yaaa kizlar aslinda bende gordermem azlaa hemde ama bugun tuhaf bisi olduu..
ben erkegime supriz yapmak istiyorum ve netten bir tane supriz gun buldum oda soyle..
simdi ilk once erkege masaj yapiliyo ve kadinada o arada kucak dansi ogretiliyo butun ayrintilari ile yani tam dogrusuyla. tabi erkek kadina kucak dansi ogretildigini bilmiyo. sonra kadin erkek odalarina cekiliyo ve odada cok romantik. odada jakuzi var kocaman. ve eritilmis cikolata. cikolatayi beraber yiyorsun ve sonra jakuzi. tabi gecenin sonunda kucak dansi icin koltuk ve musik aciliyo ve kadin giyip kucak dansi yapiyo. butun bunlar planli ve romantik bi sekilde sunuluyo. yaaa cokk hosuma gittiii buuuuu
ben esimden bazi sebebden dolayi ayriyiz ve ocak ayinda yanima gelicek bende ona bu tur suprizler yapmak istiyorum. ama masaj isi benide biraz dusundurdu:26:
siz olsaniz ne yaparsiniz???
wwaaaooowww senden çok ilginç fanteziler çıkıyor evrenim geçen günde hediye paketini görmüştümuzaklık yarıyor baya Süpriz güzel ama gideceğiniz yer güvenilir mi kamera felann olur dikkat edin. Seninde gideceğin bir yer olursa ve o masaj kısa sürecekse tölere edilebilir. Ama ben yaptırmazdım. Başka süpriz günler bulmaya çalış bakalım
ay canim degisik geliyo kulaga ama ortam pekte masaj salonu gibi degil sanki jakuziler kucak danslari falan biraz daha tahrik edici gibi sonu sizin icin üzücü bitmesin sakin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?