Kokan iş arkadaşı

Anladım.

Söylediklerinin bir kısmını yaptım evet. Duş alıp, temiz kıyafet giyip deodorant sıktıktan sonra hayır kokmadım.

Burada genetik olarak hiçbir şey yapmasam da kokmam desem o atmasyon olurdu. Söylediklerimi yapınca evet kokmuyorsun.

Cidden merak ettim yoksa istediğini at tabi ki

Terlemek= ter kokmak demek değil ki. Gerekli önlemleri alırsanız terleseniz de ter kokmazsınız.

Eskiden kokuyorsun.com gibi siteler vardı, kokan kişinin maili yazılır nefes kokusu mu ter kokusu mu diye seçenek seçilir site sizin yerinize anonim mail atardı. Bu sitenin muadili varsa işe yarayabilir.
Ya konuyla alakasız ama ben yazılımcıyım, website aplikasyon yapıyorum. Şu an kişisel portfolyom için inanılmaz fikir verdiniz bana Teşekkür ederim. Not ettim yapıcam böyle bir şey

Konuya gelirsek bence de yanında ortamda ter kokusu olduğunu filan söyleyin.

Çok sevindim

Eğer yaparsanız burada paylaşın biz de kullanalım. Bu arada bildiğim kadarıyla sürekli şikayet edildikleri için(kokan kişiler galiba) kapatılıyor böyle siteler.

Alerjik astımım var kesinlikle parfüm deodorant kullanamıyorum. Günlük duş ve az kokusu olan rollon kullanıyorum. Yazın sabah akşam duştayım... Nasıl 3 gün beklerler anlamıyorum.

Arkadaşım vardı onda da koku vardı, hatta Bi bey ya kız çok kokuyor Bi uyarsan dedi. Kızı bildiğim için bir şey diyemedim. Desem bana sıçrardı. Yorum okuyorum şuan

Terlemek= ter kokmak demek değil ki. Gerekli önlemleri alırsanız terleseniz de ter kokmazsınız.
Gerekli önlemler alınsa da kokabilir insan.
Sabah duşunu alırsın deodarantını sıkarsın ama tüm gün dışarda yoğun gün geçirirsen deodarantın da etkisi geçer terlersin de koku da yapar.
Hayatta bir kere ter kokmak aşırı ütopik.
Ha bazılarında koku geni olmuyormuş öyleyse bilemicem

Deodorant, roll on yanımızda taşıdığımız, tazelenebilen bişey ya hani

Terledikten sonra deodarant etki etmiyor. Terlemeyle deodarant kokusu da hoş olmuyor
ee bu arkadaş hayatında ilk defa ter koktuğunda deodarant kullanmamış mıydı? Ya da duş almamış mıydı?
Başa dönüyoruz; deodorant terlemeyi engellemez, ter kokusunu engeller. Terlemeyi engelleyen ürünler sağlıksızdır. Düzenli aralıklarla tazelerseniz ter kokmadan günü kapatabilirsiniz. Aksi halde sabah işe temiz gidip akşam dönerken tulum peyniri gibi oluruz hepimiz.

dost gercegi aci söyler ama siz incitmeden bir kenara cekip bu rahatsizlik veren kokuyu söyleyin bunun baskalarindan duymasi daha cok üzecegi icin sen arkadasi oldugun icin kendini söylemek zorunda kaldigini bu duruma bir care bulmasi icin yardimcida olabilecegini bilmiyorsa ege kisisel bakimi vs hakkinda diye konusun bakalim bir yerde bu kokununda bitmesi gerek kolay gelsin size

Deodorant terlemeyi engeller nerede demişim

Bebeklere deodorant sıkmadığımız için olabilir mi?

Yok muhalefet olmak değil de bir takım gerçekleri anlatmaya çalışmak diyelim. Duvara anlatsam anlardı, o yüzden pes ettim. Hayırlı kokmalar.

Kocaman kadınlarız. Bence başbaşayken açıkça söyleyin.

Bebeklere deodorant sıkmadığımız için olabilir mi?

Yok muhalefet olmak değil de bir takım gerçekleri anlatmaya çalışmak diyelim. Duvara anlatsam anlardı, o yüzden pes ettim. Hayırlı kokmalar.
Bir arkadaşım banyodan sonra sıkıyordu sürekli yeniliyordu. 1 haftada deodorant bititiyordu ama kokuyor muydu kokuyordu.
Dediğim şey gayet açıkken lafı dolandırdın da dolandırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…