- 23 Temmuz 2014
- 3.838
- 16.917
- 408
- 32
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Anladım.Hayatında sadece 1 kere nasıl ter kokabilirsin
Hiç kalabalık bir yere gitmedin mi uzun yolculuk yapmadın mı yazın sabahtan akşama dolaşmadın mı tıklım tıklım otobüse binmedin mi düğünde çılgınca oynamadın mı
Atmasyon geldiği için beğenmedim bastım
Terlemek= ter kokmak demek değil ki. Gerekli önlemleri alırsanız terleseniz de ter kokmazsınız.Hayatında sadece 1 kere nasıl ter kokabilirsin
Hiç kalabalık bir yere gitmedin mi uzun yolculuk yapmadın mı yazın sabahtan akşama dolaşmadın mı tıklım tıklım otobüse binmedin mi düğünde çılgınca oynamadın mı
Atmasyon geldiği için beğenmedim bastım
Ya konuyla alakasız ama ben yazılımcıyım, website aplikasyon yapıyorum. Şu an kişisel portfolyom için inanılmaz fikir verdiniz banaEskiden kokuyorsun.com gibi siteler vardı, kokan kişinin maili yazılır nefes kokusu mu ter kokusu mu diye seçenek seçilir site sizin yerinize anonim mail atardı. Bu sitenin muadili varsa işe yarayabilir.
Ya konuyla alakasız ama ben yazılımcıyım, website aplikasyon yapıyorum. Şu an kişisel portfolyom için inanılmaz fikir verdiniz banaTeşekkür ederim. Not ettim yapıcam böyle bir şey
Konuya gelirsek bence de yanında ortamda ter kokusu olduğunu filan söyleyin.
Gerekli önlemler alınsa da kokabilir insan.Terlemek= ter kokmak demek değil ki. Gerekli önlemleri alırsanız terleseniz de ter kokmazsınız.
Deodorant, roll on yanımızda taşıdığımız, tazelenebilen bişey ya haniGerekli önlemler alınsa da kokabilir insan.
Sabah duşunu alırsın deodarantını sıkarsın ama tüm gün dışarda yoğun gün geçirirsen deodarantın da etkisi geçer terlersin de koku da yapar.
Hayatta bir kere ter kokmak aşırı ütopik.
Ha bazılarında koku geni olmuyormuş öyleyse bilemicem
Terledikten sonra deodarant etki etmiyor. Terlemeyle deodarant kokusu da hoş olmuyorDeodorant, roll on yanımızda taşıdığımız, tazelenebilen bişey ya hani
Başa dönüyoruz; deodorant terlemeyi engellemez, ter kokusunu engeller. Terlemeyi engelleyen ürünler sağlıksızdır. Düzenli aralıklarla tazelerseniz ter kokmadan günü kapatabilirsiniz. Aksi halde sabah işe temiz gidip akşam dönerken tulum peyniri gibi oluruz hepimiz.Terledikten sonra deodarant etki etmiyor. Terlemeyle deodarant kokusu da hoş olmuyor
ee bu arkadaş hayatında ilk defa ter koktuğunda deodarant kullanmamış mıydı? Ya da duş almamış mıydı?
dost gercegi aci söyler ama siz incitmeden bir kenara cekip bu rahatsizlik veren kokuyu söyleyin bunun baskalarindan duymasi daha cok üzecegi icin sen arkadasi oldugun icin kendini söylemek zorunda kaldigini bu duruma bir care bulmasi icin yardimcida olabilecegini bilmiyorsa ege kisisel bakimi vs hakkinda diye konusun bakalim bir yerde bu kokununda bitmesi gerek kolay gelsin sizeSelam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Deodorant terlemeyi engeller nerede demişimBaşa dönüyoruz; deodorant terlemeyi engellemez, ter kokusunu engeller. Terlemeyi engelleyen ürünler sağlıksızdır. Düzenli aralıklarla tazelerseniz ter kokmadan günü kapatabilirsiniz. Aksi halde sabah işe temiz gidip akşam dönerken tulum peyniri gibi oluruz hepimiz.
Pes ediyorum, siz kokabilirsinizDeodorant terlemeyi engeller nerede demişim
Ya hehe muhalif olmak için yer arıyosunuzPes ediyorum, siz kokabilirsiniz
Bebeklere deodorant sıkmadığımız için olabilir mi?Ya hehe muhalif olmak için yer arıyosunuz
Kk harcanıyon ana muhalefet partisine üye ol da bir işe yarasın
Her insan ter kokabilir doğal bir şey hayatında 1 kere ter koktuğuna da inanmıyorum. Bebekler bile yazın kokuyor
Ben sabah kalkinca koltuk altını yıkar hemen karbonat sürerim sıfır koku herkesede tavsiye ederim.yillardir deodorant kullanmadimKarbonat = 0 koku
Gün boyu koku olmasın engelliyor ama tabi temiz koltuk altına sürülecek.
Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Sana kokmalar deodarant sıkınca kokmadığını sanan arkadaş.Bebeklere deodorant sıkmadığımız için olabilir mi?
Yok muhalefet olmak değil de bir takım gerçekleri anlatmaya çalışmak diyelim. Duvara anlatsam anlardı, o yüzden pes ettim. Hayırlı kokmalar.
Bir arkadaşım banyodan sonra sıkıyordu sürekli yeniliyordu. 1 haftada deodorant bititiyordu ama kokuyor muydu kokuyordu.Bebeklere deodorant sıkmadığımız için olabilir mi?
Yok muhalefet olmak değil de bir takım gerçekleri anlatmaya çalışmak diyelim. Duvara anlatsam anlardı, o yüzden pes ettim. Hayırlı kokmalar.
cevap alamayınca krize mi girdiniz?Bir arkadaşım banyodan sonra sıkıyordu sürekli yeniliyordu. 1 haftada deodorant bititiyordu ama kokuyor muydu kokuyordu.
Dediğim şey gayet açıkken lafı dolandırdın da dolandırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?