Allah razı olsun cnm çok saol ....Gonlunuzde olanı hayırlı eylesin Allah : ((
Ne yok ?Benim yok.
Kocası evi terkeden var mı diye sormuşsun bende yok yazdım.Ne yok ?
Iyi yapmissin aman olmasın çok zor kimsenin yuvasınin bozulmasina izin vermesin Rabbim...Kocası evi terkeden var mı diye sormuşsun bende yok yazdım.
AminIyi yapmissin aman olmasın çok zor kimsenin yuvasınin bozulmasina izin vermesin Rabbim...
Sizin sonuç ne oldu o gidince cnmBen onu gönderdim.
Ben niye gidiyormuşum??? Çocuklarımın düzenini niye bozayım???
Kabahati olan gider.Kabahat yok anlaşamama varsa erkek yine gider.
Ne gibi cnm bi tuzak olabilir bana yardımcı olur musunzamanı var derken, tuzak peşinde olmasın, bence bi avukata danış
Sizin sonuç ne oldu o gidince cnm
Ne gibi cnm bi tuzak olabilir bana yardımcı olur musun
Avukata gittim 15 gün önce görüştüm anlasmali bosanma için ama ona ulasamadik aradık cvp vermedi msj attik böyle böyle diye dönmedi telini kapattı
Nafakayi çocuğuma veririm dedi bende ıstersem dedim sana niye vereyim dedi keyfimden birakmadim dedi vicdansizNafaka vermemek için mi dava açmıyor acaba? Beş kuruş vermeden gitmiş ya.
Iyi yapmışsın cnm aldatma olsaydı bizim durum da bende ne olursa olsun bosar dim senin gibi Allah yardimcin olsun senindeBoşandık.
O kabahatliydi beni aldattı ve boşanmamak için direndi.
Ama benim direncimi kıramadı.Boşandık
Evet gören olur belki yardimci olurlar umarımvalla canım avukat tanıdığım yokki yardımcı olayım, site de yol yordam bilen birileri vardır umarım
Bizde de öyle olmuştu hatta bi ara esyalarini dolaptan çıkarıp firlatmistim git diye cok sinir etmisti ama gitmemisti ailesinin yanında ilk kez böyle bişey olunca iyice patladı yani evet yapmamam gerekiyordu ama oldu iste oda bagirdi cagirdi ailesinin yanında bana vardir Rabbimin bi bildiği oldu olan zamanı geri alamıyosun ama bnm vicdanım rahat çok adım attim elimden geleni yaptım Rabbim seninde yardimcin olsun arkadaşımCanım benimki gitmedi evden
Tartıstık benim gitmemi istedi
Ben de ilk basta sen git ben niye gidiyorum dedim sonra zorladı baktım gideceği yok ben cıktım geldim aileme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?