Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195
Kıskanmıyorum Diye Her Topikte Bangır Bangır Bağırdım Ama..
Yok Artık Bu Kadar da Değil..

arkadaşım konunu şöyle bir okudum tam "içini rahat tut bişeycik olmaz o kadında profesyoneldir sonuçta organizasyonu yapanlarda öyledir seni rahatsız edecek bir şey olmaz kadın kocanla işi pişirecek değil ya takılma bunlara eğlenmene bak" yazmaya hazırlanırken acaba nerde kaç para bu sürprizden bende mi yapsam diye düşündüm ve bir an kocama dokunan bir kadın canlandı gözümün önünde ve o kadının dokunuşlarıyla mayışan kocam... resmen kıskançlıktan titredim yaa. burdan ne anlıyoruz iş gönül işi olunca ne mantık kalıyor ne bişey ben o kıskançlıkla güzel miydi kız hoşuna gitt mi diye adamı iğneleyip gecenin içine de ederdim kesin.

aklına bu kadar takıldıysa hiiç daha fazla düşünüp canını sıkma derim ara adamları erkek masajcı istediğini sööle olmaz derlerse vazgeç, amaç ikinizinde zevk aldığı güzel bir gece geçirmek değil mi, senin kafanda sıkıntı olacaksa, eğlencen gölgelenecekse yapma boş ver...

yaa bende ayni senin gibi ilk basta suprizi okudugumda cok hosuma gitti ama sonra masajci kadin ve benimmmm kocama benim prensime dokunacak buna dayanabilirmiyim diye dusundum ama sabahtan beri dusunuyorum hayir yokkk kalbim bu kadarini kaldirmaz. o romantik gece yerine dovuslu bokslu bi gece olur herhalde senin dedigin gibi arayacam erkek masor olabiliyosa ki ins oluyodur ozaman kabul ederim ama kadin yapiyosa ozaman sanirim evimiz oldugu zamani beklerim ve evimizde yaparim

kaliteli yerlerde kizlarin kalitesi de artiyor bebek gibi,su gibi,seksi kizlar masaj,dans yapiyor.bir kez esimle bir yere gittik sansima o gun dans varmis kadin onumuzde soyundu,dans etti vs o an bisey hissetmedim ama rahatsiz olmadim da degil.sonra bikac kere de arkadaslarlayken denk geldi sambaci kizlar falan.kisisine gore degisir ben hoslanmiyorum o tarz seylerden.
sende iyi dusun tasin:)herseyi goze alip gitttt:)

uuuuu bundan bende aslinda hicc hoslanmamm. yaa tvde bikinili kizlar ciksa bile hemen tv kapatiyorum birde haklisin ordaki kizlar kimbilir nasillar hayal bile edemiyorum, gerciii bende manken gibiyim ama neyseee

vala tam otel diyecektim baktimki yazmissin.bence sen guzel bir otel odasi tut su dans isini de netten arastir biraz yapmaya calis.cikolata jakuzi bilmem ne hersey otelde mevcut guzel de bir masaj yagi al ohhhhh sabahlar olmasinnnnnnnn
en iyisi boyle guzelim

ayy icimi gidiklattin yaaa en iysii otel demiiii, hem o masaj kadin yuzunden kiskanclik krizide gecirmemem kesinlesir

göndermemmmmmmm
gidersede ya öldürürm yada boşarım heralde....
amannnn asla izin vermem..
deliye dönerim
ne kadar kıskanç olduğumu yazmama gerek yok heralde

Aslinda olayda cokta büyütülücek pek bisey yok ama tabi gidilen yer ortam cok onemli benim esimi gönderdigim yer tamamiyle tai massage yapan bir yerde bu isin egitimini almis birebir cinli insanlar kadinlar etine dolgun boylari 150 yi gecmeyen hatunlar masaji gercekten bi sifa gibi gördükleri icin yapiyolar hatta ne bileyim ayaginin altina masaj yapip neren agriyo hastalikli bölgeni bile biliyolar:44:yani altta sortu yada mini etegi olan üstte bayaz gömlegin arasindan firlamis gögüsleri ile kocamin burnuna sokarak masaj yapan bi hatuna tabiki bende göndermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…