Kocanizin asik oldugunu kadini hakli bulmak ne kadar zor....

içim urperdı dogrusu allah herseyın hayırlısını versın cok zor seyler yasamıs bır bayan helede son cumlelerıne katılmadan edemıcem

Hayatın tatlı telaşında koştururken bazı şeyleri gözden kaçırıyoruz o kaçırdıklarımızda bize çok ağır birşekilde geri dönüyor maallesef...

sonuna kadar katılıyorum

ah bu erkekler yok mu evdekı kadınlar da kendılerını bırakmamalı kendılerıne bakmalı bence eslerıne zaman ayırmalı

ayy fena oldum vallahi okurken senağlamasenağlama
Allah kimseye yaşatmasın çok etkilendim ya..
bakımlı olmak lazım dimi her şekilde kocana güzel görünmek lazım Çok üzgünüm çoook
çalışıp çocuk sahibi olan bayanlar için düşünüyorum da
çalış eve bak çocuk bak yemek temizlik misafirlik vs vs
kocana nerde vakit ayırıcan güzel görünmeye ya off düşünmek istemiyorum:1no2:

iki yıllık evliyim ve bir kızım oldu 2,5 aylık şu an eşime çok güvenirim ama doğum sonrası bunalıma mı girdim nedir aynısının başıma geleceğini hissettim. Şimdiyken sonunu bilmek çok kötü

Malesef yazı günümüz ilişkilerini en güzel biçimde anlatmış. Malesef diyorum çünkü ilişkiler artık, sevgi, sadakat yerine, fiziksel güzellik, yataktaki cilveliklere dayanmış.
Açıkcası çocuklarıma harcadığım hiçbir zamana asla ve asla acımam, milyar ömrüm olsa milyarınıda çocuklarıma harcarım. Haaa kocam beni 90-60-90 olmadığım için altadırsa kendi paşa gönlü bilir. Umurumda bile olmaz.
Tabiki ben mesleğini eline almış kimseye muhtaç olmayan biriyim, bu yüzden bütün kadınlarında okuyup yada çalışıp bir meslek edinmelerini ve ekmeklerini ellerine almalarını tavsiye ediyorum.
Eğer kendi ayaklarınız üstünde durursanız ne böyle şerefsiz kocalarla nede böyle o.... kadınlarla muhatap olmak zorunda kalmazsınız. Yolları açık olsun der kocanın koca poposuna tekmeyi çakıverirsiniz.
Allah böyle kocalarıda böyle kadınlarıda ıslah etsin.

birazda olaya erkegin ve onunla olan kadının tarafından bakmak istedim.her ne kadar tabularımıza ters olsada demekki evliliklerinde baya bi eksiklikler vardı.ve bunları birbirlerinde bulup mutlu olmuşlar.onaylıyorum demiyorum ama kınamıyorumda.öyle bir an gelirki hepimizin başına gelebilir çünkü kimsenin evliligi 4 4 lük deildir.sadecee at gözlükleriyle bakarak mutluluk oyunu oynuyoruz.olumsuzlukları görmemeye çalışıyoruz.aslında bastırdıgımız duygularımızı düşüncelerimizi ortaya çıkarırsak bi çogumuz eşlerimizin doru kişi olmadıgını görecektir.ama bu yetişmemize geleneklerimize ters diye bize verilen mutluluk dunyalara bedelmiş havasında yaşamaya çalışıyoruz.
kadın açısındanda erkek açıssındanda ben böyle oldugunu düşünüevlendik ve bir yastıkta kocamalıyız o yuzden olumsuzlukların üstünü çok güzel bi şekilde kapatıyoruz . offffffff çokmu gerçekçiyim neyim ben ya

birazda olaya erkegin ve onunla olan kadının tarafından bakmak istedim.her ne kadar tabularımıza ters olsada demekki evliliklerinde baya bi eksiklikler vardı.ve bunları birbirlerinde bulup mutlu olmuşlar.onaylıyorum demiyorum ama kınamıyorumda.öyle bir an gelirki hepimizin başına gelebilir çünkü kimsenin evliligi 4 4 lük deildir.sadecee at gözlükleriyle bakarak mutluluk oyunu oynuyoruz.olumsuzlukları görmemeye çalışıyoruz.aslında bastırdıgımız duygularımızı düşüncelerimizi ortaya çıkarırsak bi çogumuz eşlerimizin doru kişi olmadıgını görecektir.ama bu yetişmemize geleneklerimize ters diye bize verilen mutluluk dunyalara bedelmiş havasında yaşamaya çalışıyoruz.
kadın açısındanda erkek açıssındanda ben böyle oldugunu düşünüyorum,evlendik ve bir yastıkta kocamalıyız o yuzden olumsuzlukların üstünü çok güzel bi şekilde kapatıyoruz . offffffff çokmu gerçekçiyim neyim ben ya

bir insanın yuvasına ve cocuguna emek ve zamanını vermesi kadar degerli bir şey olamaz insan istese her zaman sporda yapar kitap okuyup kendinide geliştirir cocugu dogurup bakıcıya bırakmak magrifet degil anne sevgisi hiç bir şeyle ölçülemez bunu anlamayan erkekler ise arkasından üzülmeyek kadaz zavallıdır bu kardeşimize azimle ve umutla hayata baglanmasını dilegiyle

kızlar bu konuda bir çoğunuza katılımıyorum. belki çocuklarımıza evimize vakit ayırıyoruz kendimizi ihmal ediyoruz ama biz hep evlatlarımızn istikbali, evimizin rızkını süse püse lüks arabalara vermemek için kendimizi hırpalıyoruz. tamam kocamızı bunun sonunda o lüks arabalarla gezen kadınlara kaptırıyoruz ama öyle bir kadını bana tercih eden kocaya uğurlar olsun.bunun sonunda kazanan ben olurum evlatlarım zaten yeter bana. haaa o kocaya gelince evli bir erkekle beraber olan kadın (üstelik kendiside evli) yarın aynını benim kocamada yapar. Hiç bir erkek ve hiç bir erkeğin parası o hatuna yetmez canım. sonunda anlar böyle kocalar anyayı konyayıda iş işten geçer. Daha çoooook ara eski karısını o aptal adam.

içim kalktı ya bu nasıl bir hikaye...okurken bile başıma ağrılar girdi..ALLAH kimseye taşıyamayacağı yük vermesin..senağlamasenağlamasenağlama

spor yapmak,saglıklı beslenmek,hobiler edinmek gibi seyleri insan kendisi için yapıyorsa bu cok büyük engeller olmadıgı sürece bi sekilde devam eder
insan için de olan bir seye engel olamaz
ama bunlar dısarıdaki insanlar için yapılıyorsa ya da hayatının askı için .. evlilik le orada son bulur
bircogu da bunu farketmez
hep böyle degil mi zaten
ama dogru olanı birlikte yapmak yasamak gerekmez mi
o adam tek basına yasamıs bu güzellikleri senelerce
ve karısı hiç aklına gelmemiş
belki de gelmiştir kadın oralı olmamıstır işine gelmemiştir
belki de kendine göre vakti olmamıstır
ama o adamın yerinde kadın da olabilirdi büyük ihtimal çiftin arası o kadar acılınca yasam tarzı yönünden o da aynı seyi yapardı

güzelim vucudumuzu ve aklımızı zamanla cöplüge ceviriyoruz
ne için
en mantıklı cevap ve kurtarıcı cocuklarımız için
peki kendimize göstermedigimiz özeni ve ilgiyi cocuklarımıza nasıl gösteriyoruz
yani sonucta evet ben kendimi feda ettim ama harika cocuklar yetistirdim
diyebiliyor muyuz
peki o sekilde büyüyen cocuk kendine nasıl bakacak
bizden görmedigini yapamaz ki

Maalesef böyle olaylar gerçek.
Bizler evlendikten sonra sevgili olarak kalabilmeyi düşünemiyoruz,kurnazlık bilmiyoruz.
Eşimiz için,çocuklarımız için herşeyi unutuyoruz,kendimize bakmıyoruz.Sanıyoruz ki,eşimiz hep bizi düşünür .Evlilikte herşeyi oluruna bırakıyoruz..Oysa dışarda okadar bakımlı,ince bayanlar var ki...
Hayır efendim eşler yeri gelince o ölene kadar kul köle olur sandığımız eşler,bir çırpıda ,karşılarına çıkan ilk fırsatta kayıveriyorlar.
Ondan sonra mı,koooooskacamaaaan bir hayal kırıklığı.....

bu gercek bır hıkayemı bılmıyorum ama hıkayede olsa bızlere bız kadınlara bır ders
demekkı hersey evlat.iş.güç.degıl
kendını gelıstırmek kendıne deger vermekte önemlı

canım sana bi konuda katılıyorum bi konuda ne yazık ki katılamıyorum
demekki herşey evlat değil demişsin bence çok yalnış
tabi ki körü körüne cahilce kendini hiç sayarak değil belki ama çocuk bir anne için dünyadaki en değerli kıymetli varlıktır diye düşünüyorum yani böyle olmalı bunca yıl
kendini çocuklarına adayarak değil kendini ihmal ederek hata yapılmıştır diye düşünürüm
bi de belki feministçe olucak ama erkeğin ya da kocanın beğenip beğenmemesi isteyip istememesi kıstas olmamalı önemli olan kadının kendine duyduğu saygı ve vkendine verdiği değerdir
dünya erkeklerin etrafında dönmüyor
bence ölçü bu olmamalı
bilmem anlatabildim mi

bu demek oluyorki kendimizi erkekler için yıpratmicaz.eşimizden önce kendimizi düşünücez biz hatayı burda yapıyoruz.biz önce onları rahatını düşünürken onlar kendilerini düşünüp sonrada yarı yolda bırakıyorlar benciller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…