Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu an 1 yıllık evliyim ama beraberliğimiz 6. senemiz onu çok seviyorum iyi ki onu tanımışım şükürler olsun..şu an evliliğimizde çok sıkıntılar çekiyoruz ama ben biliyorum ki bu sıkıntıları atlatıcaz sonunda huzura kavuşucaz hayatımla canım kocamla...onu çok seviyorum allaha da çok dua ediyorum beni kocamdan ayırma onu benden önce alma diye..........çünkü dayanamam onun yokluğuna........

ayy bende çook seviyorum kocacımı yaa 4 aylık evliyiz daha yepyeniyiz:)))
2,5 yıldır da beraberizz

bende aşığım kocama hemde deli gibi aşık olunmucak adam değildir benim zibidim :)
herşeyden önce çok şevkatlidir çok bağlı çok fedakar bir an olsun ayrılmaz yanımdan mutfaktaysam gelir beni izler gidip içerde tv izlemez gidip başka koltuğa oturmaz illa kucağında yatırcak beni yada dizime yatcak beni mutlu etmek için parçalanır resmen ne sevdiğimi nelerden hoşlandığımı neye kızdığımı bilir beni benden iyi tanır tüm cadılığıma katlanır ben ona kızarım en ufak bişeyde o bana hiç sesini yükseltmez özel bigün olmasada bana çok özel çiçekler alır süprizler yapar çok şanslı hissediyorum kendimi böle bi eşim olduğu için gurur duyuyorum aşkımla hergün allaha dua ediyorum birbirmize olan düşkünlüğümüz hep böle devam etsin 70 yasında bile bana sarılmadan ellerimi tutmadan uyumasın hep aynı aşkla baksın gözlerimin içine okadar yıl sonra bile sevdiğini söylerken gözleri dolsun allahımmm bizi iki cihandada ayırma rabbimmm

ben aşkımaaa cok aşıgım askerımm o benım herseyım oluurum ona kurban oluruuum ben hayatıım canım kanım kalbımm omruuummmmm yarın ızne gelıcek ınsallah ama ucak seferlerı durmus kıbrısta off ama ben askımı cok sewıyorum onsuz hayat dusunememm. . . çok ozledım yaa o da bnı cok sewyo bılıyorum cunku karsıma gecp benı sewdgını soledıgı anda hıssedyorum yemn ederım hssedıyorm gozlerıne bakınca kendımı goruyorum askım brtanem hep bana sen we ben yok bız warız ben senı ayrı gormyorum sen bensın dyoo olurum ama ben onaa . .

kızlar bız 4 yıllık evliyiz. kocama ilk günkünden daha daha çok sevıyorum herkes şaşırıyor cicim aylarınız çoktan geçti dıye. onu görünce içimde kelebekler uçuşuyor.

Birii bana mi seslendi:)

Evet cok asigimmm cok seviyorum omrum hayatimm herseyimm o benim
Oda beni seviyoo eminim gozlerinden bakisindan anlasiliyor 4 senelik evliyiz hic sarilmadan yatmadik uyurken bile sarilicak illa:)
Merhametli
Yakisiklimm:)
Duygusal
Sevecen
Azda olsa romantik:)
Beni hic kirmaz
Nedesen ne istersem yapar
En onemli dunyalar guzeli yavrumun babasi
Duyarlidir

Cokk becerikli elinden hic bi is kacmaz
En onemlisi de iyiki benimm kizimin babasinhayatimin anlami omrume katan adam seni cokk seviyorum
Ne kadar bazenn sorunlarda yasasak iyiki varsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…