Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel ne güzel yıllar aşkı öldürmüyormuş demek ki kaydirigubbakcemile5

mutluklarımızın daim olması dileğiyle :dance::dance:

kızlar bu arada allah hiç birirmizi kocişlerinden ayırmasın diyorumm..olmayanlarada daha iyisini versin diyorummm:lepi:

bende bu kelimenin üstüne uzunca bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çekiyorummm
:enbuyukkk:

valla kızlar bende sızdenım kocama delıler gıbı asgım nersıne asık olmama gelınce herseyıne o yesıl gozlerıne o masum gulusune herseyıne hereyıne 7 senenın ardından evlendık bızde bır sene oldu evlenelı ve hala ılk gunku gıbı cokkk sevıyomm askkıtom senııı:asigim:

hepimiz seviyoruz asigiz..
sevmesek evlenmezdik yada birlikte olmazdik...

Bende kocama çok aşığım. Bunun ikimizinde ailesinden uzak olmamızdan dolayı olduğunu düşünüyorum.Gurbette birbirimize çok alıştık.Çok bağlandık.Bazen sinirimi bozuyor ama olur o kadar :icecream: Allah'ım nazarlardan saklasın çok anlayışlı ve iyi huylu. Bir tek takma kirpik almama izin vermiyor :smiley-cool:

bende ilk gün nasıl utnarak sarılıyorsam şimdi bir okadar inanmadığım için utanarak sıkılarak sarılıyorum
çok garip geliyor.
yarabbim binlerce kez şükür diyorum

Allah'ım ayırmasın böyle güzel sevenleri hiç bir şey değişmenize ve huzurunuzun bozulmasına sebep olmasın inşallah

Bizde çok severek evlendik 5 yıllık bir birliktelikten sonra her şey öyle güzeldi ki
bensiz nefes almazdı iyi kötü herşeyimiz birdi Allahıma her gün dua ediyordum şükrediyordum ama şuan ayrılmak için neler vermezdim kızım olmasa tabii 1 saatimiz bile bir değil tek hayatı dışarısı ve arkadaşları 10 yıldır yapmadığı terbiyesizlik kalmadı sevgim bi o kadar büyük nefrete dönüştü yazıklar olsun diyorum o adama

Bende aşkımı itiraf edeyim buradan tabi eşimin hiç bir zaman okumıcağını biliyorum sizlerle paylaşmak güzel.Ben aşık olrken neden aşık olduğumu düşünmedim tabi herşeye rağmen aşık oldum 1998 tanıştık 2002 de evlendik hiç pişman olmadım evlendiğime bir çok olumlu yanı vardır eşimin ama en sevdiğim yani fedakarlığıdır ve paylaşımcılığıdır ömrümde babamda dahil eşim kadar fedakar bir erkekle tanışmadım.

Bende Çok çok çok aşığım ama nişanlıma daha kocam olmadı senağlama iki yılımız var ama olsun o zamanda çok aşık olucam nasılsa :asigim:

eşine aşık olanlar ne kadar çok bu çok güzel demek ki zorla evlilikler yada görücü usulu evlilikler eskiye oranla azalma göstermiş:kedi:

buyrunnnnnnnnn öncelikle böyle bir bölümün olmasına çok sevindim.
Eşim benim dünyam,yaşama sebebim,hatta nefesim gibi..ona bu kadar aşık olmam bazen annemi? çileden çıkarsana o benim en büyük hediyem...sizlerle onunla nasıl tanıştığımı fazla uzatmadan anlatmak istiyorum ve yorumlarınızıda bekliyorum.Özellikle benimle aynı kaderi paylaşanlardan....

ben yaklaşık 2 sene önce eşimle iş yerlerimizin yan yan olması sebebiyle tanıştım.onu ilk gördüğümde tam iş yerinin kapısının önündeydi ve gözleri gözlerime baktığında Allahım bu ne kadar güzel gözler dedim içimden..yoluma devam edip onu görmezden geldim ama yinede sanırım ona an aşık oldum.Oysa ben ilk görüşte aşka inanmaz insanların böyle diyerek kendini kandırdığını sanırdım artık çok inanaıyorum..

eşimle hemen tanışamamız bayağı zaman aldı önceleri o bana bakmadı sonra ben ona günler geçtikçe birbirimize bakmaz kapris yapar olmuştuk.çalıştığım yerde işime kendimi veremez olmuştum eve gittiğimde kulağıma telefondan müzik açıp sbaha kadar onu düşünüyordum içimden ya evliyse ya nişanlıysa neden gelip teklif etmiyor hala diyordum kendime öyle özen göstermeye başlamıştım ki sırf beni fark etsin beğensin diye...

ona aşık olduğum dönemde başkalarından teklifde aldım ama kabul etmedim aklımda sadece o vardı ama ona bakmaktan kaydirigubbakcemile3 hatta gördüğüm an yüzümü çevirip belli etmemeye çalışmaktan başka şansım yoktu...

birgün onun sürekli gittiği bir mağazaya girdim aynı semttimizdeydi tam o sırada oda içeri girdi bende kasadaki kızı tanıyordum tam o sırada bende kızla aşk ilişkilerinden muhabbet açılmıştı.ona eşimi gösterip onu tanıyormusun diye sordum çünkü onun hakkında belki daha fazla şeyler öğrenebilirim diyordun o da bana çok yakışıklı çoçuk ama sanırım evli yoksa gözüm vardı diye cevap verdi nerden biliyorsun dediğimde cüzdanında bayan resmi gördüğünü söyledi beynimden vurulmuşa döndüm hemen oradan ayrıldım.o gece sabaha kadar uyumadımmafoldumben .ne hayal kırıklığıydı benim için belkide bu yüzden cesareti yoktu teklif etmeye ama bende hiç yüzvermiyordum ki çoçuğa artık bakmamaya çalışıp onu görmemezlikten gelmeye çalışıyordum taki bir gün canıma tak edene kadar...

içimden ona olan aşkımı hayatında başka biriside olsa gizliden söylemek geldi,*?CADIARZUisterse bana bakmasın benim olmasındı ama onu seven biri olduğunu bilmeliydi ona güzel bir mektup yazdım onu seven biri olduğunu o tanımasa bile onu ne kadar çok sevdiğimi anlatan bir mektup daha sonra mektupu iş yerimde olan bir kargo poşetine koyup onun iş yerindeki postaya attım adını soyadını yazdım tabi kendi adımı yazmadım..elim ayağım titriyordu acaba okuyunca ne yapacaktı sadece bilsin istedim kimliğimi vermeden..:1ninca:.

daha sonra işten eve çıkış saatim geldi tam yoluma devam ederken ilerde kimi göreyim ? aşkım karşımdaydı.üzerinde güzel gri bir takım vardı çok şıktı..8kasımdı.hiç unutmuyorum yanıma geldi ve müsait olduğunda konuşabilirmiyiz diyerek kartını verdi.

Hala içim içimi yiyordu ya ben evliyim siz beni neden rahatsız etdiniz derse diyerek evin yolunu tutdum.eve gelince ilk anneme söyledim.annemde çok şaşırdı ve sandıki çoçuk ilk bana gelip teklif etti..napim beni basit bir kız gibi görüp üzülmesini istemedim.Çünkü yaşadıklarımı ben biliyordum.gerisi yalan.annemler hala ilk mektup olayını bilmezler...

daha sonra beni hemen aradı.sevinçten uçuyordum.Sevinçten o gece uyuyamadım.aşıksanız zaten size uyku haram. daha sonra aynı memleketli olduğumuzu öğrendim ve aynı şeylerden hoşlandığımızı..tanışalı daha iki gün olmuştuki amcası öldü ve köye giiti ilk o zaman bana seni seviyorum dedi utana sıkıla...çok mutluydum artık...Babam hemen vermeyip sorun çıkarsada 6 ay sonra sözlenip 3 ay sonrada evlendik .iyikide ona o gün o mektupu gönderip ben cesaret vermişim.halbuki oda beni seviyormuş ve ben reddederim diye yanaşamıyormuş.. çok mutluyum..çok zor oldu evlenmemiz ama karşılığını fazlasıyla aldım..O BENıM DÜNYAM ÇOÇUĞUMUZ OLUNCA ODA 2.Cı DÜNYAM OLUCAK!!! iyiki var aşkım..:asigim:

Son düzenleme:
bende çok seviyorum eşimi
evimin neşesi canım
şimdi askerde ev bomboş sanki

kocamı bende çok sevıyorum tam 29 yıllık evlıyım ve sevgımden bır nebze bıle yıtırmedım hala akşam eve gelince kalbim yerinden çıkıcak gıbi oluyor neyini deyince herşeyini.birlikte okadar zor şartlarda herşeyin üstünden geldikki birbirimize daha çok bağlandık ve sevgimiz pekişti.bizim kimsemiz yok buda bizim için bırbirimize bağlanma sebeplerinden biri sadece eş diğil,anne, baba,kardeş,arkadaş,dost yani herşeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bendeee varımmm deliler gibiii aşığım kocişimeeeeeeeeeee o benim herşeyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…