Kokan iş arkadaşı

Kokusu asıl acaba sivenonın

Sıcak su torbası kasık bölgesine koyulmamalı diye biliyorum ben de, yumurtalıklar için zararlı diye duymuştum.

Ne kadar oranda karışım yapmak gerek? Bir de zararı olmaz mı? Geçen bir konu vardı karbonat kullanmış cildinin phını bozmuş sanırım.

Ben de bir şüpheyle yaklaştım. Yağ bir de beze oluşumuna sebep olmasın. Koltukaltı riskli bölge bir de temkinli olmak da fayda var.
Doğal ürün kullanma aşkıyla çoğunlukla hatalar yapılıp kalıcı zararlar veriliyor. Karbonat, limon ve sirke mesela, insan vücudunun hiç bir bölgesiyle uyumlu ph değerine sahip değiller. Doğal florayı bozup çok ciddi sorunlara yol açıyorlar. Ama forum dahil her yerde kukusuna elma sirkesi, koltuk altına karbonat ya da limon süren ve tavsiye eden insanlarla karşılaşıyoruz. Doğal yağlar da doğru kullanılırsa iyi. Hindistan cevizi yağını tüylü bölgeye sürerseniz tüyler beslenir. Yüzüne süren bir arkadaşım vardı, ayva tüyleri sakala döndü. Yüz yogası yaparken üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum, onda bile işlem bittikten sonra güzelce yıkayıp arındırıp yüz kremlerimi sürüyorum. Doğal olan her şey faydalı ya da her şeye faydalı değildir.

Ben temiz içerikli roll ondan devam. En azından testleri yapılıyor cilt phını bozmayacak şekilde üretiliyordur.

Kardesime mantar problemi için iki farkli jinekolog,
kukuya sulandırılmış elma sirkesiyle temizlik önermişti.

Konudan bağımsız ama yüz yogasını ne zamandır yapıyorsunuz faydasını gördünüz mü acaba... Bi süredir araştırıyorum ama bu konuda bırakınca eskisinden daha kötü oluyor diyenler var... Sizin düşüncenizi merak ettim

Valla çok düzenli yapmıyorum haftada bikaç gün falan en fazla. Spesifik bi beklentim olmadığı için işe yarıyor mu yaramıyor mu pek anlamadım. Ama kan akışının hızlandığını, yüzümün canlandığını hissedyorum. O yüzden hoşuma gidiyor benim.

Çok mantıklı söylediğiniz ben ikna oldum şuan kan akışı en kıymetli şey haklisiniz... teşekkür ediyorum cevabınız için... hep güzel kalın

Kukuya sirke mi? Abov

Bende yeni başladım, fırsat buldukça her akşam yapmaya çalışıyorum, eğer izlediğim kişiler botoks ve dolgu yaptırıp yüz yogası diye kandırmıyorlarsa değişimleri muhteşem görünüyor.
Benimde yüz yogasından sonra cildim sanki beyazlıyor, aydınlık görünüyor.

Ne kadar oranda karışım yapmak gerek? Bir de zararı olmaz mı? Geçen bir konu vardı karbonat kullanmış cildinin phını bozmuş sanırım.
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedim. Ama aynı şeyler farklı kişilerde aynı etkiyi göstermeyebilir. İlaçlar gibi, kimine şifa olurken kimine zehirdir. Bu yüzden bir şey diyemiyorum, kullanıp görmeniz lazım. Size tavsiyem ilk etapta az miktarda yapıp, gözlemleyin.

3 ölçü hindistan cevizi yağı 1 ölçü karbonat koyuyorum. Kıvamı krem gibi olmalı. Karışıma kokulu yağda ekleyecekseniz, oda isteğinize ve kokunun yoğunluğuna bağlı. Sürmeden önce koltuk altınızı biraz ıslatırsanız daha kolay sürülüyor. Yazın buzdolabında kışın istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…