Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocama asigim,kocami seviyorum,kocama bayiliyorum
ALLAH basimdan eksik etmesin canim kocamiiii :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de çılgınlar gibi aşığım mucizem o benim hayatıma girdiği ilk günden beri çok çok mutluyum
ama henüz kocam değil nişanlım askerden gelince hemen evlenicez çok özledim
allah kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin

valla okuyunca sızler adına sevındım bır omur mutlu olun ))ama ben sevgılımden ayrıldım evlılık sankı hıc olmıycak sevmeden asık olmadan evlenmem zaten ısterse evde kalayım olmaz ben onu nasıl unutucamda bırını sevıcem yas olmus 27 ye gıdıyo oyle ıste kızlar hıc olmasssa sızler guzel seyler yazmıssınız sevındım

valla okuyunca sızler adına sevındım bır omur mutlu olun ))ama ben sevgılımden ayrıldım evlılık sankı hıc olmıycak sevmeden asık olmadan evlenmem zaten ısterse evde kalayım olmaz ben onu nasıl unutucamda bırını sevıcem yas olmus 27 ye gıdıyo oyle ıste kızlar hıc olmasssa sızler guzel seyler yazmıssınız sevındım

"aradığın şey bir yerlerde mevcut ve senin ulaşımına da açık" diye birşey okudum bugün ve buna da yürekten inanırım her zaman..her ne arıyorsan (hayalindeki gibi bir eş, iş vs.) Allahın onu sana göndereceğine yürekten inan..ama sadece inan..bigün olucaktır selincim a.s

:asigim:onu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
bende çok seviyorum kocamı 6 senelik beraberlikten sonra 9 temmuzda dünya evine girdik allahım ayırmasın hiç birimizi

bende aşığm eşime oğlumun sevgisi bi yana :ecrin_bebek:eşim bi yanakaydirigubbakcemile3

bende çok severim kocişimi..gerçekten bulunmaz biridir..:asigim:
ilk başta evden işe işten eve gelir..zemuszemus
maçı sevmez.birlikte dizilerimiz vardır onları izleriz yada romantik filmler.kaydirigubbakcemile2
kahvesi. okeyi falan yoktur.kaydirigubbakcemile2
evde mutfak hariç her işime yardımcıdır..çok temiz , düzenli, titiz, tertiplidir..alkisalkisalkis
kızımızla çok iyi zaman geçiriler..beni bilem aramazlar..baş başa oldularmı..sositososito
asla özel günlerimizi unutmaz.:asigim::asigim:
birlikte çok güzel sohbet ederiz..3 bir kişiyi aramayız bile..:içelim:
kararlarımızı birlikte alırız..asla tek başımıza karar vermeyiz.kaydirigubbakcemile5
aileme karşı saygılıdır...ve kendisi kibar bir beyefendidir..alkisalkisalkis
allahım bizi ayırmasın..bende çok derim keşke daha erken evlenseymişiz diye..:asigim:biz 23 yaşında tanıştık 30 yaşında evlendik...7 yıl bekledim..iyikide beklemişim.:lepi:.kızım ve aşkımla sonsuza kadar...:asigim::asigim::dance::nazar::nazar:

kızlar bu arada allah hiç birirmizi kocişlerinden ayırmasın diyorumm..olmayanlarada daha iyisini versin diyorummm:lepi:

kızlar bu arada allah hiç birirmizi kocişlerinden ayırmasın diyorumm..olmayanlarada daha iyisini versin diyorummm:lepi:

Amin canım:Saruboceq:
Bu arada bizim kocişler aynı canım...kaydirigubbakcemile5
Bir de bebiş olsa keşke:Saruboceq:

Aaaaa kızlar bende varımmm

kocamaa çok aşığım

herkes bir yana o bir yana

benim için dünyanın en dürüst ve iyi huylu insanı

içkisi yok kahvesi yok yalanı yok dolanı yok

dobradır yerine göre delidir doludur ehh birazda maçodur

ama benim için vazgeçimezdir yaaaaaa

hayat kaynağım benim

Benim kocişim hala görevde... 20 gündür.... Kızlar yanınızdayken eşlerınıze bol bol sarılın...
Dibinden ayrılmazdım bende ama böyle mecburi ayrılıklar olunca onsuz gecırdıgın 1 dk ya bıle pişman oluyorsun...

ben kocama hala aşığım...on yıllık evliyiz akşam eve gelmesini sabırsızlıkla beklerim herzaman.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy imrendim vallaaaa ne yaaa......moralim bozuldu bak...bidaha girmicem kocasına aşıklar kulübünee...insanın içi gidiyoooooo

:jeyyar: neden girmeyeceksin kıss cok anlamlı bir topik acmıs arkadasımız bende yeni gördüm

kocama deliler gibi aşıgım. şuan yanımda yok ama onu o kadar arıyorum kı anlatamam. kokusunu özledım aşkımın, nefesini, sesini özledim. aşığım sana bitanem. deliler gibi aşığım. allahım bizi ayırmasın gözbebeğim..:asigim:

evliliğimizde 6 .yılımıza girmek üzereyiz...
beraberliğimizde ise 16 .yılımıza gieceğiz...
aşığım hala elbette...
hatta hala birbirimizi öperken,dokunurken heyecanlanır, yutkunur,kızarırız:kedi:

aa ama tabii tartışıp ,kavga ederken de bir o kadar ateşliyiz:teytey:

Back