Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ah ben de kocama çok aşığım. 3 yıldır tanışıyoruz 1 yıldır da evliyiz. her gecen gün daha çok seviyorum :asigim:

canlar bende kocişime çok ama çok aşığım:asigim:5 yıldır birlikteyiz ve 1 yıldır da evliyizona her gün yeniden aşık oluyorum:asigim: bu kulüp tam bana göre yania.s.

bende kocama cookkkk ama cooooookkkkkk aşığım kızlar... deli gibi hemde acayip bi şey işte anlatılmıyo :asigim: her geçen gün artıyo ona olan aşkımmm... kocam benim herşeyim.. :asigim:

Benim kocam bitane yaaaa.O benim herşeyim.Beni çocuk gibi sever koklar bensiz hiçbişey yapmaz benim kocam. sanki ondan önce yoktum ONU ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...

kocişine coook asık olanlar nerdesınız durulmussunuz kızlarrrrr

ben de kocişime çokkk aşığım:asigim:19 yıl oldu o benim tüm dünyam çok fedakar ve anlayışlı bir insan:asigim::asigim:

kocişine coook asık olanlar nerdesınız durulmussunuz kızlarrrrr

oooh ohhh ne guzel herkes kocasına cok asık allahım kımselerı ayırmasın.lılyumcugum bende cok asıgım kocacıgıma.cocuk gıbı koklar sever.nazlatır.benden habersız bısıy yapmaz.yalnız bıyere gıtmez.mısafır cagıracaksak sorar gıdeceksekta sorar.bana cok guvenır ebırazcık da kıskanır.bana cok saygılıdır daha bır tokadını yemedım cok comerttır.daha bı suru guzel ozellık.evıne cok baglıdır.kahveye bıle gıtmez.kımseye laf soyletmez,aılesıne bıle benı korur yemeklerımı cok begenır,bensız hıc duramaz bende onsuz hatta uyuyamaz bıle.6.5 aylık hamıleyım bebısınıde cok sever.benı sasırtır guldurur.o benım arkadasım en ıyı dostum.allahım bıdaha dunyaya gelsem yıne onunla evlenırım.2.5 sene bıttı sankı dun evlendık...allahım nazarlardan korusun tum mutlu yuvaları.rabbım olmayanlara da versın...

cnm harıkayızzz valla allah yuvalarımızı korusunnnnopuyorumnanaktan

bebde kocama çoook aşığım valla.
tam 12 yıldır aşkıma aşığım...allah ayırmasın inşallah.

Bende AŞIĞIIIIIMMM kocama çoooooook seviyorum Allah ayırmasın aşığımmm aşıkk

kızlar dıyorum kı ben de asıgım deyıp kacmayın ya eslerımızle ılgılı sohbetlerımızı bu topikten yapalım ne dersınız?

bi aşıgım dıyen bır daha ugramıyor cunku:)

bende seviyorum asığım hemde çok yıllara beraber meydan okuduk ve 21/09/09da nişanlandık neydi ne olacaktı derken oldu bitti şimdi aşkımla düğün yerleri bakıyoruz onu sevmek keşke bunu tarif etmenin bi yolu olsaydı yeryüzündeki diller yetersiz kalıyor bu konuda

allah nazarlardan korusun canımmm

bende aşığım,hemde çook.bazen çok sinir ediyor beni,kızıyorum,kavga ediyoruz bu sefer küsücem diyorum kendi kendime ama beceremiyorum,yanıma gelipde bi sarıldımı bütün hırsım geçiveriyoropuyorumnanaktan

evet bende kocasina asik olanlardanim opuyorumnanaktan
tam 4 sene kocamla ayri kaldik ben turkiyede esim hollandada
birbirimizi cok sevdigimiz icin yilmadan usanmadan mucadele edip kavustuk
ben en cok onun gulmesine asigim cok tatli guluyor bende onun kahkahasina bakarak gulerim
bide onu gidiklamasini cok seviyorum her tarafindan huylanir helede gobusunden kendisi biraz balkonlu erkeklerdendir.

benım kocişim bıtaneeeee::) o benım buyuk askım sımdıde bı oğluşum var oda küçük aşkım huy olarak mesela ben gunduz ne düşünüorsam akşam almiş oluo aşkım ya bu atıyorum yıyecek olur bebişe aıt bışey olur öle yanı bıde sürprızlerı işte :)O

bu arada bızde 9 sene aradan sonra evlendık sımdıde 5aylık aşkımızın meyvesı oğluşum vaaarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…