• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalitesiz yumurtası olanlar toplanın

Diyet spor bol yeşillik Hergun 2 yumurta avakado kabak çekirdeği
Her gün bunları muhakkak uyguluyorum ve yiyorum siz bu şekilde mı sonuç aldınız acaba amh düşük muydu ? 2 kere yumurtam gelismedi büyümedi diye tedavim iptal edildi amh çok düşük fsh sorunum da var ne yapsam fayda giremedim.

Her gün bunları muhakkak uyguluyorum ve yiyorum siz bu şekilde mı sonuç aldınız acaba amh düşük muydu ? 2 kere yumurtam gelismedi büyümedi diye tedavim iptal edildi amh çok düşük fsh sorunum da var ne yapsam fayda giremedim.
Yok benım tüpler tıkalıydı . Doktorunuz sizi bu konuda yonlendırıp takviye vermedi mi

Yok benım tüpler tıkalıydı . Doktorunuz sizi bu konuda yonlendırıp takviye vermedi mi

Ben ank. memoriale gidiyordum ordaki doktor çok fazla vitamin vermişti marttan barıdır kullanıyorum ve hiç gelişme olmadı sayımda artmadı sanırım kalitede artmadı ki gelişim olmadı doğalda kalamadım. Sayı artık o kadar düştü ki geçen ay 1 tane vardı şimdi novaarta geçtim ordaki doktor hiç vitamin vermedi şu an bu ay yumurta göremedi ne yazık ki ne yapacağımı bilemiyorum yaşında 32

Ben ank. memoriale gidiyordum ordaki doktor çok fazla vitamin vermişti marttan barıdır kullanıyorum ve hiç gelişme olmadı sayımda artmadı sanırım kalitede artmadı ki gelişim olmadı doğalda kalamadım. Sayı artık o kadar düştü ki geçen ay 1 tane vardı şimdi novaarta geçtim ordaki doktor hiç vitamin vermedi şu an bu ay yumurta göremedi ne yazık ki ne yapacağımı bilemiyorum yaşında 32
Hiç yumurta olmayınca . Kıbrıs’ta donasyon yaptıranlar var sayfada bi aratıp göz atın son çare

Eklentiler

• IMG_8578.png
    IMG_8578.png
    131,7 KB · Görüntüleme: 12
Ekzozom ve prp denediniz mi hiç ,yaşınız genç olduğu için işe yarayabilir

Hiç yumurta olmayınca . Kıbrıs’ta donasyon yaptıranlar var sayfada bi aratıp göz atın son çare

Öyle bi düşüncem yok saolun. 2 ay öncesinde 2 yumurtam vardı. Artık hiç yumurtam olmasada düşünmüyorum böyle bişey çok şükür bir evlâdım var doğal yolla olan 9 yaşında. Ikıncı için ben tüp bebek yaptırmak istemiştim

Ekzozom ve prp denediniz mi hiç ,yaşınız genç olduğu için işe yarayabilir

Evet prp yaptırdım hiç bi fayda göremedim ne yazık ki doktorda dedi prp de yaptık ama durum bu. Hiç bişey fayda sağlamıyor neden bilmiyorum. Mart ve nisanda 4 yumurta vardı 1 sene olmadan öyle hızlı tukendi ki artık hiç görünmedi bu ay

Böyle bişey bana hiç bi doktor bile yüzüme söylemedi henüz ilk kez birinden böyle bişey duyuyorum evet durumum kritik ama bu cok ayri bisey ve eger ancak bssiniza gelse anlayacağınız bisey bu konuda bence hassas değilsiniz. Keşke bunu yazarken biraz düşünerek yazsaydınız belki karşınızdaki insan kırılmıştır

Evet prp yaptırdım hiç bi fayda göremedim ne yazık ki doktorda dedi prp de yaptık ama durum bu. Hiç bişey fayda sağlamıyor neden bilmiyorum. Mart ve nisanda 4 yumurta vardı 1 sene olmadan öyle hızlı tukendi ki artık hiç görünmedi bu ay
Yaa çok şanslısınız ki bi evladınız varmış , siz elinizden gelen çabayı göstermişsiniz ,belki sonraki aylarda gelişim gösterecek ..sürpriz olabilir … Allahım gönlünüzden geçeni göz aydınlığını kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻 darısı bana isteyenlere 🤲🏻

Yaa çok şanslısınız ki bi evladınız varmış , siz elinizden gelen çabayı göstermişsiniz ,belki sonraki aylarda gelişim gösterecek ..sürpriz olabilir … Allahım gönlünüzden geçeni göz aydınlığını kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻 darısı bana isteyenlere 🤲🏻

Inşallah çok teşekkür ederim. Rabin herkesin gönlüne göre nasip etsin duasını kabul etsin. Evet kızım benim en büyük şansım kabul olmuş duam Allah kimseyi bu konuda sınamasın. Öyle bi supriz olsa keşke diye bekliyirum bende

Merhabalar, 2 kez tüp bebek denemesi yaptık ilkinde yumurtalarım boş çıktı ikincisinde 1 tane çıktı o da sağlıksızdı. Eksozom yaptırdım ben bıkac ay ıcınde dogal yolla hamıle kalmazsam tekrar tup bebek yapıcaz
Egzosom bugun banada yapildi 2 tane yumurtam vardi onu aldilar ayni zamanda birde doktor dediki cikolata kistinde varmis onuda aldik dedi

Geldim yazıyorum ama dinleyin bak :)
Bi kere efendim bu kalitesizlik sorununun ilk nedeni beslenme ve stres
Diğer nedeni hareketsizlik bence
Ben bebek sahibi olmak için her yolu denedim kızlar olmadı sonra gittim aşılama tüp bebek yaptım negatif oldu.. Sonra dedim olmuyosa olmuyor ne yapayım kabullendim.
İkinci kez tüp bebek yapayım dedim son kez
Beslenmeli düzenledim
Sıfır şeker
Düşük karbonhidrat
Her gün avakado
Kabak çekirdeği
Biberiye çayı bir fincan
Wifiyi kapat her gece
Telefonu başka odada bırak
Radyasyon dan uzak dur
Yeşillik ten bol beslen
Balık haftada mümkünse iki kez felan
Bol salatalı
Kuru yemiş
Vitamin takviyesi olarak omepaq10 ve imprly
İmprly hem
eşim hem ben kalite için ve folik için kullandık
Üçüncü ay tesadüfen Dr kontrolünde Dr dedi çok güzel yumurta var 22 mm ve çatlamış dedi
Ve böylece hamile kaldım.
Bir de o gün okadar inanmadım ki hamile kalacağıma her ay gün sayıp test yaparken o ay unuttum ne de olsa olmaz diye unuttuğum için stres yönetimi ile yaradı..

Kısaca beslenme yürüyüş doğru zamanda ilişki ve stres e dikkat edin.

Peki sizin rezerv düşüklüğünüz varmıydı yani sadece tek 1 yumurta ile mı doğal gebe kaldınız?

Imprly bende düşünüyorum rezervim çok duydu tavsiye edermisiniz ?

Peki sizin rezerv düşüklüğünüz varmıydı yani sadece tek 1 yumurta ile mı doğal gebe kaldınız?

Imprly bende düşünüyorum rezervim çok duydu tavsiye edermisiniz ?
Amh çok düşük değildi ama kalite sorunu vardı çünkü bir kez düşük yaşadım bir kez de kimyasal yaşadım sonra söylediğim şeyleri yaptım.
İmprly tavsiye ederim evet üç ay devamlı kullanımda kaliteyi arttırıyor eşim de kullandı böylece hamile kaldım pahalı ama işe yaradı

Amh çok düşük değildi ama kalite sorunu vardı çünkü bir kez düşük yaşadım bir kez de kimyasal yaşadım sonra söylediğim şeyleri yaptım.
İmprly tavsiye ederim evet üç ay devamlı kullanımda kaliteyi arttırıyor eşim de kullandı böylece hamile kaldım pahalı ama işe yaradı

Evet bende aldım bugün ilk kez kullanmaya başladım 2800 tl ye almış eşim inşallah faydasını görürüm bende 3 kutu kullanmayı düşünüyorum artık gerisi nasip
Sağlıcakla büyütün evladinizi sizde fayda etmiş olmasına sevindim 😊

Bu arada ben tüp bebek yaptım o da işe yaramadı dediklerimi deneyin ben öyle normal yoldan hamile kaldım
Evet zaten hepsini yapıyorum yumurtam yok denecek kadar az olduğu için bende olmuyor işler yolunda gitmiyor. Erken menapoz durumu var girdim girecem. Son çabalarım. Inşallah nasip olur. Sadece stres konusunda başarılı olamıyorum

Back