Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195
O nasıl bir soru öylee

Tabi ki de hayır..Tatilde gittiğimiz otelin spa,masaj vs.bölümü vardı birlikte gittik kadın masözde vardı erkekte..
Eşimi çimdikledim eğer kadına yaptırırsan bende erkeğe yaptırırım diye

yaa bir kiside mi gonderirim demiyoooo

yok en iyisi bende gondermim hem elline buyuk bir koz vermis olurum... ama suprizzz offf offf iki arada bi derede kalmismisim ama yok gondermemmmmmmm

oooo göndermez olurmuyum hiç kocamın en doğal hakkı yani kadınlara kendini mıncık mıncık okşatmak ve masajla rahatlamak
hatta daha da abartırım önce masaj yaptırırım bir kadına ardından da kendi ellerimle halvete sokarım
tövbeeee yaa böyle saçma soru görmedim

hehe seni cok kizdirdim sanirim ama aslinda soyleki bende azla gondermem ama iste supriz benim kafayi sasirtti,, acaba gonderim mi gondermim mi diye dusundurduuuuu

amannn allahimm bir kisi gonderirim demissssss o kim yaa cok merak ettimmmmmmmmmm

masaj cida nasil bi süpriz yapilabilirki anlamadim.adam iceride ona masaj yapacak bayani bekliyecek o masajcinin yerine sizmi geciceksiniz esiniz sizi görünce acaba yüzü ne hale girer tüm hayaller suya...

canım bende evlilik yıldönümüz için süpriz yaptım

ama bir fakla,

ikimizde aynı anda kadın masajçı tarafından masaj yapıldı.
eşim çırılçıplak soyundu, fakat ben utandım soyunamadım.
ikimizde misler gibi masaf yaptırdık.
hatta ben kız işini yapabilsin diye kafamı bile çevirdim:)
ama tekte göndermek istemem

masaj cida nasil bi süpriz yapilabilirki anlamadim.adam iceride ona masaj yapacak bayani bekliyecek o masajcinin yerine sizmi geciceksiniz esiniz sizi görünce acaba yüzü ne hale girer tüm hayaller suya...

canim onceden yazdim ben suprizin ayrintilarini istersen oku

Normalde hayır istemem aşkıma başkası dokunsun kesin çıldırırım ama sizin durumunuzda olabilir
Sonuçta süper bir ambians olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy esim ciril ciplak mi olucakkkkk hayirrr azlaaaaa buna azlaaa izin verememmmmm yaaa obur odada kucak dansi ogrenecem diye deliririm cildiririmmmmmm

ciplak olacagini hic dusunmedim aslindaaaaaa

Son düzenleme:
hehe seni cok kizdirdim sanirim ama aslinda soyleki bende azla gondermem ama iste supriz benim kafayi sasirtti,, acaba gonderim mi gondermim mi diye dusundurduuuuu

böyle sürpriz olmaz yalnız sürpriz dediğin başka türlü olur bilmiyorum bana ters böyle şeyler

bune rahatli ya anlamadim gerci bundan zevk alanlar da var

ben gönderirim dedim ama ellerimle göndermem aslında ama gittim derse de bişey demem.

yaaaa benim esim benden once hep giderdi masajciya belli cabuk agridigi icin ve hayatina girdigimden beri hic masajciya gitmedi hep ben yaparim ama deseki bana masajciya gittim kiyameti koparirimmmmm wallaaa ama simdi bu durum beni birazcik dusundurdu yaaa ne yapsam kiiiii

spa hediye etmiştim ben,
hamam, masaj, jakuzi şeklide.
tabiki çıplak olacaksınız. canım sırt üstü uzanıyorsunuz. tam popa kısmınıza havlu örtüyorlar. ben memişleri açtım. popoyada bikini giydim. eşim çıplak.

hiç te rahatsız olmadım. tavsiye bile edebilirim. ama kesinlikle beraber olsun.
hayal edin şimdi.

size özel hamam
size özel masaj
sonrasında size özel jakuzi
uuuuuuuuuuuvvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…