Kıskanmıyorum Diye Her Topikte Bangır Bangır Bağırdım Ama..
Yok Artık Bu Kadar da Değil..
arkadaşım konunu şöyle bir okudum tam "içini rahat tut bişeycik olmaz o kadında profesyoneldir sonuçta organizasyonu yapanlarda öyledir seni rahatsız edecek bir şey olmaz kadın kocanla işi pişirecek değil ya takılma bunlara eğlenmene bak" yazmaya hazırlanırken acaba nerde kaç para bu sürprizden bende mi yapsam diye düşündüm ve bir an kocama dokunan bir kadın canlandı gözümün önünde ve o kadının dokunuşlarıyla mayışan kocam... resmen kıskançlıktan titredim yaa. burdan ne anlıyoruz iş gönül işi olunca ne mantık kalıyor ne bişey ben o kıskançlıkla güzel miydi kız hoşuna gitt mi diye adamı iğneleyip gecenin içine de ederdim kesin.
aklına bu kadar takıldıysa hiiç daha fazla düşünüp canını sıkma derim ara adamları erkek masajcı istediğini sööle olmaz derlerse vazgeç, amaç ikinizinde zevk aldığı güzel bir gece geçirmek değil mi, senin kafanda sıkıntı olacaksa, eğlencen gölgelenecekse yapma boş ver...
hahaha illahii cicim yaa walla cok guldummm alemsinn gercektenseven kisi kiskanir yaaa kiskan ne olcakkkk guzelimm.
Hiç Kıskanç Değilim de Ondan Evrenim..
Ama Bu Kadarı Benim Boyumu Aşar..
kaliteli yerlerde kizlarin kalitesi de artiyor bebek gibi,su gibi,seksi kizlar masaj,dans yapiyor.bir kez esimle bir yere gittik sansima o gun dans varmis kadin onumuzde soyundu,dans etti vs o an bisey hissetmedim ama rahatsiz olmadim da degil.sonra bikac kere de arkadaslarlayken denk geldi sambaci kizlar falan.kisisine gore degisir ben hoslanmiyorum o tarz seylerden.
sende iyi dusun tasin:)herseyi goze alip gitttt:)
sen kiskanc olmadigin halde senin boyunu asiyoooben kiskancligimla acaba benim boyum ne olur
Allah Bilir Yavrimm
Topunu Topa Tutarsın
canim aslinda supriz cok sahane. yukarida bi sayfada yazmistim ama yine yazayim kisaca. simdi erkege masaj yapiliyo o arada kiz lapdanc ogreniyo ve sonra ikisi romantik bir odaya gidiyo ve ilk once eritilmis cikolata yiyorlar falan sonra sakusi falan iste romantik anlilar dakikalar daha sonra gecenin sonunda musik caliniyo ve kiz giyiniyo ve erkege koltuga soylemesini istiyo erkek tabi bilmiyo, ve kiz lapdanc ediyo erkege ve daha sonrasinida anlatmim istersen
aslinda evimiz olsaydi bu ortami kendim yapardim cok zor degil. ilk once kendim lap dans ogrenirdim ve daha sonra kocama muazam bi masaj yapardim -masaj yagi ile falan. sonra eritilmis cikolata ve meyveler falan, sakuzi yok ama dustada birbirimizi islata biliriz
herneysee detaya girmim. ve gece sonunda onu koltuga oturdup lapdancimi yapardim ama isteeee evim yok ortam yokkkk
otelemi gitsek ne yapsakkkkk:26:
vala tam otel diyecektim baktimki yazmissin.bence sen guzel bir otel odasi tut su dans isini de netten arastir biraz yapmaya calis.cikolata jakuzi bilmem ne hersey otelde mevcut guzel de bir masaj yagi al ohhhhh sabahlar olmasinnnnnnnn
en iyisi boyle guzelim
göndermemmmmmmm
gidersede ya öldürürm yada boşarım heralde....
amannnn asla izin vermem..
deliye dönerim
ne kadar kıskanç olduğumu yazmama gerek yok heralde
amannn allahimm bir kisi gonderirim demisssssso kim yaa cok merak ettimmmmmmmmmm
ben dedim canim hatta gönderirim degil,gönderdim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?