- 5 Kasım 2023
- 143
- 143
- 23
- 24
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Kokusu asıl acaba sivenonınBen sivenodan cok memnunum. Ne leke yapiyor kiyafette ne bi sey. Ter kokmami engelliyor ve en onemlisi dogal olmasi. Normal deodorantlar bende koltuk altinda kiste neden oluyor. Aluminyum icermeyen deodorant kullanmam lazim. Yves rocherin aluminyumsuz olanini da denemistim. Kokuya engel olmamisti, memnun kalmamistim.
Sıcak su torbası kasık bölgesine koyulmamalı diye biliyorum ben de, yumurtalıklar için zararlı diye duymuştum.Evet ya aksine regli çözüyor adeta duştan sonra gelmeye başlıyor bende de hani ağrıyor ama gelmiyor durumlar da. Benim sadece duyduğum sıcak su direkt karına tutulması yumurtalıklara zarar veriyor diye aslı astarını bilmiyorum ben inanmıyorum doğrusu kaynar su ile yıkancak hali yok herhalde cilde, organlara bile zarar verir zaten
Ben de bunu yazmaya gelmiştim tam. Belinize, ayak altına falan koyun ama karına, kasığa koymayın.Sıcak su torbası kasık bölgesine koyulmamalı diye biliyorum ben de, yumurtalıklar için zararlı diye duymuştum.
Ne kadar oranda karışım yapmak gerek? Bir de zararı olmaz mı? Geçen bir konu vardı karbonat kullanmış cildinin phını bozmuş sanırım.Ben hindistan cevizi yağı ve karbonatı karıştırıp, duş sonrası sürüyorum koltuk altına. Gerçekten çok etkili. Terlemeyi kesmiyor ama koku sıfır.
İçine hoşunuza gidecek kokulu yağlarda karıştırabilirsiniz. Ben bazen koyuyorum ama koymasanızda hindistan cevizi yağının kokusuda çok güzel.
Hindistan cevizi yağı kılları besler. Koltukaltına sürmek çok mantıklı görünmedi bana.Ne kadar oranda karışım yapmak gerek? Bir de zararı olmaz mı? Geçen bir konu vardı karbonat kullanmış cildinin phını bozmuş sanırım.
Ben de bir şüpheyle yaklaştım. Yağ bir de beze oluşumuna sebep olmasın. Koltukaltı riskli bölge bir de temkinli olmak da fayda var.Hindistan cevizi yağı kılları besler. Koltukaltına sürmek çok mantıklı görünmedi bana.
Sıcak su torbası kasık bölgesine koyulmamalı diye biliyorum ben de, yumurtalıklar için zararlı diye duymuştum.
Doğal ürün kullanma aşkıyla çoğunlukla hatalar yapılıp kalıcı zararlar veriliyor. Karbonat, limon ve sirke mesela, insan vücudunun hiç bir bölgesiyle uyumlu ph değerine sahip değiller. Doğal florayı bozup çok ciddi sorunlara yol açıyorlar. Ama forum dahil her yerde kukusuna elma sirkesi, koltuk altına karbonat ya da limon süren ve tavsiye eden insanlarla karşılaşıyoruz. Doğal yağlar da doğru kullanılırsa iyi. Hindistan cevizi yağını tüylü bölgeye sürerseniz tüyler beslenir. Yüzüne süren bir arkadaşım vardı, ayva tüyleri sakala döndü. Yüz yogası yaparken üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum, onda bile işlem bittikten sonra güzelce yıkayıp arındırıp yüz kremlerimi sürüyorum. Doğal olan her şey faydalı ya da her şeye faydalı değildir.Ben de bir şüpheyle yaklaştım. Yağ bir de beze oluşumuna sebep olmasın. Koltukaltı riskli bölge bir de temkinli olmak da fayda var.
Ben temiz içerikli roll ondan devam. En azından testleri yapılıyor cilt phını bozmayacak şekilde üretiliyordur.Doğal ürün kullanma aşkıyla çoğunlukla hatalar yapılıp kalıcı zararlar veriliyor. Karbonat, limon ve sirke mesela, insan vücudunun hiç bir bölgesiyle uyumlu ph değerine sahip değiller. Doğal florayı bozup çok ciddi sorunlara yol açıyorlar. Ama forum dahil her yerde kukusuna elma sirkesi, koltuk altına karbonat ya da limon süren ve tavsiye eden insanlarla karşılaşıyoruz. Doğal yağlar da doğru kullanılırsa iyi. Hindistan cevizi yağını tüylü bölgeye sürerseniz tüyler beslenir. Yüzüne süren bir arkadaşım vardı, ayva tüyleri sakala döndü. Yüz yogası yaparken üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum, onda bile işlem bittikten sonra güzelce yıkayıp arındırıp yüz kremlerimi sürüyorum. Doğal olan her şey faydalı ya da her şeye faydalı değildir.
Kesinlikle. Onaylı ürün kullanmak her zaman en iyisi bence.Ben temiz içerikli roll ondan devam. En azından testleri yapılıyor cilt phını bozmayacak şekilde üretiliyordur.
Pek kokusu yok, ben zaten koku olmasini istemiyorum.Kokusu asıl acaba sivenonın
Kardesime mantar problemi için iki farkli jinekolog,Doğal ürün kullanma aşkıyla çoğunlukla hatalar yapılıp kalıcı zararlar veriliyor. Karbonat, limon ve sirke mesela, insan vücudunun hiç bir bölgesiyle uyumlu ph değerine sahip değiller. Doğal florayı bozup çok ciddi sorunlara yol açıyorlar. Ama forum dahil her yerde kukusuna elma sirkesi, koltuk altına karbonat ya da limon süren ve tavsiye eden insanlarla karşılaşıyoruz. Doğal yağlar da doğru kullanılırsa iyi. Hindistan cevizi yağını tüylü bölgeye sürerseniz tüyler beslenir. Yüzüne süren bir arkadaşım vardı, ayva tüyleri sakala döndü. Yüz yogası yaparken üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum, onda bile işlem bittikten sonra güzelce yıkayıp arındırıp yüz kremlerimi sürüyorum. Doğal olan her şey faydalı ya da her şeye faydalı değildir.
Benim doktorum da sudan başka bir şey değmeyecek diyor. Yıllardır mantar vb sorun yaşamadım.Kardesime mantar problemi için iki farkli jinekolog,
kukuya sulandırılmış elma sirkesiyle temizlik önermişti.
Konudan bağımsız ama yüz yogasını ne zamandır yapıyorsunuz faydasını gördünüz mü acaba... Bi süredir araştırıyorum ama bu konuda bırakınca eskisinden daha kötü oluyor diyenler var... Sizin düşüncenizi merak ettimDoğal ürün kullanma aşkıyla çoğunlukla hatalar yapılıp kalıcı zararlar veriliyor. Karbonat, limon ve sirke mesela, insan vücudunun hiç bir bölgesiyle uyumlu ph değerine sahip değiller. Doğal florayı bozup çok ciddi sorunlara yol açıyorlar. Ama forum dahil her yerde kukusuna elma sirkesi, koltuk altına karbonat ya da limon süren ve tavsiye eden insanlarla karşılaşıyoruz. Doğal yağlar da doğru kullanılırsa iyi. Hindistan cevizi yağını tüylü bölgeye sürerseniz tüyler beslenir. Yüzüne süren bir arkadaşım vardı, ayva tüyleri sakala döndü. Yüz yogası yaparken üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum, onda bile işlem bittikten sonra güzelce yıkayıp arındırıp yüz kremlerimi sürüyorum. Doğal olan her şey faydalı ya da her şeye faydalı değildir.
Valla çok düzenli yapmıyorum haftada bikaç gün falan en fazla. Spesifik bi beklentim olmadığı için işe yarıyor mu yaramıyor mu pek anlamadım. Ama kan akışının hızlandığını, yüzümün canlandığını hissedyorum. O yüzden hoşuma gidiyor benim.Konudan bağımsız ama yüz yogasını ne zamandır yapıyorsunuz faydasını gördünüz mü acaba... Bi süredir araştırıyorum ama bu konuda bırakınca eskisinden daha kötü oluyor diyenler var... Sizin düşüncenizi merak ettim
Çok mantıklı söylediğiniz ben ikna oldum şuanValla çok düzenli yapmıyorum haftada bikaç gün falan en fazla. Spesifik bi beklentim olmadığı için işe yarıyor mu yaramıyor mu pek anlamadım. Ama kan akışının hızlandığını, yüzümün canlandığını hissedyorum. O yüzden hoşuma gidiyor benim.
Kukuya sirke mi?Doğal ürün kullanma aşkıyla çoğunlukla hatalar yapılıp kalıcı zararlar veriliyor. Karbonat, limon ve sirke mesela, insan vücudunun hiç bir bölgesiyle uyumlu ph değerine sahip değiller. Doğal florayı bozup çok ciddi sorunlara yol açıyorlar. Ama forum dahil her yerde kukusuna elma sirkesi, koltuk altına karbonat ya da limon süren ve tavsiye eden insanlarla karşılaşıyoruz. Doğal yağlar da doğru kullanılırsa iyi. Hindistan cevizi yağını tüylü bölgeye sürerseniz tüyler beslenir. Yüzüne süren bir arkadaşım vardı, ayva tüyleri sakala döndü. Yüz yogası yaparken üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum, onda bile işlem bittikten sonra güzelce yıkayıp arındırıp yüz kremlerimi sürüyorum. Doğal olan her şey faydalı ya da her şeye faydalı değildir.
Valla çok düzenli yapmıyorum haftada bikaç gün falan en fazla. Spesifik bi beklentim olmadığı için işe yarıyor mu yaramıyor mu pek anlamadım. Ama kan akışının hızlandığını, yüzümün canlandığını hissedyorum. O yüzden hoşuma gidiyor benim.
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedim. Ama aynı şeyler farklı kişilerde aynı etkiyi göstermeyebilir. İlaçlar gibi, kimine şifa olurken kimine zehirdir. Bu yüzden bir şey diyemiyorum, kullanıp görmeniz lazım. Size tavsiyem ilk etapta az miktarda yapıp, gözlemleyin.Ne kadar oranda karışım yapmak gerek? Bir de zararı olmaz mı? Geçen bir konu vardı karbonat kullanmış cildinin phını bozmuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?