- Konu Sahibi yazarhanim35
Vaktiyle bir zamanlar depresyondaydim..afedersiniz kokuyordum zor bir dönem geçiriyordum ve yaşamak dahi içimden gelmiyordu.. o dönem kardeşim bana ima etti " odada hep bir koku oluyor , ben de etrafı çok duzenleyemiyorum, beraber oda ve ev temizliğine dikkat mi etsek bir de senin odada hep bir koku var "demisti
Ben o zaman anladım.. Bu depresyon iki ay sürdü. O esnada işsizim, sevgilim yoktu bir iki arkadaşımla ancak görüştüm onlara koktuysam bilemiyorum yani böyle söylenebilir belki
Bir daha öyle bir dönem geçirmedim asla. Burası anonim olunca paylaşmakta sknti görmedim amacım yardımcı olmak..
Her gun duş alıyorum zira sahil kentindeyim yaz mevsimi günde iki kez duş alıyorum. Başka türlü antalyada durulmuyor.
Çok şükür bir daha öyle bir dönem geçirmedim.
Ben o zaman anladım.. Bu depresyon iki ay sürdü. O esnada işsizim, sevgilim yoktu bir iki arkadaşımla ancak görüştüm onlara koktuysam bilemiyorum yani böyle söylenebilir belki
Bir daha öyle bir dönem geçirmedim asla. Burası anonim olunca paylaşmakta sknti görmedim amacım yardımcı olmak..
Her gun duş alıyorum zira sahil kentindeyim yaz mevsimi günde iki kez duş alıyorum. Başka türlü antalyada durulmuyor.
Çok şükür bir daha öyle bir dönem geçirmedim.