- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.089
- 748
- Konu Sahibi yazarhanim35
DeotakHazır konusu geçmişken şöyle zararsız, etkili roll on önerisi olan var mı? Benimkinden hiç memnun değilim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DeotakHazır konusu geçmişken şöyle zararsız, etkili roll on önerisi olan var mı? Benimkinden hiç memnun değilim.
Bu gercekten olabilir bu arada.
Bir sevgilim vardi ve bir gun gece yarisina kadar eglenmistik haliyle terlenmiş.
Neyse sabah uyaninca adamin dun gece ustunden cikarttigi kiyafeti oylesine ben ustume gecirmistim ve hafif bi guzel kokusu vardi koklayip durmustum hatta eve giderken goturmustum el koymustum. meger dümdüz ter kokusuymuş o.
Hayatimda bi ter kokusunu o kadar begenecegim aklima gelmezdi hayatimdaki ilk ve sondu.
Bence herkesin teri herkesi etkilemez yani sirf karşi cins diye farkli bir durum oluyor galiba.
Bu konuda bir araştırma var.
Erkeklere 10/15 ayrı kadının iki üç gün üzerlerinden çıkarmadığı tişörtler koklatılıyor ve en kötüden en iyiye numaralandırmaları isteniyor.
En kötü olanlarla ortak hastalıklar çok fazla.
En iyi kokanlarla ortak hastalık yok.
Sağlıklı nesiller için feromonlar üzerinden otomatik bir ayıklama yapıyor yani genetiğimiz.
Ben bunun romantik bir yönü de olduğunu düşünüyorum. Gerçekte kötü kokmuyorsa insanın birbirine parfümsüz güzel kokması güzel birşey.
Maalesef öyle. Deodorant, parfüm, kimyasal içerikli her şey farklı kimyasal kimyasal kokuyor egzoz dumanından tutun kolonya yapay ne varsa. Migrenim tutuyor
Onun dışında mesela kahveyi yıllarca içemedim garip kokusu tadı, Nutella öyle. Çoğu yemek meyve mesela limon portakal garip eskiden bayıldığım çoğu şeyin ya kokusu tadı yok ya tuhaf şekilde geliyor. Normal halini unuttum çoğu yiyeceğin ve kokunun.
Doktora gittiniz mi? Bana bir şey yapamayacaklarını söylediler hep.
Bi tek en son aldığım bi koku tüpü biraz işe yarıyor gibi ismini bakıp yazabilirim. Size iyi glen şeyler oldu mu?
Benim gibi birine rastlamak çok iyi geldi
Mantikli. Eşimin kokusu da öyle öggg gelmiyor yani. Aslinda yine de bir sınırı vardir bu kokunun ya. Yani öyle leşşş gibi günlerce pislikten gelen yikanmama kokusu koklamadim hiç birlikte oldugum insanlarda. Temiz ter için dogrudur bu cekici gelme ya da kotu gelmemesi...
3 gün nedir
Her gün her dk yıkansam max 1 saat sonra terim kokar deodorantsız asla
Teri kokmayan insanlar nasıl oluyor anlamıyorum aşırı imreniyorum kendilerine
Ben yüzüne karşı söylerdim ter koktuğunu kırılsın etsin umrumda olmazdı
Ama bunu söylerken sadece aramızda kalacagını da hissettirirdim
Nolur en azından iki günde bir yıkanın haftada bir insan kaşınır ya nasıl bir tembellik kusura bakmayın amaBen haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.
Yenilen seylerle ilgili oldugunu cokca duydum muhtemelen oyle fakat hafif beslensem de kokuyorum sanirim bunyem alismis bu durumaTer kokması vücuda yararlı bakterilerin özellikle nemli bölgeleri sevmesi koltuk altı kaynaklıdır. Bakterin mı çok ki? Normalde kokusuz bir sıvı ve vücut hergün 1 lt atabilir.
Kışın 2-3 günde bir duş alırım hiç kokmuyorum vejetaryenim belki yemeklerle belki de genetikle alakalı bilemiyorum.
Yenilen seylerle ilgili oldugunu cokca duydum muhtemelen oyle fakat hafif beslensem de kokuyorum sanirim bunyem alismis bu duruma
Vejetaryen beslenmek benim icin sadece lahmacunun yanjndaki salata
Belki de sorunum budur heheh
O dogal roll onlari derin bir arastirma icerisindeyim ama fiyst skalasinin maasallahi varYoğun baharatta etkiliyor. Kafein az tüketmek lazım koltuk altlarını antibakteriyel sabunla yıkamayı ve pamuk gibi doğal elyaftan yapılma kıyafetler giyilmesi de iyi oluyor. Doğal tuzlar var mineralli bunlardan yapılan roll on vücut florasını dengeliyormuş.
O dogal roll onlari derin bir arastirma icerisindeyim ama fiyst skalasinin maasallahi var
Deneyecegim en kisa zamanda
Ama giydigim herseyin pamuk olmasi vs bunlarq hic dikkat etmiyorum
Dedikelerin arasinda sadece yikanma vs temizligim cok iyi digerleri aman nolursa olsun kivaminda :dd
Siveno falan var bir de fakat hepsinde kotu yorumlar var o yuzden cesaret edememstmZaten kıyafette güzel olmasına bakıyoruz haha bende vegan olanları seçmeye çalışıyorum
Yves Rocher , Sebamed , deepsea [kristal tuz], Heaven on earth gibi. Fiyatlar ortalama iyi.
Siveno falan var bir de fakat hepsinde kotu yorumlar var o yuzden cesaret edememstm
Organik yasam forumlarinda dogal deodorant forumu var oraya bakarsan cirpinislarimi gorebilirsin
Neyi almaya karar versem vazgecmem 2 dk surdu :d
Birseyi alirken asla arastirmamam gerekiyor aslaaa yoksa degil almak fotografina bile bakamiyorm :d