hayır dua aldın ki anlatamam, Organicare Baby de süper bir ürünmüş, meğer benim kullandığım Organicum cuların sertifikalı bir bebek ürünleri koluymuş bilmeyenlere mutlaka bakın diyorum

hepinizi öpüyorum

Organicum Sun

bende ramazan hariç hiç içmiyorum kola ... o da ramazanda kan şekerim aşırı düşüyor ondan içiyorum ...

defalarca bıraktım kola içmeyi... aylarca içmedim sonra bir yudum bir bardak derken tekrar başlıyorum ama bugünden sonra içmeyeceğim...

çok nadir içerdim ama artık hiç içmicem gibi gözüküyor.sıcaklarda geldi ama artık buz gibi maden suyu içerim

Kolayı çok çok nadir ancak belki dışarıda pizza, döner ya da başka bir fast foodun yanında içiyorum. Genellikle sağlıklı bir yaşam şeklim olduğundan bu ayda ancak bir iki kez oluyor. Evet zararlarını biliyoruz kolanın, eğer içemeden duramıyorsanız da bence evinizde hiç bulundurmayın en azından. Ben ayrıca tüm hazır meyve sularının ve meyveli sodaların da sağlıklı olmadığını düşünüyorum, denildiği gibi en yararlısı ayran, o da en iyisi tabi evde yapılanı.

Benim sorum farklı olacak ,siteye yeni üye olduğumdan soruyu nereye yazacağımı bilemedim, kolayı görünce buraya yazayım dedim. Çok nadir de olsa tükettiğim kola türü genelde daha az kalorisi var diye zero ya da light, ama acaba gerçekten üzerinde yazan gibi mi bu kalori miktarı, neden diceksiniz, çünkü tadı bana hep daha şekerli geliyor, tatlandırıcılardan sanırım. Cevaplarınızı merakla bekliyorum.

Ben tam bir kola hastasıyım sabah uyandığım an hiçbişey yemeden kola içiorum
Gün içinde su yerine çoğunlukla kola içiorum yapmamam lazım aslında ama insan alışınca bırakamıo zararlarını okurken bile canım kola istedi şuan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…