• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya ders vermek Siz olsanız ne yapardınız

Parayı bile whatsapptan istemesi çok enteresan. iletişim problemi var demek ki.
Paranızı vermeyin, alabilmek için dili çözülecektir.

Arkadaşlar kocamla asla konuşamıyorum ilişkimiz hakkında ,evli gibi hissetmiyorum kendimi artık. Hep yanımda ama iletişim yok yani . ben evliliğimi yasamsk istiyorum gelsin sarilsin sevsin durduk yere istiyorum ama yok adam odun. Sorunlarimizi evliligimizi konuşalım istiyorum yok susuyor asla konusmuyor. Sevdiğini soulemiyor özel günlere hevesi yok. Kendine bakmıyor. Bide Canı başka bişey isteyince yanaşıyor amaca yönelik yani . Bebek olduğundan beri böyle bu arada 1 yaşında bebek.ayrıca bana ailemden kalan az bir paraya bel bağlamış durumda , sürekli su borcumu öde feraha cikcaz rahat etcez ama yok hep başka bişey cikiyor yine istiyor. Geçim derdi çocuk stresi başka bir şey yok konuşamıyorum adamla . Para isterken bile WhatsAppa. Yazıyor yüzyüze konuşmaya çalışınca susuyor ben bu adama nasıl bir ders vermeliyim. Kaç kere mektup yazdım konuşmak istediklerimi söyledim yok gelip sarıldı yok öyle bişey falan. Konuşuruz bir ara diyor bidaha yok. Evde de sürekli yatıyor yorgun tamam çocuk yoruyor işinde de yoruluyor ama evlilik biraz özen istemez mi
Kendinizde biraz değişiklikler yapsanız.Mesela kendinize daha çok bakıp, umursamaz bir havada arkadaşlarınıza vakit ayirsaniz bu kadına neler oluyor huy mu değiştirdi diyip peşinize düşer belki diyeceğim de küçük çocukla da zor iş.
Üstüne gittikçe daha da kendini geri çeker.Kendi haline bırakıp kendinizle ilgilenin

İletişim problemi kesinlikle bugün konuscaz yarın konuscaz bugün olmaz başım ağrıyor vs diyip erteliyor konuşmayı deliricemm

Canım bence ilk olarak paranı verme tabiki annem istedi ablam istedi gibi bişey uydur ve yok et. Kenarında dursun nolcağı belli olmaz bu adamla. İkinci olarakta umursama onu kendini yıprattıkça üstüne gittikçe kaçıcak giyin süslen bırak cocuguda baksın gez her aksam baktın cocuguda bakmıyor al cocugunuda öyle gez ama evde oturup ilgi bekleme ve gösterme bugun 1 cesit yemek koy önüne mesela ama makyajın tam olsun ilgisizlik neymiş görsün. İlgini Baska yere ver ki oda anlasın ne yasattıgını baktın umrunda değil oda geziyo tozuyo iletişim kurmaya seni evde tutmaya çalişmiyo halinden memnun vur kıcına tekmeyi hayatımı geçer böyle bide 12 yaş büyük senden yani senin en ilgiye aç oldugun dönem o arkasını dönüyor ozaman kendi gibi bunak birini alsaymıs

Back