• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası deli gibi bilgisayar oyunu oynayan var mı ?

edatez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
80
0
86
İstanbul
Başlıkta da olduğu gibi benim kocam bilgisayarda çok oyun oynuyor benim gibi olanalar buyrun dertleşelim

Benim ki evliliğimizin ilk zamanları biraz abartıyordu, ama şöyle bir ayrıntı var ki, evlendiğimiz de 3 ay tatildeydi, tatildeyken oynuyordu yani. Ben tatildeyken bile bu durumdan rahatsız oluyordum, sonra şikayet etmeye başlayınca azalttı, şimdiyse hiç oynamıyor.
Size zaman ayırmıyorsa, özellikle de çocuk varsa gerçekten çok can sıkıcı.
Eşinizi uyardığınızda sonuç değişmiyor mu?

Başlıkta da olduğu gibi benim kocam bilgisayarda çok oyun oynuyor benim gibi olanalar buyrun dertleşelim

etrafımdada var kk dada okuyorum ve cok kzııyorum öyle erkeklere internet -bilgisayar cok güzel icatlar ama kullanmasını bilene bence huzurunuz için bilgisayarı elden cıkarın evliliklerde 3. bir kişi olarak yer alıyor bilgisayar

Eşim bir ara fena takmıştı ama sonradan düzeldi çok şükür :130: Arkadaşları gece yarısı hadi maç yapalım diye evi bile aramaya başlayınca ipin ucu koptu:27:Tamam aşkım söz bir maç yapıp geleceğim diye gidiyordu bilgisayarın başına sabaha kadar oyun oynuyordu,zorla kaldırınca da afra tafra :88:

Son düzenleme:
kızlar benim nişanlımda cok meraklıdır maç oyunlarına..bende öğrencilik yıllarımızda ona ayak uydurmak için maç oyunlarını öğrenmiştim birlikte oynuyorduk..ben gol attıkça o çok mutlu oluyordu:))
ama şimdiişe girince bıraktı artık öğrencilik yıllarında kaldı

benim eşimde oynuyor gündüz iş yerinden giriyor tamam sorun yok onda ama eve gelince telefonumu alıp hemen internete oyununa bakıyor sinir oluyorum....önceden böyle birşeyi yoktu 1 aydır var.....allahtan evde bilgisayar yok ve hiçte almayı düşünmüyorum....dün akşam ya oyun ya ben dedim boşayacam seni bu oyundan sebep dedim tabi şaka olarak....:9::9: artık çocuk olunca unutur diye düşünüyorum bu oyun olayını.....

benım esımde oyun oynuor kımı zaman oylekı yataga ne zman geldıgını bıle duymam ama bıd esu yonden bakın pc basında oyun oynuyor kahveye gıtmıyor kumata karıya kıza meselesı gıtmıyor gozunuzun onunde oyun oynuyor ya gecenın korune kadar dısarı cıkısa ben oyun oynamaya gıdıorum dese karı kıza gıtse dahamı ıyı :D

benım esımde oyun oynuor kımı zaman oylekı yataga ne zman geldıgını bıle duymam ama bıd esu yonden bakın pc basında oyun oynuyor kahveye gıtmıyor kumata karıya kıza meselesı gıtmıyor gozunuzun onunde oyun oynuyor ya gecenın korune kadar dısarı cıkısa ben oyun oynamaya gıdıorum dese karı kıza gıtse dahamı ıyı :d

internetin yarattığı tehlikeler forumda pek çok arkadaş tarafından dert olarak paylaşıma sunulmuştu.. Yani o kadar masum olmuyor maalesef bazen...

bılemem ben kendı sahsıma konsuyorum canım eger kocıslerımızı ıyı tanıyorsak elbet yapmıckalrını bılırız

valla annem her daim der ki kocana çok fazla güvenme evladınla çok fazla övünme :) ne kadar tanısakta ne yapacakları belli olmuyor.. Erkek milleti değil mi..:):)

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba sadece oyun mu oynuyolar?bugün oyun oynar yarn biri ile tansr ertesi gün baskasıyla dertleşir baska bi gün bulusur vs vs vs..bu kk de okuduklarm beni çok paranoyak yaptı:62:

Benim eşimde çok meralı. zaten evde oyun salonu gibi oldu. bende meraklıyım ama onun kadar değil. her akşam yarım saatte olsa oynar. Bu beni bazen sıksada çok rahatsız etmiyor. Herkesin stres attığı bişeyler var. İnternet üzerinden oynamıyor zaten onlardanda hoşlanmıyor. Bende bunu sorun yapmıyorum, birlikte oynayıncada hoşuna gidiyor. Ama eğer benimle geçireceği vaktide oyunla geçirseydi tepkim farklı olurdu. Bazen ipin ucunu kaçırır söylenirim biraz sonra düzelir :D öylee yuvarlanıp gidiyoruz bizde işte :) ama çocuk olunca dahada azalacak bu oyun sevdası bunu benim söylememe bile gerek yok. Ben bunu sorun olarak görmüyorum, kahveye fian gidenler var onun yerine evinde oynasın, o oynarken bende işlerimi hallediyorum ben gelince kapatıyor :D

Benim esim xbox oyun konsolu hastasi. ama onun arada bir gelir krizleri. yeni oyun cikar o zaman onu bitirene kadar basindan kalkmazdi ama bu simdilerde cok iyiye giti. eskisi gibi degil. beni rahatsiz etmiyor artik. eger oyun oynarsa bende bir isim varsa onu yapiyorum. zaten fazlada kelmiyor. gel diyorum yanima tamam simdi kalkiyorum diyor geliyor hemen. ama ikimizinde elinden bilgisyar düsmez. bende hastasiyim bilgisyara nabimm belki onun kadar degil ben ev hanimiyim arada islerim oluyo ama o evdeyse genelde bilgisayari aciktir,

benimki de oynuyor.
önceden hiç ses etmesem en az 2-3 saat başından kalkmazdı. ki ederdim. çok kavga ettik bu konuda.
şimdi işleri de çok yoğun olduğu için hiç oynamıyor. bir pazarları bazen açar.
onda da artık sıkılıyor. yarım saat en fazla. o oynarken ben de işlerim varsa onları hallediyorum.
tamam bütün gün başından kalkmamaları sinir bozucu ama engel de olmamak lazım.
onlarda o şekilde stres atıyorlar. yalnız ölçüsünü iyi ayarlamaları lazım.

bence evlendikten sonra gün içinde bikaç saati kişiye özel olmalı
hatta farklı odalarda biri kitap okur biri maç izler biri oyun oynar(ben:D) biri film izler vs
ki özlenilsin:)) bütün gün dibdibe olunca işin cılkı çıkar bence.
abartmadığı sürece oynayabilir bence, hatta birlikte wii ya da playstation oynamak çok zevkli olur ben sevgilimden daha meraklıyımdır hatta oyunlara :) bizim çocuklarımız ne olur artık bilemiyorum.:D:D

Benim eşimde bilgisayarda oyun oynamayı çok sever ama bizde sorun olmuyor çünkü bende seviyorum kk da takılıyorum oyun oynuyorum yada bilgisayardan dizi izliyorum eşimle yanyana bilgisayarlarımız hem dipdibe oturuyoruz hemde ikimizde istediğimiz gibi vakit geçiriyoruz.Sıkılınca kapatıp birlikte film izleriz.Hatta bizim evde yalnızca akşam yemekleri masada yenir acıkınca bilgisayarın başında atıştırırız ikimizde.bence sizde öyle yapın sorun ortadan kalkmış olur kurun bir bilgisayar eşinizinkinin yanına en iyisi........Bizde şuan çocuk olmadığı için bu düzen sorun olmuyor ama çocuk olsa eminim eşimde bende bilgisayarda daha az vakit geçiririz

Son düzenleme:
Oynayabilir tabii, ama sizi ihmal edecek kadar deli gibi oynuyorsa bir sorun var demektir. Istemem oyle adam, ne o oyle cocuk gibi sabahtan aksama kadar...:20:

Benim esim xbox oyun konsolu hastasi. ama onun arada bir gelir krizleri. yeni oyun cikar o zaman onu bitirene kadar basindan kalkmazdi ama bu simdilerde cok iyiye giti. eskisi gibi degil. beni rahatsiz etmiyor artik. eger oyun oynarsa bende bir isim varsa onu yapiyorum. zaten fazlada kelmiyor. gel diyorum yanima tamam simdi kalkiyorum diyor geliyor hemen. ama ikimizinde elinden bilgisyar düsmez. bende hastasiyim bilgisyara nabimm belki onun kadar degil ben ev hanimiyim arada islerim oluyo ama o evdeyse genelde bilgisayari aciktir,

benim eşimde xbox delisi bütün oyunları var şikayet şikayet et ne reye kadar he bide diyorki bi sene sonra yeni xbox çıkacakmış ay çocuk gibi ya hevesleniyor ben çok kızıyordum oynuyor üzüm üzüme baka baka kararırmış bana bi oyun bulaştırdıki sorma akşam eşim gelsede oyun oynasak diyorum nasıl bir tiryakiliktir bu ya bize çocuk yok her akşam oyun oynuyoruz beraber eve kimse gelmesin istiyorum oyun oynamak için yada biri gelse gitsede oyun oynasam diyorum :52::52::52::52::52::52::52:nolcik şimdi böle ya bulaştırdı bana manyak kurtulmakta istiyorum yada istemiyorum sen de oyna ismi gear war 3 süper oyun ya yani eşlerinize kızmayın o bağımlılık anlatılmaz tek dileğim şu oyundan sıkılmak eşim istediği kadar oynasın ben sıkılayımda geri boş

benim eşimde xbox delisi bütün oyunları var şikayet şikayet et ne reye kadar he bide diyorki bi sene sonra yeni xbox çıkacakmış ay çocuk gibi ya hevesleniyor ben çok kızıyordum oynuyor üzüm üzüme baka baka kararırmış bana bi oyun bulaştırdıki sorma akşam eşim gelsede oyun oynasak diyorum nasıl bir tiryakiliktir bu ya bize çocuk yok her akşam oyun oynuyoruz beraber eve kimse gelmesin istiyorum oyun oynamak için yada biri gelse gitsede oyun oynasam diyorum :52::52::52::52::52::52::52:nolcik şimdi böle ya bulaştırdı bana manyak kurtulmakta istiyorum yada istemiyorum sen de oyna ismi gear war 3 süper oyun ya yani eşlerinize kızmayın o bağımlılık anlatılmaz tek dileğim şu oyundan sıkılmak eşim istediği kadar oynasın ben sıkılayımda geri boş

:52: bendede çok fena alışkanlık vardı..çocuk olana kadar,oturur beraber oynardık :20: geride kaldı o günler özlüyorum :52:

:52: bendede çok fena alışkanlık vardı..çocuk olana kadar,oturur beraber oynardık :20: geride kaldı o günler özlüyorum :52:[/QUOçocuk olunca insanın düzeni bozuluyor ama bennim bozulmayacakki çünkü bebeğim olmıyacak olmuyor yani nese bizde karı koca oyuncaklarımızla yaşlanırız yaw:52::52::52::52::52:

Back