Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195
canim aslinda supriz cok sahane. yukarida bi sayfada yazmistim ama yine yazayim kisaca. simdi erkege masaj yapiliyo o arada kiz lapdanc ogreniyo ve sonra ikisi romantik bir odaya gidiyo ve ilk once eritilmis cikolata yiyorlar falan sonra sakusi falan iste romantik anlilar dakikalar daha sonra gecenin sonunda musik caliniyo ve kiz giyiniyo ve erkege koltuga soylemesini istiyo erkek tabi bilmiyo, ve kiz lapdanc ediyo erkege ve daha sonrasinida anlatmim istersen:1::1:

aslinda evimiz olsaydi bu ortami kendim yapardim cok zor degil. ilk once kendim lap dans ogrenirdim ve daha sonra kocama muazam bi masaj yapardim -masaj yagi ile falan. sonra eritilmis cikolata ve meyveler falan, sakuzi yok ama dustada birbirimizi islata biliriz:1:
herneysee detaya girmim. ve gece sonunda onu koltuga oturdup lapdancimi yapardim ama isteeee evim yok ortam yokkkk:50:
otelemi gitsek ne yapsakkkkk:26:

evet kız otele gidin en iyisi bu hem jakuzi falan da vardır otelde ohhh miss $JouerDansSonBain02.gifküçük mumlardan da koyarsın yeni ve seksi de bir parfüm alırsın hatta kocanın beğendiği ve her sıktığında senin üstüne atlamak istediği bir koku:12:valla bak sen bunu yap en güzeli bu hem de senin açından da süper masaj yapılırken kıskançlık krizine girmemiş olursun:52:

Aslinda olayda cokta büyütülücek pek bisey yok ama tabi gidilen yer ortam cok onemli benim esimi gönderdigim yer tamamiyle tai massage yapan bir yerde bu isin egitimini almis birebir cinli insanlar kadinlar etine dolgun boylari 150 yi gecmeyen hatunlar masaji gercekten bi sifa gibi gördükleri icin yapiyolar hatta ne bileyim ayaginin altina masaj yapip neren agriyo hastalikli bölgeni bile biliyolar:44:yani altta sortu yada mini etegi olan üstte bayaz gömlegin arasindan firlamis gögüsleri ile kocamin burnuna sokarak masaj yapan bi hatuna tabiki bende göndermem:20:

valla kim olursa olsun benim kocama do-ku-na-maz:41::41:

Aslinda olayda cokta büyütülücek pek bisey yok ama tabi gidilen yer ortam cok onemli benim esimi gönderdigim yer tamamiyle tai massage yapan bir yerde bu isin egitimini almis birebir cinli insanlar kadinlar etine dolgun boylari 150 yi gecmeyen hatunlar masaji gercekten bi sifa gibi gördükleri icin yapiyolar hatta ne bileyim ayaginin altina masaj yapip neren agriyo hastalikli bölgeni bile biliyolar:44:yani altta sortu yada mini etegi olan üstte bayaz gömlegin arasindan firlamis gögüsleri ile kocamin burnuna sokarak masaj yapan bi hatuna tabiki bende göndermem:20:
yaa yok ben cinlileride kiskanirim :50: benim cinsimden kim olursa olsun kocama dokunsa fitiririm herhalde, yok arkadas ben vazgectim bu masaj isinden. en iyisimi ya otel tutacam yada evimiz oldugunda bekliyecem:34:

evet kız otele gidin en iyisi bu hem jakuzi falan da vardır otelde ohhh miss Eki Görüntüle 294468 küçük mumlardan da koyarsın yeni ve seksi de bir parfüm alırsın hatta kocanın beğendiği ve her sıktığında senin üstüne atlamak istediği bir koku:12:valla bak sen bunu yap en güzeli bu hem de senin açından da süper masaj yapılırken kıskançlık krizine girmemiş olursun:52:

haklisin tatlim katiliyorum. kizkanclik krizlerine giremem ben ustelik benim koca unutmaz elline koz vermis olurum ikide bir hatirlatir bana :27: en iyisimi otel olur. ama simdi otele gitsek herkes der otelde ne isiniz var bize gelin bilmem ne:37: ama nerden bilsinlerki romantizim icin otele gitmek istedigimi:1: otele gitme firsatimiz olursa ayni senin dedigin gibi yapacam. hem kucak dansinida az cok biliyorum, bir iki provada ogrenirim iyice, kocam sayesinde masaj yapmayida ogrendim masaj yagi ile super bi masajda yaparim:34: ee sonrasini anlatmim artik:1::1:

aslaaaaa
haytta yapmam öle bişey
etrafımda tanıdık giden erkekler varda sonlarını gördüm
ne dyim

Evli değilim ama eğer olsaydım ders alıp Masaj öğrenir de yine göndermem ,ten teması yasak !!!! :D:57:

Masaj olayı tamamen keyfi bir uygulama yani sonuçta bir zaruriyet veya sağlık durumuyla ligli bir şey olmadığından gerek yok bence eşler birbirlerine masaj yapsın daha iyi değil mi. :23:

konu sahibi arkadaşım konuyu açalı bir ay oldu ne yaptın bakalım:3:

kizlarrrr benim kocam daha yanima gelmedi yani kismetse ocagin sonlarina dogru yanima gelecek ve bu suprizli masajida ozaman yapmayi dusunuyordum(kararsizdim) ama kizlar ben cokkk ama cokkkk kiskancim ve kocami masaja gondersem herhalde cildiririm diyer odada:84::84::84::84::84::84:

eger masaji erkek yapabiliyorsa ozaman olabilir ama yok sadece bayanlar yapiyor masaji derlerse ozmaann azlaaaaaa:19::19::20::20: fantastik bir gece yapalim derken aile faicasina girmeyelim:1:
yani kizlar suan belli bisi yok ama dedigm gibi masaj bayan yapiyorsa HAYIR:19:

ve bu arada yorumlar icin tsk walla bu masaj suprizini ilk duydugumda gonderirim gibi gecti aklimdan ama beni uyandirdiniz:1: kriz geciririm gonderirsem kadin masajciya:1::1:

evli değilim ama evlenince yollamam :45::45:

ne işi varmış masajcıda ben yaparım ona nasıl masaj isterse :37::37:

Back