Kocaya ders vermek Siz olsanız ne yapardınız

Babası nerde kızınızın?

çok zor durum gercekten allah kolaylık versin
ama bi laf var bugun cok yazdım bunu
doğurmadıgınız adamların annesi olmayın

böyle bır adamla ömür gecmez
siz cok degerlısınız kendi degerınızı kendınız cıkartın
kendinize deger verdikçe degerınız artacak goreceksınız

Aileden gelen parayı kesmek en büyük ders.
Neyse artık o para kira vs yok artık veremiyecekler diyin.
Yada ben cocuguma kullancam diyin.
Adam zaten düzelmez de bari parayı kurtarın.

bir yorumda 4 5 ay içerisinde evlendik yazmışsın canım bu süre içerisinde birbirinizi tanımanız mümkün değil, Senin kocan köprüyü geçene kadar göstermiş ilgiyi, kusura bakma sende bırak sen böle üstüne düşersen totooo hooop marsa yol alır o eşinin, şu erkeklere şu kadar yüz vermeyin ya şu kadınlar kulübünde ne kadar gönderi varsa kocasına tapıyorlar resmen sonrada ndn değerim yok diye dertleniyorlar sorun tamamen adamları sürekli pohpohlayıp götünü kaldırmanızla alakalı

Kendi ne iş yapıyor ?
Niye parası yok ?

Maddi sıkıntısı varsa sarılmaya sevişmeye morali kalmıyordur.
Fakirlik kapıdan girince aşk bacadan uçar diye boşuna dememiş eskiler

Ohh ne güzel valla. Sizinle konuşmuyor, etmiyor ama para isteyeceği zaman konuşuyor hemde whatsapptan öyle mi? Şaka gibi. Bence ciddi bir şekilde oturup konuşmalısınız yani ciddi olduğunuzu bilmesi lazım. Böyle böyle nereye kadar?

bence oturun ve ona rahatsız olduğunuz her şeyden bahsedin. konusup konusmaması önemli değil. siz içinizi dökün ve bu sekilde iletişim kuramayacagını bi karar vermesini isteyin. sizinle ilgilenene kadar, evin yükünü eline alana kadar da onunla iletişimi kesin. bu konuda kararlı olun ve konusmayın. zaten bir şey de yaptıgı yokmuş belki farkına varır siz ciddi olunca.

Bebek çok küçük boşanma için ve ekonomik özgürlüğüm yok şu an bebekten dolayı çalışamıyorum. bide baba olarak iyi
bak kardeşim ülke öyle bi hal aldıki insanlarda ne neşe kaldı ne umut eşin dışarda iş yerinde kimbilir ne yaşıyor sende evde ilki bekliyosun ama inan gelecek kaygısı herşeyin önüne geçti bence biraz bebeğine odaklan kimi adam durmadan sırnaşır gider gelir öper kimide daha soğuktur beklentilerini şu dönem biraz törpüle boşan diyenlerede kulak asma sanki hepsi prenses hayatı yaşıyor

Aldığım en iyi yorum sanırım teşekkürler

Düzelmesi için başına bi kaya falan düşmesi lazım, o zamanda ölür jxjdjd
Düzelmez bence

Kendi ne iş yapıyor ?
Niye parası yok ?

Maddi sıkıntısı varsa sarılmaya sevişmeye morali kalmıyordur.
Fakirlik kapıdan girince aşk bacadan uçar diye boşuna dememiş eskiler
Maaşı fena değil aslında ama yettiremiyor tabi anliyorum maddi sıkıntılar etkiliyor onu da ama bu kadar da etkilemesi fazla gibi geliyor
Evet kendimi mektupla ifade ettim aslında ama yüzüne de tek tek söylemem gerek . Bunu yapacağım.

Kararlı olmak bunu da yapacağım

ders vermeye paranı vermeyerek baslayabilirsin mesala ...

Evet artık vermiyorum zaten üç gündür suratı asık bu yüzden bende umursamıyorum
Ay normal tipinden ne hayır gördün, asık suratı dert olsun zaten? Zor durumdasın, boşan diyene kulak asma, ama beklentilerini düşür, herkes geçim derdinde, herkes mutsuz zaten diyenlere de kulak asma. Zaten tek başına da bir şekilde yaşıyordun, neden evlendin? Yanına bir hayat arkadaşı aradın, yuva özlemi çektin, umut ettin her akşam işten gelen kocama güzel yemekler yapayım, güler yüzle kapımı açayım, o da bütün sıkıntıyı stresi mont gibi assın portmantoya, evimiz koca çölün ortasında bir vaha olsun, dışardaki dertten sıkıntıdan kaçıp oraya sığınalım diye. Çok şey beklemiyorsun ki, neyden feragat edesin? Bunlar senin hakkın. Herkes dört dörtlük hayat yaşamıyor, ama bu bahane değil evdekine iki çift güzel sözü güler yüzü esirgeyeceksin, bu demek değil eşini yalnız bırakacaksın sırtında yükler ile, kendi derdine düşeceksin. Evlenmeseymiş beyefendi, evliliği evde yemeğimi yapan donumu yıkayan çocuğumu büyüten biri olsun diye yapan birinin davranışları eşininki.

öncelikle çalışıyormusunuz ?

eğer çalışmıyorsanız , kocanızızn borcu var sziiznde paranız var . eve para vermiyorsunuz. önce siz evli gibib davranmıyorsunuz. adam nasıl davransın soğuyordur, adam borç içindeyken siz para birirktirme derdindesiniz. tabi bu yazdıklarım ihtimal , çalışıyor olup destekleyorsanız yorumumu es geçin

Çok üzgünüm ama sadice paranız için size katlanıyor.paranızın bittiğini söyleyin birisine borç verdiğinizi bakın nasıl kavga gürültü başlıyor.tek ders şu oluyor ben sensiz çocuğumla yaşabiliyorum.o zaman sana koşa koşe gelecek aklında tek soru olacak acaba biri mi var düşüncesi.çok zor o yokmuş gibi yaşamak kendine yaşam alanı kurmak çocuğunla sadece sen ilgilenmek.ama işe yarıyor

Icim
Sisti kocanin durumunu okuyunca.. normal bir insan 30 lu yaslarda bu kadar enerjisiz olmaz.. iletisimde yok ayrica bencede parani istiyor.herifin parasi yok senide mutlu etmiyor duygusal manada..herseyi birak iletisim yok konusma yok.. ona ihtiyacin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…