• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanizin asik oldugunu kadini hakli bulmak ne kadar zor....

aslında bencil degiller
cünkü hersey zaten kadına yüklenmiş
cocuk bakmak,eve bakmak,kocaya bakmak
kadın bunlarla vakit gecirirken
erkek de kendine bakıyor
işte bu degiştigi zaman kadınlar da kendine bakacak vakti elbette bulur
birlikte yasanılan evin işleri ya da birlikte yenilecek yemegin işleri vs kadının görevi olamaz
hele kadın calısıyorsa
bu da yine basa dönüyor
yani o erkegin yetiştigi ortama
babasına bakarak annesine bakarak ögrenecek artık hayatın atalarının devri olmadıgını

daha gecen gun 37-38 yaslarinda bi adamin agzindan duydum konusurken
ailesiyle 1 hafta tatile cikmis, gittigi otelde yalniz gelen yabanci kadinlar varmis
onlarda kalmis akli...coluk cocuk var yanimizda bisey yapamiyoruz ki diyo adam
ama soyle guvenilir bi arkadasiyla gitseymis ah ah mis...

Maalesef böyle olaylar gerçek.
Bizler evlendikten sonra sevgili olarak kalabilmeyi düşünemiyoruz,kurnazlık bilmiyoruz.
Eşimiz için,çocuklarımız için herşeyi unutuyoruz,kendimize bakmıyoruz.Sanıyoruz ki,eşimiz hep bizi düşünür .Evlilikte herşeyi oluruna bırakıyoruz..Oysa dışarda okadar bakımlı,ince bayanlar var ki...
Hayır efendim eşler yeri gelince o ölene kadar kul köle olur sandığımız eşler,bir çırpıda ,karşılarına çıkan ilk fırsatta kayıveriyorlar.
Ondan sonra mı,koooooskacamaaaan bir hayal kırıklığı.....

bence olay ince ve bakımlı olmalari degil
evdeki kadinin esine vermedigi seyler var
onu disardaki kadinda buluyor
gencken yasamak isteyip te belki yasayamadigi duygular veya yasamis oldugu ama artik yasayamadigi duygular mesela
olay sadece cinsellik te degil bence o kadar basit degil

erkege evlilikte belli bi zaman sonra sadece baba rolu kaliyor
hala cekici bir erkek oldugunu bilmek istiyor hala asik olunabilecek bi erkek oldugunu
ama ailesinde sadece bir baba ve monoton bi iliski mevcut

bazi heyecanlar cekiyor onu disariya
kadinin ince veya bakimli olmasi degil sadece

eve gittiginde cocuk bugun de ateslendi diyen bir kadin var
disarda ise seni cok ozledim diyen....

tabiki bu durum erkekleri asla hakli cikarmaz
esinin ailesi icin yaptigi fedakarliklari gorebilen ve kiymet bile erkekler de var
diger turlusu bence bencillik ve dusuncesizlikten baska birsey degil

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar kendimden örnek vererek yazmak istedim.

GErçek olan şu ki , erkek bir süre sonra sıkılıyor evlilikten ,bıkıyor aynı vucuttan bizzat yaşadım..Şimdi ben yıllanmış evliliğimde herşeyi yaptım , uzun yıllar çalıştım , hep aktiftim sosyal hayatım vardı, asla kilolu ve bakımsız biri olmadım iki doğum yapmış olmama rağmen asla 36 beden üzerine çıkmadım , kendimi her açıdan geliştirdim..
son bir kaç yılıdır çalışmayıp evde durdum ve doğum yaptım işte bu dönem başladı eşimin ihanetleri..Her zaman heyecan yarattım süprizler yaptım, o yıllarca hiçbirşey yapmadı hep benden bekledi , hep ben vericiydim...cinsel açıdan da hiçbir problem yaşamadık .
Ama sonuç değişmedi ..
Heveslerine meraklarına yenildi .
Zaten bana söylemişti başka kadınları merak ediyorum biliyorsun yıllardır sadece senleyim demişti.

erkekler bir araya geldiklerinde ne konuşuyor sanıyorsunuz arkadaşlar,
eşlerini mi ? asla
o kadın bu kadırn , şurdaki kadın, benim bi tan evardı şöyleydi ...
sürekli bunu dinleyen adam birgün gelip bende konuşucamn diyor ve başlıyor eylemlerine..

sonuçta kandın ne yaparsa yapsın , ne kadar mükemmel olursa olsun sonuç değişmiyor , erkek yapıyor maalesef.. yuvalar yıklıyor çoçuklar perişan oluyor...

nassı yaa size başka kadınlarımı merak ediyorum dediikafamçokkarıştı
merak edilcek nesi var herşey aynııı salak bunalrın hepsi yaa
hani sürekli aynı yemek yenirmi muhabbeti yapıolarya
başka kadına gitmek (sonuçt akadınlar hep aynı)
ayrı lokantaya gidip AYNI YEMEĞİ yemek gibi bişi
Allam yaa evlenmicem işte evlenmicemmmmmmmmmKötü Kazen

nassı yaa size başka kadınlarımı merak ediyorum dediikafamçokkarıştı
merak edilcek nesi var herşey aynııı salak bunalrın hepsi yaa
hani sürekli aynı yemek yenirmi muhabbeti yapıolarya
başka kadına gitmek (sonuçt akadınlar hep aynı)
ayrı lokantaya gidip AYNI YEMEĞİ yemek gibi bişi
Allam yaa evlenmicem işte evlenmicemmmmmmmmmKötü Kazen

herkes boyle degil arkadasim
Allahtan korkan kullar da mevcut :)

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Hayat bu kadarda acımasız olmamalı eşinizle evinizle çocuğunuzla ilgilenirken kendinizi hep arka plana atmak onlar için kendinizi heba etmek sanırım bunu pek çoğumuz yapıyoruz
çocuklarını bakıcıya bıraksaydı
evinin temizliğini gündelikçi kadınlara bıraksaydı
kendi hayatını yaşayıp çalışıp insanların arasına çalışan bir kadın olarak katılsaydı bakımlı bir kadın olsaydı
bunlar yaşanmıcakmıydı yani
eşinin gözü başka bir kadına bakmayacakmıydı yani
bazı şeylerde evet hata var kendimize kendimiz için hep bakmalıyız ama eşinin gözü başka bir kadına bakmayacakmıydı yani bu tamamen saçmalık bu insanın içinde olan birşey bahane aramaya gerek yok o adam sadece yeni bir heyecan aramış ortada sevgi yok sevgi olsa sözüm ona sevdiği kadının her gece kocasının yanına yatmasına tahammül edemez
iyice zıvanadan çıkan ahlak değerlerini aile değerlerini kaybeden bir toplum oluyoruz yazık ki bu ortamda büyüyen bugünün çocuklarıda ileride sağlıksız ilişkiler yaşıcak çok acı
insanın en büyük düşmanı nefsi sanırım bir nefis uğruna gene pek çok can yandı emek yandı

Arkadaşlar burada bakımlı bayanlardan kasıt ,erkeğin sürekli dışarda görsel unsurlarla karşı karşıya kalmış olması...
Bakımlıda olsan,
Siyasettende anlasan,
Kitapta okusan,
Beraber futbol maçıda izlesen
Yapacak adam yine yapar,bunu bilir,bunu söylerim.
Bakın sonuçta toplmda aynı düşünceler hakim,
Erkek ihanette bulunduğu zaman ''kadın şunu yapsaydı,kadın bunu yapsaydı başkasına gitmezdi''
Maalesef hemen kadına bir hata payı mutlaka bırakılıyor,bunu hemcinslerimiz bile öncelikle söylüyorlar..Elbette her insan dört dörtlük değil,zaten bu incinmişliği yaşayan kadınlar kendilerine özeleştiride bulunuyordur,nerede hata yaptım,neler yapabilirdim diye......

Arkadaşlar ,erkekler yapmak istedikten sonra ne olursa olsun bir bahaneleri vardır,yaparlar.
Kadınlar yaşadıkları,incinmişlik,acılar,üzüntüler,sıkıntılar yanında birde bu suçlanma usurunu düşünmek zorunda kalıyorlar....................................................

yorumların hepsi doğru hepsi güzel.
kadın kendine bakmalı eyvallah.
pekala.

e güzel ablalarım kardeşlerim.
evli olanlar cevap versin.
sizin aklınıza geliyor mu dışarı erkeklerin nasıl olduğu?
merak ediyor musunuz?
çok çok istisnalar dışında hayır. kadın tamah etmeyi bilir bizde.
hergün aynı erkeğin yüzüne bakmak onu sıkmaz. neden, salak mıyız biz abi?
biz de her çiçeğe konan böcek olalım, baksanıza ne kadar eğlenceli görünüyor.
sanki 60 yaşına gelince pişman olacağın bir hayat olmayacak bu daldan dala zıplamalar.

5 dakikalık zevktir bu. kadınlar bunun farkında ve gerçek mutluluğu istiyorlar.
sadakat ve güvenle gelir gerçek mutluluk.
olay, bakımsızlık falan değil.
ben neeeee çirkin kadınlar biliyorum 50 yaşında ve hala kocası ona aşık.
var, yok mu? az da olsa var. kiloymuş selülitmiş bilgiymiş zartmış zurtmuş.
düşününce bahane olduğu çıkıyor ortaya.
adam ahlaksızsa, aklına aldatmak gelebiliyorsa, başka bir kadına bakıp evli olduğu halde aklına böyle şeyler gelebiliyorsa, sen istersen manken ol tahsilli ol hiççççççççççççççççbir işe yaramaz. ben yine de bir erkek arkadaşıma soracağım bu mevzuyu merak ettim ne düşündüklerini.
olay adamın ahlaksızlığı. başka hiçbir şey değil.

erkeklerin ihtiyacı diye bir şey de yok. eskiden "ihtiyaç" mı vardı? evin erkeği 20 sene askerde kalırmış, geldiğinde de gün boyu demir döver, sapanla tarla gezermiş. aklına gelmezmiş bile başka kadına bakayım aldatayım bilmemne. ne olursa olsun erkek de aile babası. yaparken iyiydi afedersiniz. bir aile yıkmak bu kadar basit e bencilce olamaz. 2 babasız yetişecek çocuk var ortada.

Allah ıslah etsin.

arkadaşlar kendimden örnek vererek yazmak istedim.

GErçek olan şu ki , erkek bir süre sonra sıkılıyor evlilikten ,bıkıyor aynı vucuttan bizzat yaşadım..Şimdi ben yıllanmış evliliğimde herşeyi yaptım , uzun yıllar çalıştım , hep aktiftim sosyal hayatım vardı, asla kilolu ve bakımsız biri olmadım iki doğum yapmış olmama rağmen asla 36 beden üzerine çıkmadım , kendimi her açıdan geliştirdim..
son bir kaç yılıdır çalışmayıp evde durdum ve doğum yaptım işte bu dönem başladı eşimin ihanetleri..Her zaman heyecan yarattım süprizler yaptım, o yıllarca hiçbirşey yapmadı hep benden bekledi , hep ben vericiydim...cinsel açıdan da hiçbir problem yaşamadık .
Ama sonuç değişmedi ..
Heveslerine meraklarına yenildi .
Zaten bana söylemişti başka kadınları merak ediyorum biliyorsun yıllardır sadece senleyim demişti.

erkekler bir araya geldiklerinde ne konuşuyor sanıyorsunuz arkadaşlar,
eşlerini mi ? asla
o kadın bu kadırn , şurdaki kadın, benim bi tan evardı şöyleydi ...
sürekli bunu dinleyen adam birgün gelip bende konuşucamn diyor ve başlıyor eylemlerine..

sonuçta kandın ne yaparsa yapsın , ne kadar mükemmel olursa olsun sonuç değişmiyor , erkek yapıyor maalesef.. yuvalar yıklıyor çoçuklar perişan oluyor...

yüzde binbeşyüz katılıyorum: 19 yıllık evlliliğimi 1.5 yıl önce sonuçlandırdım. Bana deli gibi aşık bir adam.. 16 yaşından beri tanışırdık. Hep hayrandı. falandı filandı.. Ayrılma konusunu konuşurken şöyle dedi bana: ben basit ve sıradan bir adamım. sen ise sophistike ve elegant bir kadınsın.. İyi mi? sen beni 16 yaşımdan beri bu yüzden sevmiyor muydun diye sormam gerekmez miydi? Kısacası, bahane lazım ise, sophistike oluşunuz bile bahane olabilir...

bence olay ince ve bakımlı olmalari degil
evdeki kadinin esine vermedigi seyler var
onu disardaki kadinda buluyor
gencken yasamak isteyip te belki yasayamadigi duygular veya yasamis oldugu ama artik yasayamadigi duygular mesela
olay sadece cinsellik te degil bence o kadar basit degil

erkege evlilikte belli bi zaman sonra sadece baba rolu kaliyor
hala cekici bir erkek oldugunu bilmek istiyor hala asik olunabilecek bi erkek oldugunu
ama ailesinde sadece bir baba ve monoton bi iliski mevcut

bazi heyecanlar cekiyor onu disariya
kadinin ince veya bakimli olmasi degil sadece

eve gittiginde cocuk bugun de ateslendi diyen bir kadin var
disarda ise seni cok ozledim diyen....

tabiki bu durum erkekleri asla hakli cikarmaz
esinin ailesi icin yaptigi fedakarliklari gorebilen ve kiymet bile erkekler de var
diger turlusu bence bencillik ve dusuncesizlikten baska birsey degil

aynen katılıyorum
erkekler güzelliğe bakmıyor aldatma için kendine hayran olan bir kadına gidiyo
bu konu hakkında çok düşünüyorum birde kadının iyiliği vs önemli değil erkeğin günaha gitmemesi yani günah kavramını bilmesi lazım başka hiç bişe önleyemez bunu
yoksa aman karıma ayıp olur çoluk çocugum var vs bunlar hikaye
birde erkeğin bir çok şeyi yaşamış olması lazım evlenmeden önce
yoksa evlendikten sonra yaşamak istiyo buda evliliği yoruyo
yani bekar arkaadaşlar görmtüş geçirmiş erkekleri tercih edinnnnnnnn
yaş farkıda olsun önemli değilllllll
ben bir daha dönebilseydim eskiye böyle yapmak isterdim şahsen
benim eşimin ilk göz ağrısıyım ama farkındayım gözü dışarda
ne kadar inkar etsede
ve eminimki ilk fırsatta yapacak ve belkide yapmıştır
elden gelen bişe var mı
yakalayana kadar yakalayınca bitirirsin ama ne çare çözüm mü acını hafifletecek mi asla
yaniiii evlilik zor zanaaat

Bütün bunlar kadınlardaki aşırı sorumluluk duygusundan kaynaklanıyor.
Herşeyi sırtlanıp eşlerini rahat bırakırlarsa sonunun ne olacagı belli.
Evlilik tek tarafın tüm yükü sırtlanmasıyla olmuyor işte.
artık bazı kadınların bu aşırı sorumluluk duygusundan sıyrılıp eşlerinede bazı sorumluluklar yüklemesi gerekiyor.

valla erkek milletine acimayacaksin demekki kul köke olmayacaksin durum bunu gösteriyo erkegin iki yumurtasi varsa birini kirip yiyeceksin.ahada kul köle olursan sonuc ortada

arkadaşlar...evet ister evli ol ister bekar...insanın başına gelecek en kötü şey aldatılmak... ama acaba neden aldatılıyoruz?..
ben eşimden ayrıldım...ve şimdi 2. evliliğimi yapmak üzereyim... ilk eşimden ayrılmamın sebebi aldatılmak.... burada kendimide suçladım zaman zaman...evlendiğimde yaşım küçüktü..
acaba kadınlar evlendiği erkekleri malları gibimi görüyorlar... bu felaket bir düşünce...çünki sahiplenme birçok problemleride beraberinde getiriyor... nasıl olsa beni alan almış satan satmış misali..bazı kadınların ağzından eksik olmayan laflar...ben asla bu düşünceleri savunmadım yanlış anlaşılmasın... ama benim yaptığım en büyük eksiklik eşimle ilgilenmedim..onu kendi haline bıraktım.. bile bile dışarıya yönlendirdim...burada karşıdakinin suçu olduğu kadar kadınında suçu var... lütfen arkadaşlar... hiçbirşey tektaraflı olmaz....şimdiki düşüncelerim tabiki farklı.. insanın yaşadığı herşey tecrübe olarak geri dönüyor.. zamanında yaptığım hataların hiçbirisini şimdi yapmayacağım.... sevgiyle kalın

ben onu bunu bilmem ama eskilerin bir sözü vardır erkeğin bir bardağı varsa diğeruni kıracaksın die ne kadarr bunu dilimizle söylesekte içmizde hep bir fedakarlık tarafı ağır gelir sonrada hazin sonn
rabbimm kimseninn yuvasını yıkmasınn şeytana uydurmasın

aldatmak istedikten sonra bahane bulmak kolay.
adam isteseydi, eşine bazı yönlerde kendini geliştirmesini,dikkat etmesini söylerdi. uygun bir dille söylerse hangi kadın olursa olsun,kocasını mutlu etmek adına kendine daha çok özen gösterirdi.

diğer tarafta aldatılan bir erkek de var. acaba o ne yapmıştı ya da yapmamıştı da aldatıldı?

Allah'tan korkmayan kuldan utanmaz herseyi yapar, Allahim bildigi gibi yapsin boylelerini yuva yikmak bukadar kolaymi ya....

aldatacak olan adam aldatır bence her şey bahane ne yani çevrenizde kariyer sahibi ,güzel,alımlı her şeyi 4 4 olup ta aldatılan kadın yok mu? yapacak olan erkeğin her zaman bir bahanesi mutlaka vardır ben karşıdaki kadınlara kızıyorum evli bir adamla ne işiniz var bekarların neslimi tükendi

aldatacak olan adam aldatır bence her şey bahane ne yani çevrenizde kariyer sahibi ,güzel,alımlı her şeyi 4 4 olup ta aldatılan kadın yok mu? yapacak olan erkeğin her zaman bir bahanesi mutlaka vardır ben karşıdaki kadınlara kızıyorum evli bir adamla ne işiniz var bekarların neslimi tükendi

evet cnm benim kısmen katılıyorum..fakat eklemek istedğim ..evlilik bi paylaşımdır...
hobiler gezmeler bi çok beraberce paylaşım içerisinde olmalı..a.s
ama şunuda gözlemliyorum ki..evlenikten sonra bi çok bayan arkadaşım kendini bırakyor..dışarıda o kadar süsülü alımlı...
evde giymiş pijamalı kocasını işten öyle karşılıyor..erkekler birazda görsellik ister..:1closedeyes:her bayan güzel ve alımlıdır....cocuklarıyla eviye .ilgilendiği kadar da kocasıyla ilgilenmeli..isteklerini sormalı ben beklenti içerisinde olmaktansa iletişim kurma taraftarıyım..şutarafagittieşin nişanlılıkta gece 10 kadar calışırdı
geleceğimiz için ..hemen müdahale ettim akşam 7 den önce evde olp beniml eilgilenmelisin..hiç beklemem ..şunu yaparmısın bunu yaparmısın derim..hatta doğum günümü 1 ay önceden hatırlatırım şunu yap bunu yap diye notlar bırakırım...bende aynı şekilde...yaradılış gereği işin çoğu bayanda..ki bayanlarda bunu fevkalede güzel yapabilirler:kahve:

biz kadinlar esim beni seviyor,yuvam var,cocuklarim var,sorumluluklarim var diye kendimizi birakiyoruz istetatlicadiarzu...cok alisildik bir hikaye,sadece gün isigina cikmis olanlardan maalesefsenağlama
kimse evliligine güvenmesin,Allahim hicbirimizin evliligine ates düsürmesin ama buda bir gercek,erkeklerin gözleri hemen disariya kayacak cinsten:bbo:
ve maalesef kendileri dört dörtlükmüs gibi biz kadinlardan bunu bekliyorlar.evinde,cocuklarinda,sosyal hayatinda hep güclü olmak zorundasin sarti biz kadinlarin dogasinda var maalesefsenağlama
gel görki bir ara bir anlik kendimize bosverdigimiz zaman bunlar yasaniyorsenağlama
Allahim hakkimizda hayirlisini versin,cok üzüldüm...

sana kesinlikle katılıyorum.aldatmak isteyenin hep bir bahanesi vardır.kariyeri olan ve bakımlı olup evini ihmal etmiyenler aldatılmaz mı....sadece bahaneler değişecektir.eğer bir erkekte bu potansiyel varsa milyonlarca bahane üretebilir..:kızgın:erkekler açgözlü yaratıklar maaleseff.:oklava:.ama şuda bi gerçek kadının en büyük düşmanı yine kadın..........:çok üzgünüm:

Back