Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ay ben burayı yeni gördüm...
bende eşime aşığım o benim diger yarım....canım herşeyim.....
benim gibi bir cadıyı seviyor ya daha ne olsun .....
sositososito

oyyyy taparım ben ona .... :asigim:

yeni farkettim burayı...
bende aşığım kocişe bende... bende.... zemuszemus
o benim bu hayatta karşıaştığım, tanıdığım en iyi insanlarddan biri...

kocana deli gibi aşığım dünyanın en iyi kalpli insanıdır o bitanemmmhihoyyyt

walalhi bu topikten hiç geri kalamammmm işin içinde koçişim olunca
akan sular durur benim içinnn
onun hangi bi huyunu özelleiğini yazayımkiii sığmazzz taşarrrrrrrrrrr
tıpkı yüreğimden onun aşkı taştığı gibiii
onu cokkk seviyorumm.Rabbim ayırmasın bizi

ve tümmm sevenleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim::asigim::asigim:

bu yazılanları okuyunca insanın evlenesi geliyor :kedi: olan var olmayan var :smiley-cool:

bende seviyom kocisimi
allah basimizdan eksik etmesin onlari AMIN

kocamı çook seviyorum.. eve her akşam en sevdiğim şeylerden birini almış ve birde film cdsi almış olarak geliyor:)))
cüzdanımı hergün kontrol edip harçlığımı koyuyor..:)))

gecelri sımsıkı sarılarak uyur:))

yanık yaptığım yada az pişmiş yemeklerimi bile çok beğenerek yer. kendi yemeğimi ben yiyemem bazen oyinede eline sağlık harikasın der:)) utandırır beni...
çopk üzerime titrer. iyi evlenmişim canım kocamlaa.:)

onu çookkk seviyorummmmmmmmm
bu can varya bu can onun için yaşar
bu kalp varya bukalp onun için atar
bu göz varya bu göz onun için aglar
o yüregi o kalbi o bakısı okadar masum ki üzmez beni tamam aşkım der gezer en cokta öyelesine evde kafa kafaya verip cektiğimiz resimlere bakarım öyle seviyorum diyerekmi bakar bi insan bunu kendisine itiraf etmedim ama elime gectikce resim cekerim beni bugünde seviyomu diye o resimdeki gözleri bana herseyi anlatır resimlerine bakmak cok hosuma gider belki size sacma gele bilir gercek gözü dururken neden fotoya bakıyon diye ama birden cektğimiz resimler beni cok etkiliyo ya o gözlerindeki ışık beni bitiriyo onu cok seviyorm beni tormaz beni üzmez nebilim mesela mutsuzmuyum canımımı sıktı bişeyine üzüldümmü kırıldımmı ayaklarıma kapanır bunu abartmıyorum resmen merkezde gene yapar yaptıda o haline okadar üzülürümkü eşşek benimo napıyosun sen derim sarılırım aşkıma bana cok havalı kahvaltı hazırlar ama bunu herzaman yapar beni daha yeni otobüse bindrmiştir hemen arar seni cok özledim sensiz hersey cok bos seni cok seviyorum der gelde erime herzaman ellerimi ayaklarımı öper burnumu öpmesini hiç sevmem ama o fırsat buldukca kondurur .fikrime cok değer verir karsılıklı konustugumuzda bence söyle yap derim bakarım onu yapmıs ayy neden böyle yaptın ki derim sendedin ya aşkım der bende bozuntuya vermem onun için aklımın yetmediği işlere pek fazla yorum yapmaktan uzakduruyorum:kedi:
ne dim arkadaslar dalmısım bian yazmısım daha okadar seyleri varki nasıl anlatımki sıgarmıki anlatabilirmiyimki anlatamam allah ayırmasın allah basımızı bozmasın
ODAAAAA BENİİİİİİİİİ SEVİYORRRRRRRRRRRRRRR

Ben burayi yeni gördüm...

O bana hayati tattiran
gülmeyi ögreten
ben üzülünce dünyaya küsen
beni ezdirmeyen
dünyalari elinden gelse ayagimin altina serebilecek
gözlerime baktignda sevda atesiyle yakan
öptügünde dudaklari titreyen
elleriyle yanaklarima dokundugunda elleri titreyen
birtanem - herseyim -kizimin yavrumun babasi
Seni cok seviyorum Askimmmm

Bende geldim bende bende :))))
Nerden actınıs bu topiği yahu tamda hasretlik cekerken ( Hasretıme hasret eklendi şimdi...
Kocişime bende cooooooooook ama coooooook asıgım... Komsularım bıle der sızı gören küs cift bıle hemen barısır,ne kadar ımrendırıyorsunuz... O benım yaşam kaynağım,sevincim,ömrüm...
Özledım be kuzu sabahları kulagıma buğulu sesınle sarkı mırıldanarak saclarımı oksayarak uyandırmanı,
konusurken 2 kelımede bır öpmeni özledım,
bır yerım agrıdıgında panik olup zorla yatırmanı bıle özledım... :)
cokk özledım...

Kocam benim bi tanecik kocam oooooo beee
Sevilmezmi tapıyorum ben ona delilercesine aşığımda ......
Allah ayırmasın bizi zaten oda diyor öleceksek aynı gün ölelim diye...
Onsuz bi hayat düşünmek bile istemiyorum ben....

yaa bende varım bende herşeyden çok seviyorum kocamııı romantik olmuıyooo bazen ama bi güjüşüvarki dünyaya değer:asigim:

niyem,i seviyorum onu aslıda çünküsüz eğersiz herşeye rağmen.... bazen gece kalkıp beni izlerken yakalıyorum onu ben kızsamda bana sarılmaktan hiç bıkmıyooo bana bakarken gözleri gülüyo ben seviyorum diye seviyo herşeyi en önemlisi yüreğime dokunuyoooo içimi titretiyoo ve ben galiba onu çok sevdiğim için görüorum tüm bu güzellikleriii

hani hep derler ya herkesın bır kahramanı vardır ve en uumulmadık bir anda çıkagelir. canım kocam biricik aşkım benım de en ummadıgım bır anda hayatıma gırdı. canım oldu. herseyım oldu, bitanem oldu. 3 gundur ayrıyız malesef eşim görevde. o kadar cok özluyorum ki onu anlatamam. inanın yastıgıma onun en son gıydıgı tişortu taktım onun kokusuyla uyuyorum. hala ılk gunkü gibi aşığım aşkıma. ALLAHIM BıZı AYIRMASIN ıNŞALLAH. VE TÜM SEVENLERı AYIRMASIN, AYRILANLARI DA TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN ıNŞALLAH:asigim: off çok güzel topik olmuşş ama aklıma geldı gene burnumun direği sızladı. çok özledım:çok üzgünüm:

Zeynocum.. Kader arkadasım benim... Yazdıklarını okuyunca benımde burnumun direği sızladı bır bılsen... 11 gun oldu benımde göreve gideli... Hala uyuyamıyorum... Rabbım kımseyı ayırmasın baska ayrılıklar vermesin...

amin güzelim.. allah bıze sabır versın inşallah. dayanma gücü versin. böyle deli gibi severken ayrı kalmak koyuyo insana:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…