- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ben sivenodan cok memnunum. Ne leke yapiyor kiyafette ne bi sey. Ter kokmami engelliyor ve en onemlisi dogal olmasi. Normal deodorantlar bende koltuk altinda kiste neden oluyor. Aluminyum icermeyen deodorant kullanmam lazim. Yves rocherin aluminyumsuz olanini da denemistim. Kokuya engel olmamisti, memnun kalmamistim.Siveno falan var bir de fakat hepsinde kotu yorumlar var o yuzden cesaret edememstm
Organik yasam forumlarinda dogal deodorant forumu var oraya bakarsan cirpinislarimi gorebilirsin
Neyi almaya karar versem vazgecmem 2 dk surdu :d
Birseyi alirken asla arastirmamam gerekiyor aslaaa yoksa degil almak fotografina bile bakamiyorm :d
Dusa girmesi cok zorsa onun için bence sizin dediginiz gibi kıyafetlerini duzenli bir sekilde yikamalıKadın duşun sadece vücut yıkamak için de kullanıldığını, her seferinde saç yıkamasına gerek olmadığını, her sabah duş alması gerektiğini bile bilmiyor. Hele deodorant olayı apayrı bir şey. Böylesi imadan asla anlamaz.
Konu sahibi direk bam bam diyeceksiniz. Alın kenara söyleyin ya da yazın kağıda masasına koyun. Kokuyorsun artık dayanamıyoruz her gün duş al, elbiselerini her gün yıka, deodorant düzenli sür. Böyle açıklayın ki ne yapacağını bilsin.
Pastirma eve sokulacak bi gida degil bence ya. Kurutulmus et de yemeyiver yani. O kokuya hayatta degmez.Ben korkmuyorum diyen arkadaşları anlamıyorum, mutlaka kokarsınız düzenli duş almazsanız. Ha kimi ağır kokar kimi hafif ama kokar.
Benim de bir tanıdığım ben pastırma yesem bile kokmam derdipastırma girdiği zaman eve, ben günde iki kere banyo, tuvalet ovuyorum. Insanın idrarı bile pastırma kokuyor yahu değil ki teri korkmasın.
Burnum inanılmaz koku alır benim metrelerce ötedeki insanın kokusunu, hatta ayakkabı içindeki ayağın kokusunu bile alırım. Böyle de bir lanetim var. Kötü bir şey bu denli koku almak.
Yazın asla sokmam. Kışın da çok nadiren, çocuklar seviyor diye. Gerçekten de dayanılmaz kötü kokuyor.Pastirma eve sokulacak bi gida degil bence ya. Kurutulmus et de yemeyiver yani. O kokuya hayatta degmez.
Yapin lütfen şahane olur valla. Hatta ağzın kokuyor, ter kokuyorsun vb gibi çeşitleri de olursa tadından yenmezYa konuyla alakasız ama ben yazılımcıyım, website aplikasyon yapıyorum. Şu an kişisel portfolyom için inanılmaz fikir verdiniz banaTeşekkür ederim. Not ettim yapıcam böyle bir şey
Konuya gelirsek bence de yanında ortamda ter kokusu olduğunu filan söyleyin.
Vallahi ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Benim eski iş arkadaşım 25 yaşında yeni evli bir kızdıSelam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Ayyy bu doğru ya. Çakma sarışın saçları kaynaklı upuzun tırnaklı ojeli dolgulu bakımlı minili topuklu bir iş arkadaşım vardı dışardan bakan bir şey sanarBazı kadınlar bakımlı olmayı sadece makyaj, kıyafet, parfüm vs sanıyor. Bakımlı olmak aynı zamanda temiz olmaktır. O deodorant terli yüzeye sıkılırsa iğrenç kokar. Aynı şekilde, pis bedene temiz kıyafet giyildiginde bedenin pisliği kiyafete sirayet eder. Tırnaklar ojelidir mesela, içleri simsiyahtir. Ya da dışarıdan temiz giyimli duran birinin iç çamaşırları sapsaridir. Nasıl olsa kimse görmüyor ya!
Kimsenin ter kokusunu çekmek zorunda değilsiniz. Annesinin vermediği temizlik eğitimini vermek zorunda da değilsiniz. Kokuyorsun ve çok rahatsiz oluyorum diyin. Bu dilden anlar belki!
Merak ettim bu kişinin sevgilisi var mi? Varsa nasıl dayanıyor?
Ay baktım, sevgilisi de varmış. Adam ne midesizmis öyle, pis herif!
Ayyy bu doğru ya. Çakma sarışın saçları kaynaklı upuzun tırnaklı ojeli dolgulu bakımlı minili topuklu bir iş arkadaşım vardı dışardan bakan bir şey sanar
İş çıkış saati tuvalete girmek için sıra bekliyorduk çıktı tuvaletten güzelce çorabını eteğini düzeltti bastı gitti elleri yıkamak yok
Pastirma eve sokulacak bi gida degil bence ya. Kurutulmus et de yemeyiver yani. O kokuya hayatta degmez.
Soğan, yeşil biber, portakal, nane, çikolata saydığınız her şey bana hala kötü garip tatlar ve kokular veriyor artık normali bu şekil oldu maalesefBu zamana kadar geçmemesi çok ilginç. Geçmiş olsun.
Soğan inanılmaz kötü kokuyordu bana o dönem. Birde yeşil biber. Mutfağa girmek, buzdolabini açmak eziyet gibiydi. İşin kotüsü yediğimde kendi bünyemde de kokularinı alabiliyordum.
Sarımsak ve reyhanı beraber tükettim ve sonrasinda her sarımsak reyhan gibi güzel koku ve tat vermeye başladı. Dedim beyinde devreler karıştı galiba
Birde portakal. Ananas tadı aldım her yediğimde. Aromaları harikaydı. Bu mevsimin bütün portakalları mı güzel falan diyordum jeton düşünceye kadar.
Hala tobleron falan değilse çikolata pek yiyemiyorum. İçlerinde ne varsa hem kokusu hem tadı kötü geliyor.
Soğan, yeşil biber, portakal, nane, çikolata saydığınız her şey bana hala kötü garip tatlar ve kokular veriyor artık normali bu şekil oldu maalesef
Hiç koku alamadığım dönem de oldu. Kötü koku almak da korkunç diğeri de. Bir de çok çok iyi bir koku duygusuna sahipken bunları yaşadığım için baya depresyonluk oldum, kötü kokuyu almak bile nimet güzel kokular zaten nimet.Sizin yaşadığınız koku alamamaktan çok daha kötüymüş
Benim ki geçti çok şükür. Ama üç senedir aynı durumu yaşamak çook zor olmalı. Bana bir kaç ay bile yetti. Kabus gibi bir durum. Umarım bir an önce geçer.
Soğan, yeşil biber, portakal, nane, çikolata saydığınız her şey bana hala kötü garip tatlar ve kokular veriyor artık normali bu şekil oldu maalesef
Koku duyusuyla ilgili bir tedavi maalesef hala da yok. Max koku terapisi öneriyorlar ve umutsuz olarak bakıyorlar. Ud kokusu nedir bakacağım hiç duymadım.Durumunuz sadece koku alamamaktan ibaret olsaydı, ud kokusu önermek isterdim size.
Bu yolla koku duyusu açılan, kuvvetlenenler var.
Sizin durumuzda ise fayda eder mi bilmiyorum hiç.
Beyin ve koku birbirine çok ilintili.
Corona beyne vurduğunda kokuyu, akciğerlere vurduğunda öksürüğü, ilerki dönemde zatürreyi vs. tetikliyor.
Sizde ve bende beyne vurmuş oluyor demekki. Gerçi ben ciğerlerimden de darbe aldım.
Mübarek ne coronaymış, geldi geçti yan etkileri hala devam ediyor. Ama bundan daha garibi üç yıldır koku probleminizi tedavi etmeye yönelik bir ilerleme olmaması.
Koku duyusuyla ilgili bir tedavi maalesef hala da yok. Max koku terapisi öneriyorlar ve umutsuz olarak bakıyorlar. Ud kokusu nedir bakacağım hiç duymadım.
Koklama egzersizlerine geç başladım belki erken yapsam fayda ederdi, bunu da bi deneyeyim.
Ciğer de zor geçmiş olsun, grip diyip geçiyorlar ama öyle değil işte kalıcı hasar bıraktı bazılarımızda.
Gercekten ise yarıyormu ben rolonsuz yaşayamam hemde nivea faln kullanıyorum kanser olurum diye korkuyorum kimyasalları fazla ne olursa olsun yine de ter koymayı göze alamam sizin dediğinizi Bir deneyeyimBen sabah kalkinca koltuk altını yıkar hemen karbonat sürerim sıfır koku herkesede tavsiye ederim.yillardir deodorant kullanmadim
Ben korkmuyorum diyen arkadaşları anlamıyorum, mutlaka kokarsınız düzenli duş almazsanız. Ha kimi ağır kokar kimi hafif ama kokar.
Benim de bir tanıdığım ben pastırma yesem bile kokmam derdipastırma girdiği zaman eve, ben günde iki kere banyo, tuvalet ovuyorum. Insanın idrarı bile pastırma kokuyor yahu değil ki teri korkmasın.
Burnum inanılmaz koku alır benim metrelerce ötedeki insanın kokusunu, hatta ayakkabı içindeki ayağın kokusunu bile alırım. Böyle de bir lanetim var. Kötü bir şey bu denli koku almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?