- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
Artık olan olmuş daha da cocuk yapmayın ne bundan ne başkasından 2 cocuk size hayli hayli yeter. Bunları büyütün çok büyük bir sorun yoksa ayrılmayın ama erkekler öyle eğitilecek bireyler değil ( kadınlar da ) hele de sizden 12 yaş büyük birine ders veremezsiniz empati kurun siz 25siniz 13 yaşındaki biri size ders verebilir mi veremez. Adam zaten sizden kurnaz taze et buldum derdinde, kendinden epey küçük kadın alan adamlar karımla oturup sohbet ederim diye düşünmüyor genç kadın cinsellik ve hizmetçilik yapar diye oldu bittiye getiriyor hemen evlenelim sana aşığım diyorlar göz boyamak için. Özetle düzeltmeyin çocuklarınız için yaşayın onlar büyüyünce baktınız olmuyor bundan boşanın evlenmeden hayat arkadaşı arayın kendinize.Evde iki çocuk var kendi çocuğu 15 yaşında ve babaannesi ile kalıyor ve kendi tercihi tamamen . Bende lisans mezunuyum bir meslegim var fakat çalışamıyorum su an bebekten dolayı . Evet ben ilk evliligim kötü bittiği için hep aile olmaya özendim ve duygusal kararlar verdim .