- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
- Konu Sahibi EU3
-
a.s.:smiley-cool:ben de kocişime çokkk aşığım:asigim:19 yıl oldu o benim tüm dünyam çok fedakar ve anlayışlı bir insan:asigim::asigim:
kocişine coook asık olanlar nerdesınız durulmussunuz kızlarrrrr
cnm harıkayızzz valla allah yuvalarımızı korusunnnnopuyorumnanaktanoooh ohhh ne guzel herkes kocasına cok asık allahım kımselerı ayırmasın.lılyumcugum bende cok asıgım kocacıgıma.cocuk gıbı koklar sever.nazlatır.benden habersız bısıy yapmaz.yalnız bıyere gıtmez.mısafır cagıracaksak sorar gıdeceksekta sorar.bana cok guvenır ebırazcık da kıskanır.bana cok saygılıdır daha bır tokadını yemedım cok comerttır.daha bı suru guzel ozellık.evıne cok baglıdır.kahveye bıle gıtmez.kımseye laf soyletmez,aılesıne bıle benı korur yemeklerımı cok begenır,bensız hıc duramaz bende onsuz hatta uyuyamaz bıle.6.5 aylık hamıleyım bebısınıde cok sever.benı sasırtır guldurur.o benım arkadasım en ıyı dostum.allahım bıdaha dunyaya gelsem yıne onunla evlenırım.2.5 sene bıttı sankı dun evlendık...allahım nazarlardan korusun tum mutlu yuvaları.rabbım olmayanlara da versın...
allah nazarlardan korusun canımmmbende seviyorum asığım hemde çok yıllara beraber meydan okuduk ve 21/09/09da nişanlandık neydi ne olacaktı derken oldu bitti şimdi aşkımla düğün yerleri bakıyoruz onu sevmek keşke bunu tarif etmenin bi yolu olsaydı yeryüzündeki diller yetersiz kalıyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?