• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan iş arkadaşı

Konu kokmuş 😂 ben kokmam diyen kim varsa koktuğunun farkında değildir insanların burnunu rahatsız ediyordur.
Ben kokarım diyen tek insan benim heralde 😂 dikkat etmezsem kokuyorum arkadaş bunun neyini inkar edeyim. O yüzden çok dikkatliyim. Hiç bişey yapmasam bile ucu fırçalı bir koltukaltı köpüğüm var, her sabah onunla köpürtüp yıkarım, roll on, deo oldu bitti.

Ben kokarım diyen tek insan benim heralde 😂 dikkat etmezsem kokuyorum arkadaş bunun neyini inkar edeyim. O yüzden çok dikkatliyim. Hiç bişey yapmasam bile ucu fırçalı bir koltukaltı köpüğüm var, her sabah onunla köpürtüp yıkarım, roll on, deo oldu bitti.
Aşırı haklısınız Kayseri pastırması gibi gezenleri anlayamıyorum. Çok kokan insanların “ay ben hiç kokmam” diye gezdiğini çok gördüm 🤣 burnu çalışmıyor tepesinde koku dumanıyla geziyor. Kokulu seven kitleye de Allah akıl fikir temizlik ihsan etsin ne diyeyim 😄
O

Ay geçen hastane serüvenimde buradan bi canım kadın bizi ziyarete gelecekti, leş gibiyim yok no dedim istemedim. İnsan nasıl kokmadığını düşünebilir ki kokunca kokuyosunuz buram buram 🥲
Kokmadığını iddia eden arkadaşın kokusu yüzüne vurulunca üyelik iptali yaptırmış 🙄 burda bile anonim olarak söyleyemiyoruz yüzyüze bakılan insanlara nasıl söylensin 😒

Görüyorum ve arttırıyorum 😄 regl iken duşa girmeyen biri vardı adetliyim banyo yapamam diyodu 1 hafta o kanamayla düşün üstüne eklenen hormonla berbat kokardı. Terleyince kiyafetini petege asar havalandirirdı kuruyunca giyerdi inan yaninda maskesiz duramazdik (is yeri ve dipdibe ortam düsün) ekip kokudan bayilmak uzereyken biri cam açar kurtarirdi herkesi 😂 ve bu kisi hep saçi yapili makyajli sürekli bakimdan bahseden estetik yaptiran, kilolu insanlari elestiren biri , erkeklerden yakinirdi yahu adamlar kokudan yaklaşamiyo ya diyemiyoda insan imalari asla anlamazdi.
Benim kokulara çok hassasiyetim var bu yuzden covit onceside maske takardim hasta muayene ederken bu kiside beni desteklerdi evet ya insanlar kokuyor diye😂 koku konusunda kokan kisi kendi kokusunu asla almiyor
Bir gün öğretmenler odasında öğrencilerin regl döneminde yikanilmaz diye yanlış bilgileri olduğundan dert yaniyordum, iki tane öğretmen arkadaş (biri aşırı kokoş takılırdı ) kendilerinin de regl boyunca yikanmadiklarini söylemişlerdi. Çok yayginmis bu olay

Bir gün öğretmenler odasında öğrencilerin regl döneminde yikanilmaz diye yanlış bilgileri olduğundan dert yaniyordum, iki tane öğretmen arkadaş (biri aşırı kokoş takılırdı ) kendilerinin de regl boyunca yikanmadiklarini söylemişlerdi. Çok yayginmis bu olay
Ya saçmalamasınlar öğğğ hormonlar ter bakteriler o dönemde yıkanmamak insanlık adına günah güpgünah

Hele tampon kullanmıyorlarsa ki kullanmıyorlardır havayla temas net koku demek 🤢

Deodorantın fiyat veya çeşitlerinden konu açın. Kışın ne gereği var diye konu açılır. O zaman kışın daha beter insanlar kokuyor kalın kıyafetlerden dersiniz.

Dışarıdan içeri girince ter kokuyor deyin ama ortaya konuşun ve camı açın.

En masumu bu sanırım. Toplu taşımada az kalsın kusacağınızı, yazın da kışın da leş gibi kokulduğundan bahsedin. Başka iş arkadaşlarınız varsa zaten onlar da size katılır. Kışın ne gereği var derseler de ben bir gün sıkmasam kokumu alıyorum. Herkes kokuyor ama kendileri almıyor diye biz mi çekelim ceremesini diye lafı giydirin hatta hepimiz de kokarız deodorant kullanmazsak deyin.

Herkes size küsüyormuş 🤣

Her gün her gün duş almak cildin nem dengesine büyük zarar verir. 2-3 günde bir ideal olanı
Duş aldığı halde kokmaya devam ediyorsa bir insan ya hormonal bozukluk vardır ya da yeterince kese/peeling yapmıyordur. Haftada bir buhar banyosu üstüne kese yapan insan kokmaz kolay kolay düzenli hamam/sauna alışkanlığı olan zaten tüm toksik maddeleri rahatça atar.
Roll on olarak da kokusuz vegan olanlar tercih edilmeli piyasada kokulu satılanlarında büyük zararı var.

Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik 🤦🏼‍♀️
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.

Saçını toplayıp yine duş alabilir ya ne alaka. Ay söylenmesi de zor Allah sabır versin. Ben diyemem. 😂🥹

Neymiş o fırçalı deodorant merak ettim

Ben öyle biri yanıma geldiğinde havaya masamdaki vücut spreyini sıkıyorum nefes alamıyorum diğer türlü koku duyum çok keskin
Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik 🤦🏼‍♀️
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.

Ya haftada 1 uzun tamam da neyse de 2-3 günde bir duş alınsa terlemeyen biri ise zararı yok diye düşünüyorum neden illa hergün duş diye linçlenmiş kadın anlamadım çok abartılmış her gün ve sıcak suyla duş almak aynı zamanda ciltteki yararlı bakterilerin de ölmesine neden olabilir.

Arada laf atın hergün duş almasa da insan vücudunu en azından yıkaması lazım kendi anlamasa da dışardan illaki ter kokusu duyulur insanız terliyoruz soğuk da olsa farketmez falan diye. Anlamıyorsa bir kaç gün denedikten sonra açıkça burnum çok hassas ter kokusu geliyor duramıyorum de uzaklaş🤭İnsan nasıl 3 gün dayanır kendi rahatsız olur:(

Sizin ortamınızda olsam ve ortaya ay çok kötü koku var deseniz her gün duş alan temiz kıyafetler giyen ben alınırım o arkadaş alınmaz 😄
Kişinin az çok sağlık problemi olduğu bilinir, eğer sağlık problemi yoksa yüzüne vurulmalı bence. Onlar kokarak bizi düşünmüyorlar biz neden ezilip büzülüyoruz anlamıyorum

Back